header image

EIE Bergen pop-up shop

Siste helgen i oktober arrangerte EIE Bergen pop-up shop i samarbeid med Heem Studio, med utsalg av styling møbler, dekor og tekstiler. Hos oss i EIE Bergen vet vi viktigheten av en god boligpresentasjon, derfor har vi et eget stylingbyrå med dyktige stylister og interiørarkitekter. Vi er i tillegg opptatt av å tenke bærekraftig, og ønsket derfor at noen andre kunne få glede av vårt flotte interiør.

Vi gjorde dette i 2018 på vårt første kontor i sentrum. Dette ble en kjempesuksess og folk var veldig positive til å kjøpe brukt. I år gjennomførte vi over en hel helg, og hadde nærmere 200 stk. innom allerede den første timen. Det ble holdt i Eidsvåg Fabrikker hvor EIE eiendomsmegling Bergen Nord har kontor.

Tanken var å selge unna en del av sortimentet til Heem for å gjøre plass til nye freshe møbler til boligstyling i 2023. Ettersom flere og flere har fokus på gjenbruk og bærekraft, følte vi dette var den perfekte anledning til å videreselge pent brukte kvalitetsmøbler til en fornuftig pris.

– Vi i EIE har et enormt fokus på riktig presentasjon og klargjøring av bolig før salg- derfor tilbyr vi samtlige kunder styling via Heem Studio. Dette er for å vise boligen fra sin beste side og sørge for at de riktige detaljene ved hvert objekt blir synliggjort, forteller Lise Abrahamsen, eiendomsmegler, partner og markedsansvarlig hos EIE Bergen Nord.

Dette ga oss en fin mulighet til å støtte flotte lokale aktører, som Kronstad Surdeig og Blomsterlise. Kronstad Surdeig stilte med fantastiske bakevarer, og Blomsterlise lagde rålekre buketter. Sjekk de ut på instagram @kronstadsurdeig og @blomsterlise.

I etterkant av arrangementet har vi fått utrolig mange gode tilbakemeldinger fra de besøkende. Flere etterspør en ny runde til neste år - noe som er veldig kjekt å høre!

– Skal ikke se bort ifra at det blir en ny pop-up shop ettersom vi alltid ønsker å fornye oss på en fornuftig måte og variere stylingen vi tilbyr boligselgerne våre, sier Lise.

Her er et lite bildedryss fra helgen:

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer?

Fyll ut skjema så vil en av våre dyktige eiendomsmeglere ta kontakt.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: