header image

EIE akademiet

Daglig leder

Hos oss jobber du i en høy prestasjonskultur hvor vi hele tiden ønsker utvikling i faget salg og ledelse. Hos oss velger vi ledere som ser en fordel ved å jobbe i et dyktig team, og som ønsker å være med på å skape en trygg arbeidsplass. Våre ledere spiller en særs viktig rolle og har sammen med faglig leder et ansvar for å sikre høy standard og Premium rådgivning. Vi kartlegger ambisjonsnivå tidlig og tilrettelegger for en skreddersydd karrierevei. Vi tilbyr høyt tempo, de beste meglerverktøyene og bransjens beste faglige kompetanse.

Vi har noen av Norges beste ledere på laget. For oss er delingskultur viktig og her har vi arenaer hvor deling står i fokus. Vi holder daglig leder-samlinger tre til fire ganger i året. Her møtes alle daglige ledere i hele Norge til kursdager, hvor vi har som mål å bli enda bedre i ledelse og fag. Vi jobber tett med fagavdelingen, salgsavdelingen og markedsavdelingen som alle også deltar på samlingene. Mange av våre ledere er også partnere og flere har stor påvirkning på drift av eksisterende og nye kontor.

card image

– Jeg blir utrolig motivert av å se og høre hvordan andre jobber

«Å jobbe som daglig leder i EIE er både gøy og utfordrende. Vi har ekstremt mange dyktige daglig ledere, og jeg blir utrolig motivert av å se og høre hvordan andre jobber, og at de lykkes. Da jeg begynte som daglig leder hadde jeg ingen ledererfaring fra før, men jeg har fått veldig god hjelp av andre daglig ledere. Administrasjonen er heldigvis gode på å lage arenaer hvor vi kan dele erfaringer og kunnskap på tvers av kontorene, noe som i hvert fall gir meg veldig mye." – Kjersti Bråthen, daglig leder ved EIE Sinsen

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: