hero

Vi søker

Eiendomsmeglere og eiendomsmeglerfullmektige - Oslo

Vi søker eiendomsmeglere og eiendomsmeglerfullmektig til våre kontor i Oslo. Hos EIE eiendomsmegling vil du få jobbe i dyktige team med inkluderende arbeidsmiljø. Som eiendomsmegler og eiendomsmeglerfullmektig i EIE vil alt ligge til rette for deg som ønsker å ta skrittet mot toppen!

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. EIEs visjon er å drive Premium rådgivning, og EIEs verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdi både for boligselger og boligkjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Relevant meglerutdanning
  • Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
  • Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
  • Tilfredsstillende datakunnskaper
  • I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
  • Strukturert og nøyaktig
  • Førerkort med tilgang til bil.

For spørsmål om stillingene ta kontakt med Katarina Nakken, på mail kn@eie.no eller på tlf. 45 44 42 24.

Søknadsfrist: Snarest
Stillingsbrøk: 100%

Vi tilbyr gode lønnsbetingelser til den rette kandidaten.

Om arbeidsgiveren

I dag har EIE snart 50 kontorer og gjennomfører over 8500 omsetninger hvert år.

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg. Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: