EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Troms

EIE Tromsø

Besøksadresse

Grønnegata 30

Postadresse

Grønnegata 30
9008 Tromsø

Juridisk navn
Tromsø Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Børge Martinussen
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Tromsø med høy lokal kunnskap. Våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere har førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

EIE Tromsø er et kontor med meget lang erfaring og kompetanse blant sine ansatte. De er opptatt av kvalitet og å yte god service til sine kunder enten de skal selge hjemmet sitt, eller er på jakt etter et nytt. Porteføljen består av boliger i Tromsø og omegn, samt fritidsboliger i nærområdet.

På kontoret er det godt kollegialt fellesskap og alle meglerne har lang erfaring fra markedet i Tromsø. Meglerne er spesielt opptatt av markedsføring og kan tilby kundene EIEs prisbelønte salgsoppgave, digital markedsføring og annonser, samtidig som du får en meget erfaren og dyktig megler med på laget. Dette gir gode resultater for kundene, og kontoret har satt flere prisrekorder i ulike områder siden oppstarten. Daglig leder sin leveregel innenfor meglingen er som følger: «Vi skal drive skikkelig megling, og gi merverdi for våre kunder». Det oppnår de gang på gang.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering i Tromsø i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Åse Hansen

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder I Partner
Les om Åse
card-default

Børge Martinussen

Eiendomsmegler MNEF I Partner I Fagansvarlig I
Les om Børge
card-default

Helge Normann Jakobsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Helge
card-default

Anne Nordgård

Eiendomsmegler MNEF
Les om Anne
card-default

Brigitte Nordahl

Eiendomsmegler MNEF I Partner
Les om Brigitte
card-default

Kristina Aagaard Johansen

Eiendomsmegler MNEF | Salgsleder
Les om Kristina
card-default

Margrete Sæter

Backoffice/ kontormedarbeider
Les om Margrete

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: