hero
Innlandet
EIE Kongsvinger
Besøksadresse

Storgata 9

Postadresse

Storgata 9
2212 Kongsvinger

Juridisk navn
Støve Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Amelia Åsengen-Sletholen
Kontakt oss Se våre boliger

Vakre Kongsvinger ligger idyllisk til i Hedmark langs Glomma, med Festningen kronende majestetisk over byen. Kongsvinger er regionssenter for Glåmdalsregionene, som består av Odalen, Vinger, Eidskog og Solør.

EIE Kongsvinger ligger flott til midt i byen i Storgata 9. De har full fokus på salg av eiendom og setter kundene i sentrum. Målsetningen er å skape tillit til kundene og gjennomføre en ryddig salgsprosess på en handlekraftig måte. De er din lokale eiendomsmegler i Kongsvinger og omegn.

Skal du selge bolig eller er på jakt etter drømmeboligen, velkommen innom EIE Kongsvinger til en hyggelig prat med Støve & CO.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Amelia Åsengen-Sletholen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Fagansvarlig
Les om Amelia
card-default

Cecilie Sæther

Partner / Backoffice / Medhjelper
Les om Cecilie
card-default

Jo Heiki Støve

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jo
card-default

Nina Noreen

Fotograf
Les om Nina
card-default

Lise Eilertsen

Eiendomsmegler
Les om Lise

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: