hero

Vi søker

Fagansvarlig/Eiendomsmegler - EIE Drammen

Vi søker Fagansvarlig og eiendomsmegler til EIE Drammen. Hos oss kan du forvente høyt tempo og en bratt læringskurve.

Kontoret holder til i Erik Børresens Allé 7 midt i sentrum av Drammen. Her vil du få jobbe i et engasjert og dyktig team med stor arbeidslyst og godt arbeidsmiljø. På vårt kontor ligger alt til rette for deg som ønsker å ta skrittet mot toppen! EIE Drammen er et selskap som skal vokse ytterligere. Dette er en stilling som passer for deg som enten ønsker å være fagansvarlig eller eiendomsmegler, eller rett og slett kunne tenke seg en kombinert stilling som fagansvarlig og eiendomsmegler.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. EIEs visjon er å drive Premium rådgivning, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. EIEs verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og boligkjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål. Ønsket oppstart vil være etter avtale med daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

• Relevant meglerutdanning
• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
• Tilfredsstillende datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig
• Gode lønnsbetingelser
• Førerkort med tilgang til bil

Søknad sendes på mail til daglig leder i EIE Drammen, Tajinder Sharma tas@eie.no, merket med "Søknad - fagansvarlig/eiendomsmegler". For spørsmål rundt stillingen ta gjerne kontakt med Tajinder Sharma på tlf: 91 58 61 20 eller mail tas@eie.no.

Søknadsfrist: Snarest
Stillingsbrøk: 100%

Om arbeidsgiveren

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.

Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: