EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Vestland

EIE nybygg Bergen

Besøksadresse

Nesttunbrekka 95

Postadresse

Nesttunbrekka 95
5221 Nesttun

Juridisk navn
Mekleriet Nybygg Bergen AS
Fagansvarlig
Christine Terkelsen
Kontakt oss Se våre boliger

EIE nybygg Bergen leverer høykvalitets meglertjenester til Bergen og omegn, med fokus på god rådgivning og unike boligannonser. Vi opplever at salg av prosjektboliger har vært standardisert og statisk i mange år – dette har vi ønsket å gjøre noe med! Teamet vårt består av egne fotografer, interiørarkitekter, markedsførere og erfarne meglere, slik at vi kan tilby hele pakken til våre kunder. Vi leverer en skreddersøm som få aktører kan matche.

Vi har over lengre tid opparbeidet oss god erfaring om hvilke tiltak som gir ditt prosjekt det beste inntrykket overfor de riktige kjøperne. For oss er det viktig at våre kunder skal ha en så oversiktlig, trygg og behagelig opplevelse som mulig. Som utbygger skal du føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen, fra klargjøring og planlegging av salg – helt frem til nøkkelen blir levert.

Våre meglere vet hva som skal til for å få riktig pris for ditt prosjekt, samtidig som vi tilbyr en forutsigbar og behagelig salgsprosess. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVåre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Helene K. Mathiesen

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder | Partner
Les om Helene
card-default

Christine Terkelsen

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig | Partner
Les om Christine
card-default

Susanne Hulsman

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Susanne
card-default

Kim Rene Henne

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Jurist
Les om Kim
card-default

Eivind Kalve

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder
Les om Eivind
card-default

Ina Merethe Sande Sætre

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Ina

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: