hero
VI SØKER NY EIENDOMSMEGLER TIL VÅRT KONTOR

Eiendomsmegler - EIE Stavanger

EIE eiendomsmegling Stavanger søker en kompetent, hyggelig og engasjert eiendomsmegler til vårt team. Vi er i dag tre ansatte og sitter samlokalisert med vårt andre EIE kontor i Stavanger. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å være del av et aktivt, hyggelig og faglig dyktig lag. Vi er opptatte av å dyrke et inkluderende og hyggelig miljø hvor det er lett å prestere og lykkes.

EIE Stavanger har sett stor vekst og kan vise til sterke resultater de siste årene. Hos oss blir du del av et team med dyktige meglere med svært gode forutsetninger for å lykkes. Vi har som mål å være førstevalget for boligselgere i Stavanger. Dette ønsker vi å oppnå gjennom gode resultater, sterk faglig kompetanse og en ryddig prosess for selger, kjøper og våre interessenter.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Du vil bistås av produksjonsansvarlig som del av et team med tett samarbeid. EIEs visjon er å levere Premium rådgivning, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. EIEs verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og -kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål.

Krav:

 • Relevant meglerutdanning
 • Meget gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig
 • Fleksibilitet mtp kveld- og helgejobbing
 • Stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe i høyt tempo over tid
 • Interesse for faget og et ønske om å utvikle deg som megler
 • Tilfredsstillende datakunnskaper
 • God struktur og god evne til å kommunisere med teamet
 • Førerkort og tilgang til bil

Hva kan vi tilby?

 • Konkurransedyktige betingelser og meget gode inntjeningsmuligheter
 • God tilgang på oppdrag
 • Et sterkt faglig miljø
 • Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø
 • Opplæring/kursing/oppfølging gjennom EIE akademiet
 • Gode ressurser for markedsføring og salg

Søknadsfrist: Snarest
Stillingsbrøk: 100%
Tiltredelse: Etter avtale med daglig leder

For å sende CV/søknad eller for spørsmål om stillingen ta kontakt med, Linn Høen Thommesen på mail lht@eie.no eller tlf. 41 69 42 05.

Om arbeidsgiveren

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.
Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: