Bilde 1 av Amunds vei 49Bilde 2 av Amunds vei 49
Digital salgsoppgave
Amunds vei 49

1406 Ski • Ås kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdrik enebolig m/pent opparbeidet tomt | Meget barnevennlig område | Kjeller med egen inngang | Garasje
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
181 m²
Bruksareal (BRA)
184 m²
Bruttoareal (BTA)
204 m²
Kommunale avgifter
kr 1 146 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 181 520
Totalpris
kr 7 171 520
Byggeår
1984
Tomt
Eiet tomt 701 m²
Oppdragsnummer
84210121
card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Elisabeth
Prisantydningkr 6 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 167 500,-
  
Totalpris kr 7 171 520
Eiendom
Amunds vei 49, 1406 Ski

Matrikkel
Gnr. 102 bnr. 297 i Ås kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 181 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 204 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at rommene i kjelleren som er innredet og brukt som soverom/ kjøkken / stue og spisestue ikke er søkt godkjent til denne bruken.
Slik bruksendring fra tilleggsdel (dvs ikke oppholdsrom) til hoveddel er søknadspliktig, jf. plan- og bygningsloven § 20-1 d) jf. SAK10 § 2-1 c).
Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Antall soverom
2

Byggeår
1984

Tomt
Eiet tomt 701 m²
Tomten er pent opparbeidet med busker, trær, og planter som blomstrer fra tidlig vår til sent høst.
Noe av gårdsplassen er asfaltert og noe steinbelagt.

Prisantydning
6 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
167 500,- (Dokumentavgift)

181 520,- (Omkostninger totalt)

7 171 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 748,14 pr. år

Eier
Arnt Jostein Nilsen Sølvi Ann Nilsen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Elisabeth Moe har gleden av å presentere Amunds vei 49! En innholdsrik og stor enebolig med 2 bad, 2 kjøkken, garasje og solrike utearealer. Eneboligen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på grensen mellom Ås og Ski, i Ås kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Det er parkeringsmuligheter på egen tomt og i garasjen. Utearealene består av en hyggelig syd-vest vendt terrasse på ca. 33 kvm. og en hage som strekker seg rundt hele huset.

Velkommen til visning!

Kort fortalt:
- Enebolig med fantastisk beliggenhet innerst i blindvei
- Egen inngang til underetasjen
- 2 kjøkken
- 2 (4) soverom
- Flere stuer
- Separat vaskerom
- Parkering i garasje og på egen gårdsplass
- Nærhet til marka, Ski sentrum, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon

Parkering
Parkering i garasje, samt biloppstillingsplasser foran garasjen.

Beliggenhet
Enebolig beliggende i Amunds vei 49 i Solbergskogen i Ås kommune. Boligen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på grensen mellom Ås og Ski. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Ski er perfekt for fritidsaktiviteter, utendørs som innendørs, og det er flere aktive idrettslag og organisasjoner i området.

Det er kort vei til Ski Idrettspark med fotball, håndball, ishockey, friidrett, tennis, ball binge og klatrevegg m.m. Fra eiendommen er det kort vei til flotte tur- og friluftsområder i Nøstvedtmarka og Hebekkskogen. Her finner du et stort nett av turstier og veier, samt mange interessante kulturminner.

Området har også skiløyper og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren. Legg gjerne turen til populære Breivoll badeplass eller Midtsjøvannet for en avkjølende dukkert.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi, Meny, Coop Prix, Coop Extra og Rema 1000 i Ski. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Ski storsenter med 145 butikker og spisesteder, kurs- og konferansehotell, kinosenter med 8 saler, bowlinghall og helsetorg. Det er 1600 gratis parkeringsplasser på området. Vestby storsenter, samt Vinterbro senter og Kolbotn Torg ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss. Nærmeste holdeplass er Granheimtunet som ligger ca. 420 meter fra boligen. Bussen bruker mellom 6-8 minutter til Ski stasjon. Når Follobanen står ferdig i 2022, vil toget bruke kun 11 min inn til Oslo S. På stasjonen er det også bussavganger til Ås, Drøbak, Vinterbro og Bøleråsen.

Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark, ligger kun 9 min unna med bil. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Langhus, ca. 18 min til Kolbotn, ca. 25 min til Oslo S, ca. 50 min til Oslo lufthavn samt ca. 1 time til Sverige. Fra eiendommen er det også kort vei til E6 og E18.

Fra eiendommen er det gangavstand til den moderne Solberg barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som blant annet Ski Videregående skole og Ås Videregående skole, like ved huset ligger både privat og kommunal barnehage.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 701 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Eie eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Inneholder
Enebolig over to etasjer samt råloft.
Boligen består av:
1.etasje: Entré, bad, to soverom, bod, stue/spisestue og kjøkken.
Kjeller: Rom benyttet som entré, bad, vaskerom, gang, mellomgang, rom benyttet som soverom og rom benyttet som stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning.

Utgang fra stue samt kjøkken til delvis overbygget sydvest-vendt terrasse på ca 33 m² samt nordøst-vendt inngangsparti på ca 6 m².

Byggemåte
Enebolig fra 1984. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av lettklinkerblokker. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader utført i
stående kledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med betongtakstein. Profilert entrédør av tre med glassfelt. Terrassedører
med karmer av tre og tre-lags glass fra 1981 og 1990. Vinduer med karmer av tre og to-/tre-lags glass fra 1982, 1990 og 2018.

Primærrom
Primærrom: 181 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etasje: Entré, bad, to soverom, stue/spisestue og kjøkken.
Kjeller: Rom benyttet som entré, bad, vaskerom, gang, mellomgang, rom benyttet som soverom og rom benyttet som stue/spisestue med åpen
kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 184 kvm

Boder
Innvendig bod på ca. 3 kvm.

Standard
Entré:
I entréen er det skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av jakker og sette fra seg sko.

I kjelleren er det egen inngang. Her er det plass til å sette opp et garderobeskap.

Stue/spisestue:
Romslig vinkelstue med god plass til diverse møblement. Det er god plass til sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Her kan du invitere til middagsselskap. I stuen er det en Jøtul vedovn som gir rommet en varm og lun atmosfære. Fra stuen er det utgang til den sydvest-vendte terrassen på ca. 33 kvm. Her er det god plass til sittegrupper og grill. På varme sommerdager kan familien nyte solen mens barna leker i hagen hvor det er god boltreplass. I hagen er det også oppsatt en dukkestue.

Stue i kjeller:
Stuen i kjelleren har god plass til møblement du måtte trenge. Her er det plass til tv, spisebord og sofa.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Selma kjøkken med profilerte fronter og benkeplate i stein. Godt med skap- og benkeplass. Nedfelt oppvaskkum i kompositt. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Integrerte hvitevarer fra AEG.

Kjøkken kjeller:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Montert kjøkkenplater mellom benkeplate og overskap med stikkontakter samt belysning over benkeplate. Frittstående komfyr med steketopp.

Bad:
Badet i 1.etasje har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Vegghengt innredning med nedfelt dobbel servant, speil på vegg med overlys og badekar med dusjforheng. Gulvmontert toalett.

Badet i kjelleren har flislagt gulv med gulvvarme og sokkelflis. Vegger uført i våtromsplater. Vegghengt innredning med nedfelt servant, speil på vegg med overlys. Dusjkabinett med plastdører. Gulvmontert toalett.

Vaskerom:
Vaskerommet er flislagt med gulvvarme og sokkelflis. Vegger utført i våtromspanel. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Boligen har to soverom og et innredet soverom i kjelleren. På alle soverommene er det plass til garderobeskap, seng og leksepult.
For øvrig er det lagringsplass i bod og på kaldtloft.


Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Fliser, to-/tre-stavs parkett og gulvbelegg.
Vegger: Panelplater, malt strietapet og tapetserte flater.
Tak: Tak-ess og MDF panel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger innflyttingstillatelse datert 03.02.1983.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedovn plassert i stue/spisestue i 1.etasje og kjeller.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 13 748,14 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Ås kommune har fra 2021 eiendomsskatt på alle faste eiendommer i hele kommunen. For bolig- og fritidseiendommer er skattesatsen 1 promille og bunnfradraget er på 1 million kroner. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 0035199492

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 535 829,- Som sekundærbolig Kr. 5 528 984,-

Tekniske installasjoner:
Vannrør av kobber. Hovedstoppekran for vann er plassert på vaskerom.
Synlige avløpsrør av plast. Avtrekk på bad 1.etasje og vaskerom er styrt via vifte på loft.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten:
Vaskerom - Kjeller:
Overflater vegger - Noe sprekker i skjøter på våtromsplater, dette er uheldig med tanke på fukttilførsel.

Overflater gulv - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser ved sluk, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer. - Det er ikke mulig på forsvarlig måte å verifisere om
slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.

Kjøkken - 1.etasje:
Vannrør - Mindre drypplekkasje fra armatur til vask.

Overflater gulv - Gulvet bærer preg av slitasje.

Kjøkken - Kjeller:
Vannrør - Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.

Overflater gulv - Noe mindre hakk/merker i fliser.

Øvrige rom:
Overflater vegger - Vegger overflate er slitt/aldringspreget på soverom 2.

Overflater gulv - TG 2 gjelder to-stavs parkett i stue/spisestue: Gulvet bærer preg av alder/slitasje.
TG 2 gjelder fliser i entré: Sprekk/riss i flis ved entrédør.
Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM) - Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre.

Overflater gulv - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Gulvbelegg bærer preg av alder/slitasje.

Loft - uinnredet / råloft:
Overflater vegger/undertak - Svertesopp i undertaket. Eksakt årsak ikke kjent. Spiker kommer ned igjennom undertaket, dette er uheldig med
tanke på kuldebro og kondensering.
 Innvendige trapper:
Innvendige trapper - TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forskriftskrav) grunnet sikkerhet.
Det er kun rekkverk/håndløper på en side.

Yttertak:
Tekkingsoverflate og undertak - Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.

Beslag, renner, nedløp og snøfangere - Observert i spreng i nedløp.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - Duk til markise bærer preg av alder og slitasje.

Drenering:
Utvendig terreng, ink fuktsikring av grunnmur - Selger har gjort utbedringer av øvre del av grunnmur (ca 60 cm
ned under bakkenivå). Men det er usikkert om grunnmur videre nedover er sikret med grunnmursplater eller tilsvarende.
Fuktmålinger i lukkede konstruksjoner - Se punkt "Konstruksjoner" under avsnitt om Rom under terreng. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men på bakgrunn av at det påvises fuktproblemer bør det påregnes utbedringer/utskiftninger.

Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark - Det er bruksendret fra opprinnelig råkjeller til at kjellervegger er kledd igjen. Dette er risikokonstruksjon og tilstanden i vegg er uviss.

Alder - Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut ifra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte
grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

Terreng og forstøtningsmurer:
Terrengforhold - Fall ut fra grunnmur kunne med fordel hvert større. Dette for å unngå utilsiktede vannansamlinger inn mot grunnmuren.

Stikkledninger og tanker:
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger) - Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Restlevetiden beheftes med usikkerhet, uten at det dermed trenger være absolutte krav for umiddelbare tiltak.
Alt slites, og det gjelder også vann- og avløpsledninger samt utstyr knyttet til det. Materiale er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. Samme faglige vurderinger gjelder alle tilsvarende boliger med aldersbetraktninger og er ikke spesielt for akkurat denne
boligen.

Frittstående byggverk - Garasje:
Frittstående byggverk - Garasje. Det er foretatt en forenklet og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold
være tilstrekkelig.


Følgende punkter har fått TG 3 i tilstandsrapporten:
Bad - 1.etasje:
Helhetsvurdering - TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har behov for total fornying.
Sprekk/riss i flere gulvfliser. Registrert "bom" under flere gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft til underlag.
Fuktmerker i himling rundt gammel lufteventil.

Bad - Kjeller:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Fallforhold (gulv) - Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og
vegger) ink. rørgjennomføringer. - Vannrør - Avløpsrør (ink. sluk) - Slukets tilkomstmulighet for rengjøring - Slukets
plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - Ventilasjon - Sanitærutstyr og innredning.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger). - Betydelig høy fuktprosent - 17,7-26,2 % - målt i vegg med bruk av hammerelektrode. Skade i skjult konstruksjon er mest sannsynlig oppstått. Målepunkt er tatt på følgende sted: Nedre del av vegg stue mot sydøst, kjøkken mot nordøst og gang mot
nordøst. Det gjøres oppmerksom på at denne målemetoden har begrensninger i forhold til om det er foretatt 73 millimeter
hulltaking som er en sikrere metode.


Selger har opplyst om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller
soppskader? Nei.
Kommentar: Bad 1.etg må renoveres, bygget av et firma fra Lørenskog i 1992.

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats.
Firmanavn: Bad proff og rør as. Langhus Tlf: 93959342
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Lagt om rør vaskerom kjeller, montert vask og kran til skyllekar og vaskemaskin.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Sluk vaskerom har jeg selv lagt membran.
4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Avløp fra vasker bad 1 etg ca. 1994.

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i
underetasje/kjeller? Ja.
Kommentar: Har vært fukt i et hjørne før mur ble pusset.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Byttet noe taksten ved vinkelrenne tak.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)? Ja.
Kommentar: Tak over kjellernedgang utvendig.
21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja.
Kommentar: Innredning av kjeller.
23. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling? Ja.
Kommentar: Radonmåling utført av Radon24.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1982/205586-2/6  Erklæring/avtale  
08.07.1982  FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Samme rett for Televerket og E-verket
Med flere bestemmelser


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Boligen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
167 500,- (Dokumentavgift)

181 520,- (Omkostninger totalt)

7 171 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 102)
Look (Kr.5 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.39 771)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 7 400 000,-) (Kr.49 900)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Oppgjør (Kr.8 900)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.136 538)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0121

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Elisabeth Moe
EIE Ski & Ås
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 88 19 06 / E-post: em@eie.no

EIE Ski & Ås
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Amunds vei 49
For mer om objektet
Amunds vei 49

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: