header image

EIE akademiet

Fra eiendomsmeglerfullmektig til eiendomsmegler

Hos oss jobber du i en høy prestasjonskultur hvor vi hele tiden ønsker utvikling i faget salg. Hos oss velger vi eiendomsmeglerfullmektiger som ser en fordel ved å jobbe i ett dyktig team, og som ønsker en trygg arbeidsplass. Vi ønsker å legge til rette for de eiendomsmeglerfullmektige som ønsker å ta skrittet mot toppen. Samtidig ser vi stor fordel ved å spille på styrkene til hver enkelt. Vi kartlegger ambisjonsnivå tidlig og tilrettelegger for en skreddersydd karrierevei. Vi tilbyr høyt tempo, de beste meglerverktøyene og bransjens beste faglige kompetanse.

Vi har noen av Norges beste eiendomsmeglerfullmektiger på laget i dag. For oss er delingskultur viktig og her har vi arenaer hvor deling står i fokus. Vi holder salgstreninger hver uke samt årlige eiendomsfullmektig-samlinger hvor vi møtes fra hele Norge. Som eiendomsmeglerfullmektig så tilbyr vi deg godkjent oppgjørspraksiskurs internt som er delt opp i to deler. En teoretisk og en praktisk del. Praksisen er tilpasset slik at du som fullmektig kan jobbe samtidig som kurs gjennomføres.

card image

– Vi driver Premium rådgivning

«Å jobbe som eiendomsmeglerfullmektig hos EIE er meget gøy og variert. Dagene består stort sett av budrunder, befaringer, visninger og kontraktsmøter. Jeg føler meg superheldig som får lov til å jobbe hos Norges største uavhengige meglerkjede. Vi setter kunden i fokus og bruker all vår tid på rendyrket eiendomsmegling – ikke salg av lån, forsikringer eller andre tilleggstjenester. Vi driver Premium rådgivning for alle våre kunder" – Fabian Haukedal, eiendomsmeglerfullmektig ved EIE Bergen sentrum.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: