EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Innlandet

EIE Ringsaker

Besøksadresse

Brugata 3

Postadresse

Brugata 3
2380 Brumunddal

Juridisk navn
Hamar Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Ingrid Bøhmer
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Ringsaker med høy lokal kunnskap som kjenner Innlandet veldig godt. Derfor har våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

EIE Ringsaker er et lokalt og moderne eiendomsmeglerkontor som har som mål å være best på service. For å oppnå best mulig pris for din bolig, skreddersys den beste løsningen med markedsføring via nett, avis og sosiale medier. De lever av fornøyde kunder og EIEs slagord "premium rådgivning" står sentralt i alt de gjør.

Kontoret huser flere av Ringsakers toppmeglere. Samtlige har lang erfaring i bransjen og kan vise til svært gode resultater og høy kundetilfredshet. Meglerne er fra Innlandet og har solid kunnskap om boligmarkedet i Hamar og omegn.

EIE vet at det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet og forbundet med mye følelser og forventninger. EIE Ringsaker er her for å sikre at du skal føle trygghet og få den beste oppfølgingen når du skal selge bolig.

Kontoret ligger i hjertet av Ringsaker, i Brugata 3. Skal du selge bolig eller ønsker du Premium rådgivning ved kjøp og salg, ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr også assistanse og veileder ved budrunder dersom du skal kjøpe bolig. Du er hjertelig velkommen til våre hyggelige lokaler for en kopp kaffe og en boligprat.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering på Ringsaker i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Ingrid
card-default

Trude Stina Hval Ekeberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Trude
card-default

André Høgsveen

Eiendomsmegler
Les om André
card-default

Elisabeth Hjelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Elisabeth
card-default

Kathrine Kjendlie

Eiendomsmegler / Salgskoordinator
Les om Kathrine
card-default

Kristin Berget

Eiendomsmegler / Salgskoordinator
Les om Kristin
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
card-default

Caroline Ødegård

Eiendomsmegler
Les om Caroline

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: