Bilde 1 av Heiane 12ABilde 2 av Heiane 12A
Digital salgsoppgave
Heiane 12A

5919 Frekhaug • Alver kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Frekhaug | Stor, innholdsrik tomannsbolig. Familievennlig beliggenhet, solrike uteområder, fire soverom, to bad, carport
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Eierseksjon
1
Antall soverom
4 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
151 m²
Bruksareal (BRA)
160 m²
Bruttoareal (BTA)
176 m²
Kommunale avgifter
kr 761 / Mnd
Prisantydning
kr 3 600 000
Omkostninger
kr 102 770
Totalpris
kr 3 702 770
Byggeår
2013
Tomt
Fellestomt 1008 m²
Oppdragsnummer
16210176
card-default

Joakim Wiik Bjerknes

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Joakim
Prisantydningkr 3 600 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 93 750,-
  
Totalpris kr 3 702 770
Eiendom
Heiane 12A, 5919 Frekhaug, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 327 bnr. 186 snr. 1 i Alver kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 160 kvm, Bruttoareal: 176 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2013

Tomt
Fellestomt 1008 m²

Prisantydning
3 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 750,- (Dokumentavgift)

102 770,- (Omkostninger totalt)

3 702 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 125 pr. år

Eier
Thomas Gjerstad Ida Merethe Jacobsen

Parkering
Carport med biloppstilingsplass til bil, samt gode parkeringsmuligheter på tomten.

Beliggenhet
Familievennlig og innholdsrik tomannsbolig, med en barnevennlig og attraktiv beliggenhet i et nyere boligområde på Moldekleiv. Boligen ligger ypperlig til i et hyggelig nabolag med flere barnefamilier i området. Her leker barn i alle aldre i gaten fra morgen til kveld. Perfekt for barna! Det er kort vei til både lekeplass, basketballbane og grillhus.

Fra boligen er det trygg og kort gangvei til både Grasdal barneskole, Espira Marthahaugen barnehage og idrettsanlegg ved Meland Aktiv. Tar man den gamle hovedveien i feltet er det delvis bilfri vei til Grasdal barneskole, samt fortau hele veien. Det er også kort vei til nærmeste lekeplass for de minste. Nærområdets ungdomsskole finner man på Frekhaug, kun 10 minutter unna med bil eller kollektiv transport.

Med bil tar det knappe 5 minutter til båtmarina på Litlebergen og ca. 10 minutter til Frekhaug sentrum hvor man har et bredere servicetilbud. Her finner man også Kiwi og Rema 1000. Til Knarvik tar det ca. 10 minutter med bil, samt ca. 25 minutter til Bergen sentrum.

For den turglade er området ypperlig med kort vei til blant annet Håøytoppen, Gaustadfjellet eller til Krossfjellet. Det er også bare 5 minutter til Storavatnet på Hestnes hvor det er fine bademuligheter og gratis lån av kajakker. Man kan også ta turen til Skurtveit hvor man kan gå opp på Eldsfjellet som ligger 324 meter over havet. Herfra kan en nyte en storslagen utsikt over Herdla og Øygarden i vest, Fedje i nord og Melandsfjella i sør-øst.

Alt i alt ligger boligen ypperlig til i et barne- og familievennlig boligområde med barn i alle alderstrinn. Velforeningen er veldrevet og det feiret bl.a. St. Hans på felles lekeplass med alle i nabolaget, hver jul er det fakkeltog fra Grasdal Barneskole og opp til felles julegran-tenning.

Tomt
Fellestomt, 1008 m²

Tomten er felles eiet og opparbeidet

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
U.etg: 79 kvm BRA / 75 kvm P-rom
1.etg: 81 kvm BRA / 76 kvm P-rom

Boligen går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
U.etg: Hall m/trapp, bad, vaskerom og tre soverom.
1.etg: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.

I tillegg medfølger 2 stk innvendig bod på ca. 4 og 5 kvm og fast parkeringsplass i carport.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter:
Boligen er fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Boligen har støpt gulv mot grunn.

Yttervegger:
Boligen har yttervegger av trekonstruksjoner. Yttervegger er utvendig bekledd med trekledning.

