Bilde 1 av Rosenkrantz vei 32Bilde 2 av Rosenkrantz vei 32
Digital salgsoppgave
Rosenkrantz vei 32

1397 Nesøya • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

NESØYA - REALISER DIN BOLIGDRØM - FLOTT TOMT MED GODE SOLFORHOLD I SVÆRT BARNEVENNLIGE OMGIVELSER - SENTRALT OG LANDLIG
Vis i kart
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 6 500 000
Omkostninger
kr 181 520
Totalpris
kr 6 681 520
Tomt
Eiet tomt 750 m²
Oppdragsnummer
36200430
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
Prisantydningkr 6 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 167 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 6 681 520
Eiendom
Rosenkrantz vei 32, 1397 Nesøya

Matrikkel
Gnr. 40 bnr. 1960 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Tomt
Eiet tomt 750 m²
Opplyst av Asker kommune. Arealet er brutto.

Prisantydning
6 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
167 500,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

181 520,- (Omkostninger totalt)

6 681 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Tilkommer etter størrelse på boligen (P-rom / BRA).

Eier
Boligbygg as v. Torild Marie Jenssen Berg

Beskrivelse
En fin mulighet til å etablere sitt nye hjem.Tomten ligger fint til på idylliske Nesøya i et veletablert og svært attraktivt boligområde. Det er nærhet til det aller meste en familie kan ønske seg.

Tomten skrår mot nord-vest, ligger åpent på høyeste punkt for nærområdet med svært gode solforhold fra tidlig morgen. Det er en tomt det er antatt lett å bebygge. Alle interessenter oppfordres uansett på generelt grunnlag å rådføre seg med byggmester/arkitekt i forbindelse med det den enkelte ønsker å bebygge på eiendommen. Dette før bud oversendes eiendomsmegler.

Tomten ligger i Kategori B - fortettningsområde. Og har BYA 20 % - inkl. garasjen. Kommuneplanen med bestemmelser for kategori B ligger vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet
Sjønær, idyllisk og svært stille og rolig beliggende eiendom på Nesøya. Eiendommen ligger på den delen av Nesøya som de senere år har blitt bebygget med mange nyere eneboliger og tomannsboliger. Det er mange barnefamilier og barn i alle aldre.

Det er umiddelbar nærhet til sjøen, badeplass, båtplass, fine tur- og rekreasjonsområder og kort vei til skoler, lekeplass, idrettsanlegg og nærbutikk m.m. Forøvrig Ca. 5-10 minutters kjøreavstand til Sandvika hvor man finner de fleste typer forretninger og servicetilbud.

Barnevennlig og skjermet beliggenhet på Nesøya med en usjenert tomt i blindvei. Gangavstand til Nesøyas flotte idrettsanlegg med kunstgress, tennis- og løpebane (www.nesoyail.no). Det er kort vei til barneskole, barnehager, badestrender og dagligvareforretning.

Nesøya er kjent for et hyggelig boområde med mange aktiviteter for barn. På Nesøya er det flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Kort vei til naturreservatet som omkranser Nesøytjernet. Her er det fine turstier og vakker natur året rundt. Også kort vei til Hvamodden med sin fine sandstrand og flotte bademuligheter.

Kort kjøretur til Vestmarka hvor det vinterstid blir kjørt opp flotte skiløyper. Det er kort vei til Brønnøya, et yndet turområde både sommer og vinter. Det er bussforbindelse med ruter til Sandvika og Oslo med ekspressruter til Oslo i rushtiden. Coop Extra, Rema 1000 og Ica samt IKEA ligger like over broen til fastlandet. En kort kjøretur unna ligger Sandvika sentrum med alt av servicetilbud. Sandvika er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss og tog/flytog.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 750 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle eiendommen.

Skole/barnehage
Nesøya barneskole.
Landøya ungdomsskole.
Flere barnehager i nærområde.

Kommunale avgifter
Tilkommer etter størrelse på boligen (P-rom / BRA).

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Asker pr.d.d.

Formuesverdi
Ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Heftelser

1958/909839-1/100 ELEKTRISKE KRAFTLINJER TINGLYST
07.11.1958
OVERFØRT FRA: 3025-40/410
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/22691-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
06.07.1989
Sameieandel av gnr 40 bnr 174 skal kun overdras sammen med
det gårds- og bruksnummer den er knyttet til
OVERFØRT FRA: 3025-40/410
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/kloakk
Vann og avløp befinner seg i veien muligheter for å knytte seg til eksisterende anlegg som blir benyttet til 2-mannsboligen som vil bli bygd på nabotomten. Vann og avløp vil bli ført til tomtegrensen.
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Naboeiendommen gnr. 40 bnr. 1894 skal bebygges med nybygg. Godkjent byggetiltak har saksnummer: 2017013327. På gnr. 40 og bnr. 410 skal vertikaldelt tomannsbolig oppføres.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
167 500,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

181 520,- (Omkostninger totalt)

6 681 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 820)
Betalingsutsettelse (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.12 000)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (Kr.53 600)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.99 820)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0430

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Eie Sandvika
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Rosenkrantz vei 32
For mer om objektet
Rosenkrantz vei 32

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.