hero
Troms og Finnmark
Eie Tromsø
Adresse
Grønnegata 30
Juridisk navn
Martinussen Eiendomsmegling AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eie Tromsø er et kontor med meget lang erfaring og kompetanse blant sine ansatte. De er opptatt av kvalitet og å yte god service til sine kunder enten de skal selge hjemmet sitt, eller er på jakt etter et nytt. Porteføljen består av boliger i Tromsø og omegn, samt fritidsboliger i nærområdet.

På kontoret er det godt kollegialt fellesskap og alle meglerne har lang erfaring fra Tromsø markedet. Meglerne er spesielt opptatt av markedsføring og kan tilby kundene Eies prisbelønte salgsoppgave, digital markedsføring og annonser, samtidig som du får en meget erfaren og dyktig megler med på laget. Dette gir gode resultater for kundene, og kontoret har satt flere prisrekorder i ulike områder siden oppstarten. Daglig leder sin leveregel innenfor meglingen er som følger: «Vi skal drive skikkelig megling, og gi merverdi for våre kunder». Det oppnår de gang på gang.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre ansatte

card-default

Åse Hansen

Eiendomsmegler
Les om Åse
card-default

Børge Martinussen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Børge
card-default

Helge Normann Jakobsen

Megler MNEF
Les om Helge
card-default

Anne Nordgård

Megler MNEF
Les om Anne
card-default

Brigitte Nordahl

Eiendomsmegler MNEF
Les om Brigitte
card-default

Kristina Aagaard Johansen

Medhjelper
Les om Kristina

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.