Takkonstruksjoner:
Boligen har en valmtak konstruksjon som er utvendig tekket. isolert mot beboelse. Takkonstruksjonen er utvendig tekket med betongtakstein.

Gulvsystemer:
Boligen har etasjeskille av trebjelkelag.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.

Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:

- Bi-inngangsdør, TG 2 er satt på grunn av fuktskade i nedre del av dørblad.
- Inngangsdør i underetasje, TG 2 er satt på grunn av fuktskade i dørbladet.
- Balkong/terrasse, TG 2 er satt da rekkverkshøyde ikke tilfredsstiller dagens krav. Terrassen ble bygget i 2016 og etter andre krav til tilfredsstilling enn TEK17.
- Bad 1. etg, TG 2 blir satt på grunn av fall til sluk ikke er i henhold til gjeldene krav, men vann ledes til sluk og fungerer og manglende dokumentasjon.
- Bad 2. etg, TG 2 blir satt på grunn av bom i enkelte fliser, salt/kalkutslag på noen fuger og manglende dokumentasjon.
- Carport, TG 2 er satt på grunn av at det ikke er montert vindtette plater eller skråavstivere. Det er armerinig ned i bakken.


Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Heiane 12A! Innholdsrik tomannsbolig i et ettertraktet boligområde på Moldekleiv. Boligen befinner seg i et familievennlig område med flere barnefamilier i nabolaget. Stor og praktisk bolig med svært god planløsning. Boligen går over to plan. Selger har gjort endel oppgraderinger i nyere tid som bl.a. bygget terrasse på nedsiden av boligen i 2016, støpt trapp på utsiden av boligen i 2019, utvendig ble to vegger av fasaden malt i 2019 og to i 2020, samt oppføring av carport i 2020/2021.

Først vil 1. etasje presenteres. Velkommen inn!

Entré |
Du blir ønsket velkommen til en fin og romslig entré på 5 kvm hvor gulvoverflater er bekledd med laminat. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Gode oppbevaringsmuligheter i entréen. Til høyre for entréen ligger det en bod på 5,1 kvm, hvor det er plass til ekstra oppbevaring. 

Stue og kjøkken |
Fra entréen har du tilkomst til etasjens flotte og lyse stue, hvor det er en åpen kjøkkenløsning.  De store vindusflatene slipper rikelig med naturlig lys inn. Rommet har slitesterk, laminat på gulv, slette malte vegger og takplater i himling. Rommets størrelse (50,6 kvm) og funksjonelle utforming gir deg flere muligheter til ønsket møblering. Her er det god plass til stor sofagruppe, tv-bord, spisebord og annet ønsket møblement. 

Fra stuen er det utgang til sørvest-vendt balkong på 22,6 kvm. Her kan det innredes med sittegruppe og grill, hvor du på sommeren kan nyte sommervarmen sammen med venner og familie. Fin utsikt over fine naturomgivelser. 

Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter, to glasskap og laminat benkeplate med underlimt vask av stål. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, ventilator og kjøleskap. Kjøkkenet har flere lagringsmuligheter og en øy som gir kjøkkenet mer benkeplass. Vinduene sørger for mye naturlig lys og fin utsikt mens man lager mat. 

Soverom |
Etasjens soverom måles til 11 kvm, og er av god størrelse. Rommet kan innredes med en dobbeltseng, nattbord på hver side og et garderobeskap. Rommet er malt i en innbydende farge og har et stort vindu som slipper inn mye dagslys. 

Bad |
Badet er helfliset og har takplater med innfelte downlights i himling. Badet måles til 6 kvm og består av dusj m/skyvedør, vegghengt toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning. Her er det varmekabler i gulvet og avtrekksventil i himling. Badet fremstår som moderne med gode kvaliteter. 

Videre vil underetasjen presenteres. Velkommen ned!

Gang/hall |
Underetasjens hall m/trapp er av svært god størrelse (18,5 kvm), med god plass til å henge opp yttertøy. Fra underetasjen er det utgang til sørvest-vendt terrasse på 83 kvm. Her kan du nyte været med meget gode solforhold. 

Soverom |
I underetasjen finner man de resterende tre soverommene. Soverom 1 måles til 11 kvm og rommer en dobbeltseng, nattbord på hver side og en garderobeløsning. Soverom 2 måles til 7,9 kvm og kan innredes med en seng og et skrivebord. Det siste soverommet måles til hele 18 kvm. Rommet kan enkelt innredes med både dobbeltseng, skrivepult, garderobeløsning og en sofagruppe. Rommet kan også innredes som en TV-stue.  

Bad |
Helfliset bad med varmekabler i gulv og måler 9,9 kvm. Badet har takplater og avtrekksventil i himling. Av innhold er det dusj m/glassdører, boblekar og baderomsinnredning med heldekkende servanter, speil og belysning.

Vaskerom |
Etasjen har et praktisk vaskerom på 5,8 kvm. Vaskerommet har belegg på gulv, slette malte vegger og takplater. Her er det opplegg for vaskemaskin, skyllekar, varmtvannstank og rør-i-rør fordelerskap. I tillegg er det avtrekksventil i himling. På vaskerommet er det installert en 200 liters varmtvannstank fra 2012.

Til høyre for vaskerommet finner du etasjens bod på 3,4 kvm hvor du har mulighet til ekstra oppbevaring. Her vil du også finne sikringsskapet. 

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 29.04.2013 vedrørende nybygg.

Oppvarming
Boligen har oppvarming via elektrisitet.
- Varmekabler på bad.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 9 125 pr. år

Det foreligger også et renovasjonsgebyr til NGIR. På hjemmesiden til Alver kommune står det at det blir estimert en kostnad på ca. 4360,- for ordinær renovasjon pr. år.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt ifølge Alver kommune.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og fiber, forsikringer etc.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 88695476

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 111 648,- Som sekundærbolig Kr. 4 001 931,-

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Boligen har vannrør av rør-i-rør system.
- Fordelerskap er plassert på vaskerom i underetasjen.
- Vann- og avløpsrør fra byggeår.
- Det er installert en 200 liters varmtvannstank fra 2012 på vaskerom.
- Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Elektrisk anlegg:
- Sikringsskap er plassert i bod i underetasjen.
- Inneholder: Automatsikringer og strømmåler.
- Hovedsikring 32 ampere.

Diverse
Selger opplyser at alle integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen. Vaskemaskin kan medfølge etter nærmere avtale.

Fv. 5310 Fosse - Moldekleiv skal utbedres. Det skal bl.a. etableres bedre vei, bygging av gang- og sykkelvei, justering av avkjørsler, kryss og kollektivholdeplasser. Reguleringsplanen ble godkjent 18. februar 2021 og har antatt oppstart av anleggsdrift i 2022. Les mer om planene på hjemmesiden: https://www.vestlandfylke.no/fylkesveg/vegprosjekt-i-vestland/nordhordlandspakken/fv.-245-fosse-moldekleiv/

Nabolaget inngår i en velforening hvor man betaler frivillig kontingent hvert år på ca. kr. 600,-. Dette betales for vedlikehold av fellesområde, postkassestativ, lekeplasser, diverse redskaper som det er mulig å låne privat og nabolaget generelt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Alver kommune.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til bolig ifølge Alver kommune.

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 750,- (Dokumentavgift)

102 770,- (Omkostninger totalt)

3 702 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke: Kr.15 000,-

Oppgjør: Kr.6 990,-

Provisjon: 1,4% av salgssummen.

Tilrettelegging: Kr.12 900,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp gjelder prinsippet "intet salg - ingen
kostnad", samt ingen bindingstid.

Oppdragsnummer
16-21-0176

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Nord AS
EIE Bergen Nord
Org. nr:925833770
Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i åsane
Tlf: 56 12 64 64, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF Lise Abrahamsen

Saksbehandlere
Joakim Wiik Bjerknes
EIE Bergen Nord
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 41 08 68 85 / E-post: jow@eie.no

EIE Bergen Nord
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Heiane 12A
For mer om objektet
Heiane 12A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: