hero

VI SØKER

Kontorleder / Backoffice - EIE Jessheim

Bli med på laget hos EIE Jessheim!

Er du en erfaren og motivert kontorleder på jakt etter en ny utfordring? Da kan du være akkurat den vi leter etter hos EIE Jessheim!

Vi søker en dyktig kontorleder/backoffice som vil være med på å styrke og lede vårt team. Hos oss får du muligheten til å jobbe i et inspirerende og dynamisk miljø, hvor vi verdsetter teamwork, profesjonalitet og innovasjon.

Som kontorleder hos EIE Jessheim vil du ha en sentral rolle i å koordinere og støtte våre meglere, samt sørge for at kontoret fungerer smidig og effektivt. Vi søker etter en selvstendig og strukturert leder som kan bidra til å opprettholde vår høye standard for kvalitet og service.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Erfaring som kontorleder eller tilsvarende rolle
  • Sterke lederegenskaper og evne til å motivere teamet
  • God organisatorisk ferdigheter og evne til å jobbe under press
  • Utmerkede kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
  • God kjennskap til administrative prosesser og systemer
  • Fleksibilitet og evne til å håndtere varierte oppgaver i et hektisk miljø

For mer informasjon eller for å søke på stillingen, ta kontakt med Henrik Drabløs på telefon 45887871. Vi ser frem til å høre fra deg!

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: