hero
Vi søker ny ansatt til vårt kontor på Ensjø

Eiendomsmegler / eiendomsmeglerfullmektig - EIE Ensjø

Vi søker etter eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til vårt team i Eie eiendomsmegling Ensjø. Vi er i dag 6 erfarne eiendomsmeglere og 1 eiendomsmeglerfullmektig. Vi ser for oss et team på åtte stykker, og som eiendomsmegler får du hos oss sjansen til å bli del av et høytpresterende team, i ett spennende satsningsområde på Ensjø.

Kontoret holder til sentralt på Ensjø med kort avstand til Hasle/Kampen/Gamle Oslo/Helsfyr/Etterstad m.m. Her vil du få jobbe i et engasjert og dyktig team, og i et ungt og inkluderende arbeidsmiljø. Som eiendomsmegler på vårt kontor vil alt ligge til rette for deg som ønsker å ta skrittet mot toppen! Eie Ensjø er et kontor som skal opp og frem, og som stadighet skal slå sine egne rekorder i en spennende bydel.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Det vil være mulighet for bistand fra BackOffice samt partnerskap, dersom arbeidssøker er en høyt presterende megler. Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål. Ønsket oppstart vil være etter avtale med daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
• Relevant meglerutdanning
• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
• Tilfredsstillende datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Etablert eiendomsmegler er ett ønske, men ikke krav
• Strukturert og nøyaktig
• Førerkort med tilgang til bil.

Send CV og søknad til ht@eie.no merk emnefelt med Eiendomsmegler – Eie Ensjø.
For spørsmål om stillingen ta kontakt med Daglig leder, Halid Talic på mail ht@eie.no eller på tlf: 467 90 993

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: