EIE artikkelbilde
Artikler / Nyheter

EIE ble bransjevinner av Norsk Kundebarometer 2020 og 2021

Premium rådgivning lønner seg

Det finnes ikke ett enkelt svar på hva som gjør en megler god. Det er med meglere som med fagfolk flest - det de gjør er like viktig som det de sier. Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss.

Tid til å gjøre det ordentlig betyr at vi skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde, og legger ned et meglerhåndverk som våre kunder fortjener. Boligen din er verdifull. Opplevelsen av å bruke EIE skal også være det. Vi kaller det Premium rådgivning.

EIE eiendomsmegling ble bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2021 og 2020, og kom på 2. plass i 2022.

Av aktørene som var med i vår bransje i 2021, var EIE eiendomsmegling den eneste som fikk over 80 poeng, som tilsvarer begeistrede kunder. På totallisten over alle bransjer havnet EIE på 14. plass av 150 aktører.

Vi takker stolt for tilliten, og ser frem til å levere Premium rådgivning hver dag til eksisterende og nye kunder.

*EIE ble bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2021 og 2020. Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. www.kundebarometer.no

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: