hero
Artikler / Arkiv

Suksess med boligprosjekt på Jessheim

Boligprosjektet Yes Heim på Gystad er fortsatt i vinden. Da første del av tredje byggetrinn ble lagt ut for salg, ble over 50 prosent solgt første dagen.
- Det har vært en enorm interesse, og nå har vi solgt 32 av 51 leiligheter, forteller eiendomsmegler i Eie Lillestrøm, Kjetil Ustad til Romerikes Blad (RB).

Prosjektet har allerede hatt suksess med de to første byggetrinnene, og megleren har opplevd stor interesse i forkant av salgsstarten, som gikk tidligere i mars.

- Vi forventet derfor at det skulle bli en bra respons, men ikke at den skulle bli så god som dette, sier Ustad til RB.

- En ny bydel

Tredje byggetrinn av Yes Heim består av alt fra små ettromsleiligheter, til toppleiligheter, den største på 115 kvadratmeter. Allerede litt over to uker etter salgsstart er alle ett- og treromsleilighetene utsolgt, skriver RB.

- Men vi ser at det har vært god interesse på alt. På de minste leilighetene finner vi gjerne førstegangskjøpere, og ellers er det både flere eldre ektepar, nyetablerte og de som kjøper for å investere. Det blir et ganske bredt spekter av kjøpere fordi vi har en bred leilighetsmiks, sier Ustad til RB.

Han tror prosjektet selger så bra fordi markedet på Jessheim stadig vokser.

- Her har vi en ny bydel som er i full vekst. I tillegg har det dannet seg et rykte om at dette er et bra prosjekt, og Peab leverer en god standard. Samtidig er vi ikke like dyre som aktørene i sentrum av Jessheim, og vi leverer et totalt tilbud som inkluderer garasje.

Høyere priser

Som resultat av boligprisutviklingen de siste årene, har den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen steget med nesten 10.000 kroner fra det første byggetrinnet ble lagt ut for salg i 2013 til salgsstarten for byggetrinn tre gikk nå i mars, skriver RB.

Ved trinn en, var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen på cirka 43.900, mens den for trinn tre ligger på rundt 53.400.

- Det har jo noe med at boligprisene i Oslo har eksplodert, noe som gjør at folk må se til Øvre Romerike for å finne noe. Samtidig tror jeg det er et tegn på at dette er et godt område å investere i, for man har fortsatt mye å gå på, sier Ustad, som presiserer at gjennomsnittsprisen for de ulike byggetrinnene ikke er helt sammenlignbar.

- Ved det første byggetrinnet var det kun mindre leiligheter, og ingen større enn 64 kvadratmeter, sier Ustad til RB.

FAKTA
  • Første byggetrinn av prosjektet på Gystadmyra inneholdt 52 leiligheter og ble ferdigstilt i 2015.

  • Andre byggetrinn er utsolgt og ferdigstilles i mai 2017. Her blir det 65 leiligheter. ■ Det siste byggetrinnet består av totalt 103 leiligheter.

  • Første salgstrinn hadde salgsstart i mars, mens det andre trinnet åpnes for salg i april. Planen er at leilighetene skal stå klare om cirka to år.


Les originalartikkel i papirutgaven til Romerikes Blad 27. mars.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: