hero
Viken
EIE Bjørkelangen
Besøksadresse

Kompveien 2668

Postadresse

Kompveien 2668
1940 Bjørkelangen

Juridisk navn
Aurskog-Høland Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Vegard Tønsberg
Kontakt oss Se våre boliger

EIE eiendomsmegling Bjørkelangen er EIEs kontor nr. 40 og drives av Vegard Tønsberg. Vegard har lang erfaring innen eiendomsmegling og solid kunnskap om eiendomsmeglerbransjen. Fra kontoret på Bjørkelangen betjener han Aurskog-Høland og Sørum.


EIE Bjørkelangen respekterer at kjøp og salg av bolig er en av de største avgjørelsene i livet, og vil etterstrebe at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele boligreisen. God oppfølging står sentralt i alt arbeid.

Kontoret ligger flott plassert i hjertet av Bjørkelangen, ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig boligprat.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Vegard Tønsberg

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Vegard

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: