hero

Vi søker

Eiendomsmeglerfullmektig - EIE Tromsø

Vi søker eiendomsmeglerfullmektig til vårt team hos EIE eiendomsmegling Tromsø.

Vi søker etter en engasjert eiendomsmeglerfullmektig som ønsker fast stilling i heltid. Vi ser etter deg som er nøyaktig, strukturert og kundeorientert. EIEs visjon er å drive Premium rådgivning, og EIEs verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er kompetente og meget erfarne meglere som skal skape verdi både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

• Relevant meglerutdanning

• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig

• Fleksibel med ettermiddags-/kveldsjobbing

• Tilfredsstillende datakunnskaper

• Førerkort med tilgang til bil

Vi ønsker oppstart snarest mulig, søkere vil bli vurdert fortløpende.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker å sende inn CV og søknad, ta kontakt med daglig leder Åse Hansen på mail aha@eie.no eller på tlf 45869580.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: