EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Møre og Romsdal

EIE Ålesund

Besøksadresse

Lorkenesgata 3

Postadresse

Lorkenesgata 3
6002 Ålesund

Juridisk navn
Borgund Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Ålesund med høy lokal kunnskap som kjenner Sunnmøre veldig godt. Derfor har våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

Et boligsalg er ikke bare et hjem som bytter eier. Det er to eller flere liv som endres for alltid. På begge sider har selger og kjøper noe felles – de skal ta en avgjørelse av stor betydning. Vi skal være der for begge.

Det finnes ikke ett enkelt svar på hva som gjør en megler god. For det er med meglere som med fagfolk flest - det de gjør er like viktig som det de sier. Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket salgsprosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye tid og innsats i sine hjem. De fortjener det samme fra oss.

EIE er Norges største uavhengige eiendomsmeglerkjede, og er i motsetning til andre ikke eid av en bank. Siden oppstarten i 2006, har vi ikke hatt noen annen agenda enn å være den beste eiendomsmegleren - og vi bruker all vår kunnskap og erfaring for å skape en god salgsprosess. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, som betyr at vi er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere, ikke kun det som er lovpålagt.

Tid til å gjøre det ordentlig betyr at vi skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde. Arbeidet vi har lagt ned har resultert i at vi har vunnet 12 gullmeglere.

Boligen din er verdifull. Opplevelsen av å bruke EIE skal også være det. Derfor kaller vi det Premium rådgivning.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Følg EIE Ålesund på Facebook Se EIE Ålesund på kart

Våre medarbeidere

card-default

Albert Eltvik Øien

Eiendomsmegler / Partner / Daglig leder
Les om Albert
card-default

Brynjar Skår Bergesen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Brynjar
card-default

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmeglerfullmektig / Partner
Les om Knut
card-default

Anders Kristian Gundersen Vadset

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Anders
card-default

Sebastian Qvigstad

Medhjelper
Les om Sebastian

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: