Bilde 1 av Slinningsodden 1BBilde 2 av Slinningsodden 1B
Digital salgsoppgave
Slinningsodden 1B

6006 Ålesund • Ålesund kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Hessa/Slinningen | Tiltalende og innholdsrik tomannsbolig med sydvendt beliggenhet | Vakker utsikt | Stor uteplass
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Primærrom (P-ROM)
105 m²
Bruksareal (BRA)
117 m²
Kommunale avgifter
kr 1 518 / Mnd
Prisantydning
kr 2 490 000
Omkostninger
kr 69 020
Totalpris
kr 2 559 020
Byggeår
1932
Tomt
Fellestomt 1033 m²
Oppdragsnummer
17220023
card-default

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmeglerfullmektig / Partner
Les om Knut
Prisantydningkr 2 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 60 000,-
  
Totalpris kr 2 559 020
Eiendom
Slinningsodden 1B, 6006 Ålesund

Matrikkel
Gnr. 117 Bnr. 51 Snr. 2 i Ålesund kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 117 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
ca 1932

Tomt
Felles tomt, 1033 kvm

Prisantydning
kr 2 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Oddbjørn Nilsen Takstdato: 04.04.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 490 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-))

--------------------------------------------------------

kr 63 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 2 553 620,- (Totalpris inkl omkostninger)
Valgfrie omkostninger:

kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

--------------------------------------------------------

kr 2 561 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr 4 552 pr. 1 termin i 2022

Eier
Isabell Mikkelsen
Fredrik Østerberg Steinnes

Parkering
Parkering på egen tomt.

Beliggenhet
Hessøya er en bydel i Ålesund kommune. Hessøya er godt dekt av offentlige tilbud som barnehager, skoler og omsorgssenter. På Hessøya er det dagligvare butikk, treningssenter, frisør og andre tjenester som kan benyttes. Videre er det kort vei med bil og buss til alt Ålesund sentrum har å by på av fasiliteter. For den treningsglade er Hessøya et eldorado av turområder og aktivitetsmuligheter. For den båt interesserte er det småbåthavn og lokal båtforhandler.

Turområder:
Det finnes flere flotte områder for tur og trening.  Den mest kjente Sukkertoppen (314 moh), byr på flere fjellstier. Fra Sævollen er det grussti rundt Sukkertoppen til Tueneset. Dette gjør det mulig å ta seg rundt hele Hessøya. På Tueneset er en rekke flotte stier som fører til kystfortets mange kulturminner og bunkerser. Her er det også badestrand, utendørs treningspark og gapahuker som gjør Tueneset til et flott oppholdssted for hele familien.

Aktviteter:
Sif/ Hessa idrettslag har et godt tilbud for trening og sosial aktivitet i form av fotball, håndball, volleyball og friluftsliv.
Atlanterhavsparken er et av Nord-Europas største saltvannsakvarium og en fantastisk opplevelse for hele familien. Atlanterhavsparken fikk i 2019 status som Norges første marine vitensenter.
Hessøya har en sterk tradisjon for bålbygging og har slått verdensrekorder gang på gang for verdens høyeste håndbygde sankthansbål. Dette tennes på sankthansaften som anses å være en sensasjonell opplevelse på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Offentlig kommunikasjon:
Hopp enkelt på buss nummer 601 fra nærmeste busstopp som tar deg til Ålesund sentrum med videre bussforbindelser. Se frammr.no for rutetider.

Skoler på hessøya:
Hessøya er tilknyttet to skolekretser på barneskolenivå. Hessa barneskole, og Aspøy barneskole. Se kommunens hjemmeside for grenser i forbindesle med skolekretser. Skarbøvik ungomsskole.

Barnehager på hessøya:
Slinningen barnehage, Gnist barnehage og Skarbøvik barnehage.

Tomt
Felles tomt, 1033 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
1. etasje:
P-rom: Soverom , gang og toalettrom

2. etasje:
P-rom: 2 stuer, kjøkken, bad, gang, kontor, trapperom og bod
S-rom: Bod

Loft:
P-rom: Loftsrom
S-rom: Bod

Byggemåte
Del av tomannsbolig beliggende på Slinningen i Ålesund kommune. Tomt opparbeidet med grus, diverse beplantninger, plenareal, støpte platter og trapper. Boligbygg oppført i 1932. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av
trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Valmtak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med skiferstein. Entrédør med glassfelter. Vinduer med karmer av plast, og to-lags glass. Varmepumpe samt peisovn i stue. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk. Ihht byggesakskyndig.

Primærrom
Primærrom: 105 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 117 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Bad 2. etasje:
Baderom oppgradert i 2007 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt møblement ved speil. Gulvstående baderomsmøbel med skuffer. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Kjøkken:
Innredningen er fra 2007. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser. Fritthengende ventilator. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Toalettrom:
Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Panelbord i himling. Gulvstående servantinnredning med dører. Nedfelt servant i laminert benkeplate med ett-greps armatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system og synlige forkrommede rør. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Innvendige flater:
Gulvflater belagt med parkett og laminat. Vegg- og himlingsflater i malte tapetserte flater. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Varmepumpe samt peisovn i stue.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Ferdigattest
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger byggeanmeldelse datert 07.06.1962.

Oppføring av bustad før Plan- og Bygningslova trådte i kraft i 1965 , var ikkje underlagt søknadsplikt. For slike bygg føreligg det difor verken byggeløyve eller bruksløyve/ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Varmepumpe samt peisosvn i stue.

Energimerking
Energiattest med oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr 4 552 pr. 1 termin i 2022.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt var på 1 126,50,- pr. 1 termin i 2022.

Fra 2022 blir eigedomsskatten fordelt på 4 terminer og blir fakturert saman med kommunale avgifter. I 2022 er skattesatsen 2 promille for alle eigedomar i kommunen.

Eigedomsskatten blir i 2022 fakturert i 4 terminar (i lag med dei andre kommunale avgiftene),
med følgjande forfall:
20. april
20. juni
20. september
20. november

Beløpet for heile 2022 er likt delt på dei 4 terminane.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020:
Som primærbolig Kr. 804 822,-
Som sekundærbolig Kr. 2 897 359,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Arealoppmåling er foretatt av byggesakskyndig.

Meglers kommentar til planløsningen:
Det foreligger enkelte avvik mellom dagens bruk og mottatte byggetegninger fra kommunen. Soverom i 1. etasje er oppført som kott i byggetegninger. Bad i 2. etasje er oppført som kott i byggetegninger. loft er ikke inntegnet i byggetegninger. Endring fra S-rom til P-rom er et søknadspliktig tiltak.

Det er blitt satt inn en skillevegg mellom trapp og entrè som ikke er oppført i byggetegninger fra kommunen. Det foreligger ingen dokumentasjon på at dette er en godkjent skillevegg i henhold til branntekniske krav. Kjøper overtar risiko og ansvar vedrørende dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen ligger i område som i kommunedelplanen for Ålesund 2016 - 2028 (9.3.2017) er avsatt til boligbebyggelse.

Boligen ligger i et område som er regulert under bebyggelseplan for Slinningsodden (23.9.1999) og Slinningen - Olsvikskaret del 2, reg.plan m/best (26.5.1982)

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 490 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-))

--------------------------------------------------------

kr 63 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 2 553 620,- (Totalpris inkl omkostninger)
Valgfrie omkostninger:

kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

--------------------------------------------------------

kr 2 561 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Svar: Ja, kan komme vann opp fra avløp ved dusjing.

Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Svar: Ja, kan komme vann opp fra avløp ved dusjing.

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Svar: Ja, gulve er vel ikke helt rett i stua.

Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Svar: Vannledning skal legges i gjennom vår hage + Det blir rundkjøring i steden for kryss utfor.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Svar: Bruksendret lofte til en ekstra stue.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr. 20 000)

Tilrettelegging (Kr.14 900)

Visningshonorar (Kr.1 990)

Markedspakke 1 (Kr.17 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
17-22-0023

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Borgund Eiendomsmegling AS
EIE Ålesund
Org. nr:926128612
Lorkenesgata 3
6002 Ålesund
Tlf: 70 31 00 06

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Brynjar Skår Bergesen

Saksbehandlere
Knut Øyvind Grytten
EIE Ålesund
Eiendomsmeglerfullmektig / Partner
Mob: 93 20 16 98 / E-post: kg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Slinningsodden 1B
For mer om objektet
Slinningsodden 1B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: