header image

EIE akademiet

Fra student til eiendomsmeglerfullmektig

Drømmer du om å bli eiendomsmegler? I EIE akademiet er det lagt til rette for at du som trainee skal få en god start på karrieren. Vi ønsker å ta posisjonen som markedets mest attraktive arbeidsplass for studenter. Hos oss får du ett skreddersydd program hvor studenttilværelsen sømløst krysser arbeidslivet.

Hos oss får du et fellesskap av nøye utvalgte studenter som møtes til fysiske kursdager på hovedkontoret til EIE. Som student vil du delta på seminarer samt kursdager. Her får dere fysiske samlinger hvor dere får unik erfaring som kommer til god nytte den dagen du skal begynne som eiendomsmeglerfullmektig. Her vil dere få muligheten til å lære av bransjens beste på ulike fagområder. Vårt mål er at våre akademistudenter skal få personlig oppfølging, og at du som student hos oss skal få muligheten til å parallelt jobbe som trainee hos ett spesielt utvalgt kontor. Kontoret velges ut ifra dine egenskaper og tildeles til deg underveis i programmet. Slik vil du som student kunne få ett unikt forsprang til tiden som venter deg som eiendomsmeglerfullmektig.

Katarina Nakken, eiendomsmegler og salgsleder i EIE, har selv 12 års erfaring som eiendomsmegler i bransjen. Hun har også lang erfaring med studenter og traineer. Sammen med EIE franchise har hun startet opp EIE akademiet for studenter, som skreddersyr ett sømløst studentløp med erfaring fra arbeidslivet og en meglers hverdag.

«Som student og ny i bransjen så handler alt om en god start. Målet vårt er at du skal tilegne deg viktig og praktisk erfaring som du ikke ville lært på skolebenken ellers, samtidig som at utdanningen ivaretas. Vi krever ikke at du har noen spesiell erfaring fra tidligere. Du er velkommen til å søke fra første dag på eiendomsmeglerstudiet». – Katarina Nakken

Ønsker du å lære litt mer?

Vi søker alle eiendomsmeglerstudenter fra 1. året til siste året på studie. Vi ønsker å ta inn studenter fra alle universitetene som tilbyr eiendomsmeglerutdanningen. Oppstart vil være i september 2022. Det er begrensede plasser i programmet og vi ber deg derfor sende inn en videosøknad hvor du presenterer hvem du er, hva du står for og hva som gjør at du ønsker å bli eiendomsmegler. Søknaden sendes til Katarina på epost kn@eie.no eller via DM til EIE eiendomsmegling sin instagramkonto. Plassene fylles fortløpende og du vil kunne forvente raske svar.

«Overgangen min fra skolebenken og starte i EIE synes jeg har gått fint. Som 1. klassing så er det ikke så alt for mye av det eiendomsmegler-faglige jeg har gått gjennom enda, men jeg har fått en god innføring i hva jeg kan og skal gjøre nå. Per i dag går det mye i rutiner og systemer som skal innlæres. Jeg ser fram til videre utvikling innenfor eiendomsmeglerfaget både på skolebenken og her i EIE» – Herman Broen, trainee ved EIE Stavanger

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: