hero
Viken
EIE Lørenskog
Besøksadresse

Storgata 29

Postadresse

Storgata 29
2000 Lillestrøm

Telefon
E-post
Juridisk navn
Lørenskogmegleren AS
Fagansvarlig

Ellen Celine Heireth

Kontakt oss Se våre boliger

EIE Lørenskog har som mål å være kundens naturlige førstevalg innen eiendomsmegling. Vi ser ikke på boligsalget som en handel mellom to parter, men som et samarbeid for at alle involverte skal føle seg ivaretatt. Det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet, og er forbundet med mye følelser og forventninger.

Våre eiendomsmeglere er personlig til stede gjennom hele prosessen og på den måten gir vi deg tryggheten du ønsker. Kontoret har håndplukket flere av Romerikes beste eiendomsmeglere for å gi deg den kvaliteten du fortjener når du skal selge din eiendom. Eiendomsmeglerne har lang erfaring i bransjen og samtlige kan vise til knallsterke resultater, og en kundetilfredshet som er meget god. Best av alt - flere av våre eiendomsmeglere er lokal, født og oppvokst på Lørenskog.

Ved bruke én av våre eiendomsmeglere vil du som kunde oppleve at vi stiller høye krav til oss selv, høy faglig dyktighet og vi strekker oss litt lengre i samtlige ledd for at du skal få det beste resultatet. Meglerne har sterk lokal forankring på Romerike og besitter således en unik kunnskap om boligmarkedet i dette området.

Boligen din er verdifull. Opplevelsen av å bruke EIE skal også være det.
Derfor kaller vi det Premium rådgivningFinn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Christer Langstrand

Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler
Les om Christer
card-default

Ellen Celine Heireth

Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner
Les om Ellen
card-default

Harry Geevahan

Partner | Eiendomsmegler
Les om Harry
card-default

Christian Halvorsen

Partner | Eiendomsmegler
Les om Christian
card-default

Magnus Grasmo

Medhjelper
Les om Magnus

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: