hero
Viken
EIE Drammen
Besøksadresse

Erik Børresens alle 7

Postadresse

Erik Børresens alle 7
3015 Drammen

Juridisk navn
Partnere AS
Fagansvarlig
Christian Foss
Kontakt oss Se våre boliger

EIE Drammen arbeider aktivt i områdene Drammen, Nedre og Øvre Eiker, Lier, Sande og Svelvik. Hver megler har sitt spesialområde, både geografisk og praktisk og er således i stand til å gi den beste service og trygghet til både selger og kjøper.

Vi har den ekspertisen og lokalkunnskapen som er nødvendig for å kunne levere meglertjenester av ypperste kvalitet. Salg av alle typer eiendommer bygger på tillit, så overlat ikke ditt valg av megler til tilfeldighetene.

Vi er opptatt av at du skal være fornøyd, og vårt fokus er å gi deg en trygg eiendomshandel, enten du er selger eller kjøper. Gjennom et godt utviklet kontaktnett, sikre rutiner, og et team du kan stole på, kan vi levere deg et kvalitetsprodukt.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Christian Foss

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Christian
card-default

Aurora Thaqi

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Aurora
card-default

Alban Hasi

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Alban
card-default

Christian Bolstad

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Christian
card-default

Tajinder Sharma

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tajinder

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: