header image

EIE akademiet

Faglig leder

Hos oss jobber du i en høy prestasjonskultur hvor vi hele tiden ønsker utvikling i faget. Hos oss velger vi fagansvarlige som ser en fordel ved å jobbe i ett dyktig team, og som ønsker å være med på å skape en trygg arbeidsplass. Vi kartlegger ambisjonsnivå tidlig og tilrettelegger for en skreddersydd karrierevei. Våre fagansvarlige spiller en særs viktig rolle, og har sammen med daglig leder et ansvar for å sikre vår høye standard og kompetanse samt Premium rådgivning. Vi tilbyr raskt tempo, de beste meglerverktøyene og bransjens beste faglige kompetanse.

Vi er sterkt rustet og har noen av bransjens mest kompetente advokater med på laget. Fagavdelingen leverer arbeidsrutiner og andre standard dokumenter, samtidig som du får opplæring i hvordan rollen bør etterleves. Hos oss er delingskultur viktig, og vi har arenaer hvor deling står i fokus. Vi holder faglig leder-samlinger flere ganger i året. Her møtes alle faglige ledere i hele Norge til kursdager hvor vi har som mål å bli enda bedre.

card image

– Jeg har alltid et ønske om å være faglig sterk

«Vi har en rekke dyktige og engasjerte ansatte, som sammen utfordrer og kvalitetssikrer at systemer, maler og rutiner alltid er oppdatert og iht. til siste bestemmelser. Dette gjør at jeg som fagansvarlig i EIE kan ha fokus på de ansatte på vårt kontor og hvordan vi skal utvikle oss videre. Jeg har alltid et ønske om å være faglig sterk, tilegne meg ny kunnskap og utvikle meg både på fag og som person. Det får jeg mulighet til ved å jobbe sammen med en dyktig og fin gjeng på EIE Lillestrøm, og ved et godt samarbeid inn mot i kvalitetsavdelingen. De besitter mye kunnskap, og tar gjerne en diskusjon når det er nødvendig. Videre har vi EIE akademiet som vil gi oss enkel tilgang til relevante kurs og to årlige samlinger for fagansvarlige i kjeden» – Kristine Flusund Kolstad, fagansvarlig ved EIE Lillestrøm.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: