hero

Vi søker ny ansatt til vårt kontor på Ringsaker

Backoffice - EIE Innlandet

Vi søker backoffice til EIE Innlandet avdeling Ringsaker. Vi søker deg som er eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig/eiendomsmeglerstudent. Er du selvstendig, driftig og har lyst til å jobbe i et trivelig kontormiljø med høyt tempo? Da håper vi at du søker hos oss.

Kontoret holder til i Brugata 3, sentralt i Brumunddal. Her vil du få i med et engasjert og dyktig team med stor arbeidslyst og godt arbeidsmiljø. EIE Innlandet består av avdelingene på Ringsaker og Hamar, og er et selskap som skal vokse ytterligere. Dette er en stilling som passer for deg som ønsker å være en del av et fremoverlent og faglig sterkt team. Vi ser etter en person som har god arbeidskapasitet, høy grad av initiativ og gjennomføringsevne, og som trives i en rolle hvor du har mange baller i luften samtidig. Du må være en systematisk person, med gode evner til å planlegge, strukturere og organisere.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Relevant meglerutdanning
  • Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
  • Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
  • Tilfredsstillende datakunnskaper
  • I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
  • Strukturert og nøyaktig
  • Førerkort med tilgang til bil

Send CV og søknad til daglig leder Inger Helene Simensen på ihs@eie.no, merk emnefelt med Backoffice – EIE Innlandet.

Søknadsfrist: Snarest
Stillingsbrøk: 100%

Om arbeidsgiveren

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.

Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: