header image

EIE akademiet

Fra eiendomsmegler til veien videre

Hos oss jobber du i en høy prestasjonskultur hvor vi hele tiden ønsker utvikling i faget salg. EIE utvikler og former gode eiendomsmeglere samtidig som vi hele tiden er på jakt etter de flinke folkene. Hos oss velger vi eiendomsmeglere som ser en fordel ved å jobbe i ett dyktig team, og som ønsker en trygg arbeidsplass. Vi tilbyr høyt tempo, de beste meglerverktøyene og bransjens beste faglige kompetanse.

Vi har flere av Norges høyst omsettende eiendomsmeglere på laget i dag. Premium rådgivning og skreddersøm er grunnpilarer hos oss, og vi krever at alle våre eiendomsmeglere etterlever disse. For oss er delingskultur viktig og her har vi arenaer hvor deling står i fokus. Vi holder salgstreninger hver uke samt årlige samlinger hvor vi møtes fra hele Norge. Eiendomsmeglere hos oss har en spennende karrierestige hvor du finner store muligheter internt. Mange av våre eiendomsmeglere blir partnere, får muligheten til å være med å åpne nye spennende kontor eller tar skrittet videre som fagansvarlig eller daglig leder.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: