hero
Innlandet
Eie Hamar
Besøksadresse

Seminargata 1

Postadresse

Seminargata 1
2317 Hamar

Juridisk navn
Hamar Eiendomsmegling AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eie Hamar er et lokalt og moderne eiendomsmeglerkontor som har som mål å være best på service. For å oppnå best mulig pris for din bolig, skreddersys den beste løsningen med markedsføring via nett, avis og sosiale medier. De lever av fornøyde kunder og Eies slagord "skikkelig eiendomsmegling" står sentralt i alt de gjør.

Kontoret huser flere av Hamars toppmeglere. Samtlige har lang erfaring i bransjen og kan vise til svært gode resultater og høy kundetilfredshet. Meglerne er fra Hamar og har solid kunnskap om boligmarkedet i Hamar og omegn. Denne lokalkunnskapen dekker både Hamar, Stange, Løten og Ringsaker.

Eie vet at det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet og forbundet med mye følelser og forventninger. Eie Hamar er her for å sikre at du skal føle trygghet og få den beste oppfølgingen når du skal selge bolig.

Kontoret ligger i hjertet av Hamar, rett ved Triangelparken i Seminargata 1. Skal du selge bolig eller ønsker du rådgivning ved kjøp og salg, ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr også assistanse og veileder ved budrunder dersom du skal kjøpe bolig. Du er hjertelig velkommen til våre hyggelige lokaler for en kopp kaffe og en boligprat.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre ansatte

card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Elisabeth Hjelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Elisabeth
card-default

Kathrine Kjendlie

Eiendomsmeglerfullmektig / salgskoordinator
Les om Kathrine
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
card-default

Martine Styren

Trainee
Les om Martine
card-default

Kristin Berget

Eiendomsmegler / Salgskoordinator
Les om Kristin
card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF
Les om Ingrid

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.