Bilde 1 av Skjellestadåsen 29Bilde 2 av Skjellestadåsen 29
Digital salgsoppgave
Skjellestadåsen 29

1389 Heggedal • Asker kommune

Prisantydning

kr 15 000 000

Omkostninger: kr 376 370Totalpris: kr 15 376 370
Heggedal - Stor utviklingseiendom på 4416 kvm. regulert til fem boligtomter. Gode sol og utsiktsforhold v/ markagrensen
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 15 000 000
Omkostninger
kr 376 370
Totalpris
kr 15 376 370
Tomt
Eiet tomt 4416 m²
Oppdragsnummer
39210311
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 15 000 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 15 000 000,-)kr 375 000,-
  
Totalpris kr 15 376 370
Eiendom
Skjellestadåsen 29, 1389 Heggedal

Matrikkel
Gnr. 81 bnr. 40 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Tomt
Eiet tomt 4416 m²

Prisantydning
15 000 000

Totalpris inkl. omkostninger
15 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
375 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 15 000 000,-))

376 370,- (Omkostninger totalt)

15 376 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Anders Farestveit

Beskrivelse
Stor utviklingseiendom på 4416 kvm. regulert til fem boligtomter. Tomtene har henholdsvis to adkomster per i dag hvor den ene adkomsten er budsjettert i reguleringsplanen med tilkomst fra oversiden/Skjellestadåsen for de to øverste tomtene. De tre nederste tomtene har regulert adkomst via en privat adkomstvei fra Gamle Heggedals vei, en adkomst som selger ikke har eiendomsrett til i dag. Dersom reguleringen skal gjennomføres så må kjøper få til en avtale med grunneierne av denne og påregne etablering av kommunal standard på adkomstvei og snuhammer iht. reguleringsbestemmelsene og veinormen.

Tomtene ligger hovedsakelig på fjell og er lett skrånende. Annen grunn kan forekomme. Det er veldig gode sol og utsiktsforhold i et åpent landskap og de ligger like ved Kjekstadmarka med en god naturtomtfølelse.

- Meget barnevennlig boligområde
- Gode oppvekstsvilkår
- Flotte tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
- Gangavstand til Heggedal sentrum
- Gangavstand til togstasjon med halvtimes ruter til Oslo
- Kort avstand til Askers sørlandsidyll Vollen
- Hurtigbåt til Aker Brygge (25 min) fra Vollen
- Kun en kort kjøretur fra Asker sentrum

Beliggenhet
Skjellestadåsen har en idyllisk og fredelig beliggenhet i et attraktivt og familievennlig boligområde like ved Heggedal sentrum. Landlig og naturskjønne omgivelser med Kjekstadmarka som nærmeste nabo. Tomtene har en åpen og solrik beliggenhet i en rolig og barnevennlig vei med trygge oppvekstsvilkår og god boltreplass.

Det er ca. 900 meter gangavstand  til Heggedal tog og busstopp. Busslinje 285 går fra Heggedal stasjon busstopp hver halvtime, og lokaltoget går fra togstasjonen med samme navn like ved. Herfra går toget mellom Spikkestad og Lillestrøm med to avganger i timen. Nærmeste busstopp ligger kun ca. 300 meter fra tomtene. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi i Heggedal sentrum eller på Extra Heggedal.

Fra eiendommen er det gangavstand til Heggedal sentrum, et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafeer, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør og bibliotek. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark. Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett. Gjellumvannet er blant annet omkranset av volleyballbane, Tuftepark og en splitter ny sykkelpark. Sykkelparken består av to deler, en for sykkelopplæring for barn og en for terrengsykler og BMX-ere.

Det er kun en kort kjøretur til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Fra Skjellestadåsen er det ca. 6 minutters kjøretur til kystperlen, Vollen Handelssted. Vollen Handelssted består av særegne butikker innen mote og interiør. Her finnes frisørsalonger, apotek, gallerier, museum, legekontor/helsestasjon, tannlege samt en stor dagligvareforretning. Flere populære serveringssteder, slik som Kafe Oscar, Vito`s restaurant på bryggekanten, Little England Tea Rooms med engelsk mat og Eléa med bl.a. hjemmelagde greske delikatesser. Hapag Sushi og Asian Dining som nettopp har åpnet.

Tomt
Eiet tomt, 4416 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Området sogner til Solberg barneskole, og Hovedgården ungdomsskole. Det er kun en liten spasertur til nærmeste bussholdeplass som kjører til barneskolen og det er gangavstand til ungdomsskolen.

Fritidstilbud
Skjellestadåsen grenser til Kjekstadmarka og har fantastiske turområder, skiløyper, bade- og fiskevann like rundt hjørnet. Her kan man spenne skiene på bena ved husveggen og gå inn på løypenettet i Kjekstadmarka om vinteren. Like ved Heggedal sentrum ligger Gjellumvannet med flotte fiskemuligheter. Heggedal IL er den lokale idrettsklubben i Heggedal. Idrettsplassen og grendehuset finner du på Gjellum. Videre er det kunstgressbane og grusbane som blir skøytebane om vinteren. Andre anlegg i Heggedal er Heggedalshallen som ligger midt i sentrum, sandvolleyballbane - en i Kloppedalen ved Gjellumvannet og en ved Heggdalshallen/Hovedgården ungdomsskole og kunstgressbane på Heggedal Skole.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest, da eiendommen pt. er ubebygd. Kjøper må selv fremskaffe dette ved eventuell bygging av bolig.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter vil tilkomme for vann, kloakk og renovasjon ved utbygging av tomtene. Ved bygging, må kjøper i tillegg påregne tilknytningsgebyr. Det kan også komme kostnader forbundet med klargjøring av tomt, eks hogging av trær, fyllmasser o.l. Vi oppfordrer interessenter til å ta kontakt med fagkyndige / entreprenører for å få prisestimat på hva det kan koste.

Når boligen er ferdigstilt må kjøper påregne kostnader i forbindelse med kommunale avgifter og andre kostnader forbundet med å eie bolig. Løpende kostnader vil variere ut i fra leverandør og forbruk

Tilknytningsgebyr for 2020 i Asker kommune:
Privatboliger:
Vann per m2: kr. 141,- (inkl. mva.)
Avløp per m2: kr. 141,- (inkl. mva.)
Tilknytningsgebyret beregnes ut fra kvm BRA.

Vann-/kloakkavgift etter målt vannforbruk. Priser for 2021:
Vann per m3: kr. 15,80 (inkl. mva.)
Avløp per m3: kr. 22,40 (inkl. mva.)
Vann fastledd: kr. 1 348 (inkl. mva.)
Avløp fastledd: kr. 1 525,- (inkl. mva.)

Renovasjon:
Kommunale avgifter etter gjeldende satser, for 2021:
Standardabonnement renovasjon pr. år, 140 liter til restavfall: kr. 4683,-.

Formuesverdi
Ikke fastsatt. Formuesverdien av tomt fastsettes ift kjøpesum og beregnes som 80 % av denne. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1942/904254-1/100  Elektriske kraftlinjer  
22.12.1942 Rettighetshaver Asker Elverk
Er registrert.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/457822-1/200  Bestemmelse om vannrett  
03.05.2017 21:00 Kan ikke slettes uten samtykke fra: ASKER KOMMUNE  
Org.nr: 920125298
rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 81 Bnr: 250  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/457822-2/200  Bestemmelse om kloakkledning  
03.05.2017 21:00 Kan ikke slettes uten samtykke fra: ASKER KOMMUNE  

Org.nr: 920125298
rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 81 Bnr: 250  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/kloakk
Kjøper plikter selv å sørge for tilknytning til vei, vann og avløp. Alle utgifter i forbindelse med tilknytningsavgifter som må betales er ikke inkludert i kjøpesummen, og må betales av kjøper.

Tomtene har henholdsvis to adkomster per i dag hvor den ene adkomsten er budsjettert i reguleringsplanen med tilkomst fra oversiden/Skjellestadåsen for de to øverste tomtene. De tre nederste tomtene har regulert adkomst via en privat adkomstvei fra Gamle Heggedals vei, en adkomst som selger ikke har eiendomsrett til i dag. Dersom reguleringen skal gjennomføres så må kjøper få til en avtale med grunneierne av denne og påregne etablering av kommunal standard på adkomstvei og snuhammer iht. reguleringsbestemmelsene og veinormen.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Når tomten er ubebygget kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
15 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
375 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 15 000 000,-))

376 370,- (Omkostninger totalt)

15 376 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.14 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 910)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 15 000 000,-) (Kr.150 000)
Totalt kr. (Kr.190 210)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0311

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skjellestadåsen 29
For mer om objektet
Skjellestadåsen 29

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: