EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Viken

EIE Stabekk

Besøksadresse

Gml. Drammens vei 45

Postadresse

Boks 189
1321 Stabekk

Juridisk navn
Stabekk Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Merete Austvik Jakobsen
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

Kontoret ble etablert i 2007, som et av de første kontorene i EIE-kjeden.

Kontoret er lokalisert sentralt på Stabekk, med gode parkeringsforhold og godt synlig utstillingsvindu med presentasjon av sin portefølje av eiendommer for salg. Kontoret har bred kompetanse og lang erfaring når det gjelder salg, utleie og ikke minst rådgivning til boligselgere og kjøpere. Daglig leder, Lars Faale, har over 30 års erfaring og er således en av bransjens mest erfarne meglere. Fagansvarlig, Merete Jacobsenn, har 15 års erfaring og garanterer en plettfri faglig leveranse av kontorets tjenester.

God lokalkunnskap er en selvsagt forutsetning for ethvert kjøp eller salg. EIE Stabekk sine meglere er alle bosatt i Bærum. De har også spesialkompetanse på prosjektsalg og har gjennom flere år vært delaktig i flere av de store boligprosjektene som er oppført i Asker og Bærum.

EIE Stabekk er ditt naturlige valg hvis du ønsker en trygg, profersjonell og personlig service.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering i Stabekk i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Lars Faale

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lars
card-default

Merete Austvik Jakobsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Merete

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: