hero

VI SØKER

Eiendomsmegler / Partner / Salgsleder - EIE Larvik

Vi søker Eiendomsmegler/Partner/Salgsleder til vårt høytytende team hos EIE eiendomsmegling Larvik. Hos EIE Larvik vil du få jobbe i et dedikert og kompetent team med et inkluderende arbeidsmiljø. Som eiendomsmegler på vårt kontor vil alt være tilrettelagt for deg som ønsker å nå nye høyder! EIE Larvik er et kontor i stadig vekst, og vi streber kontinuerlig etter å sette nye standarder i et spennende marked.

Du må være klar for å arbeide i et hektisk miljø, være nøyaktig, ha god struktur, være kunde- og løsningsorientert, og trives med å takle faglige utfordringer. EIEs visjon om å tilby Premium rådgivning og EIEs verdier er kjerneelementer i alt vi gjør. Vi er engasjerte og dyktige meglere som jobber for å skape verdi for både boligselgere og kjøpere. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å tenke nytt og som er tilgjengelig for spørsmål. Oppstart vil avtales med daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
Relevant meglerutdanning
Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
Fleksibilitet med kvelds- og helgearbeid
Tilfredsstillende datakunnskaper
Evne til å arbeide i høyt tempo over tid
Strukturert og nøyaktig
Førerkort og tilgang til bil

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Lars Andreas Grønneberg på telefon 95135953

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsprosent: 100%

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsvilkår til den rette kandidaten.

Om arbeidsgiveren:
I dag har EIE over 50 kontorer og gjennomfører over 8000 transaksjoner årlig.

EIE har stadig vokst ved å møte kundenes behov. I tillegg til boligmegling, besitter vi også kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er unike, men en vellykket prosess krever alltid en viktig ingrediens: Tid til å gjøre det riktig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Derfor stiller vi bransjens høyeste krav til oss selv, og vi er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg. Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: