Bilde 1 av Åmotveien 52Bilde 2 av Åmotveien 52
Digital salgsoppgave
Åmotveien 52

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Heggedals solside - Stor og innholdsrik enebolig med høy standard. Praktikantdel. Utsikt og optimale solforhold
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
288 m²
Bruksareal (BRA)
313 m²
Bruttoareal (BTA)
344 m²
Kommunale avgifter
kr 1 426 / Mnd
Prisantydning
kr 9 600 000
Omkostninger
kr 241 020
Totalpris
kr 9 841 020
Byggeår
2007
Tomt
Eiet tomt 902 m²
Oppdragsnummer
51200101
card-default

Linda Brattebråten Hagen

Megler MNEF / Partner / Daglig leder
Les om Linda
card-default

Anine Aagesen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Anine
Prisantydningkr 9 600 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Dokumentavgiftkr 225 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 9 841 020
Eiendom
Åmotveien 52, 1389 Heggedal

Matrikkel
Gnr. 79 bnr. 676 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 288 kvm, Bruksareal: 313 kvm, Bruttoareal: 344 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2007

Tomt
Eiet tomt 902 m²

Prisantydning
9 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
9 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
225 000,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

241 020,- (Omkostninger totalt)

9 841 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 102 pr. år

Eier
Geir Karlsen

Beskrivelse
Linda Hagen ved Eie eiendomsmegling presenterer denne flotte eneboligen beliggende på et høydedrag i barnevennlige omgivelser. Boligen er innholdsrik og går over 3 plan med fire innganger, to kjøkken, og bad i hver etasje. Adkomst fra stuen til terrasse på hele 50 kvm med svært gode solforhold.

Eiendommen ligger i solrike og grønne omgivelser i Heggedal. Det er gangavstand til Heggedal sentrum, med bl.a. butikker og togstasjon. Det er ca. 25 min unna Oslo. 

Høydepunkter:
- Gjennomgående høy standard
- Terrasse på ca. 50 kvm
- Nydelig utsikt
- Praktikantdel med egen inngang
- Åpen og moderne planløsning
- Delikate bad i hver etasje
- Smarthus løsning med trådløs lysstyring
- Gulvvarme i alle rom i 1. etg og u.etg utenom bod
- Vaskerom med egen inngang
- Utvendig redskapsbod er på ca. 5 kvm
- Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet.

Parkering
God plass til parkering på gårdsplass.

Beliggenhet
Boligen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet i solrike og grønne omgivelser i Heggedal. Det er gangavstand til Heggedal sentrum, med bl.a. butikker og togstasjon.
Heggedal er et av Askers fem tettsteder, og et viktig utbyggingsområde. Heggedal har de siste årene fått ny togstasjon, ny skole, nytt veisystem rundt stasjonen, nytt vann- og avløpssystem for hele Heggedal sentrum, samt ny sykkelpark. Utviklingen av Heggedal fortsetter for fullt.

Det er mange flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Det er enkel adkomst fra boligen til Gjellumvannet, som er et hyggelig område for små og store, både sommer og vinter. Flott badeplass med brygge på sørsiden av vannet. Det er gode fiskemuligheter her, også isfiske, med bl.a. isfiskekonkurranser tidlig på vårparten. Det er nærhet til marka, som byr på milevis med skiløyper om vinteren og flotte tur- og sykkelveier om sommeren. Det er også et bredt utvalg fritidsaktiviteter i nærheten, med bl.a. den nye sykkelparken, tufteparken og volleyballbane. Heggedal idrettslag driver med bl.a. fotball, langrenn, friidrett, allidrett og trimgruppe, og har bl.a. et flott anlegg på Gjellum idrettsplass med kunstgressbane, grus/skøytebane og grendehus. Heggedalshallen ligger midt i sentrum. Det er også ridesentre, golfbaner, svømmehall, alpinanlegg m.m. innenfor noen minutters kjøring. Heggedal har også et rikt kulturtilbud med flere gallerier og kafeer


Fra boligen er det 2,5 km til Heggedal barneskole (sokner til denne) og 1,2 km ungdomsskole (Hovedgården) . Flere barnehager i området (Vikingjordet barnehage og Kistefossdammen barnehage m.fl.)

Det er gange til Heggedal togstasjon. Her går det tog i retning Oslo (via Asker) hvert 30. min, og toget bruker ca. 35 min til Oslo S. Det er også kort vei til bussholdeplass (Heggedal stasjon med linje 280 og 285), med avganger mot Heggedal skole. I Asker sentrum finner man også en rekke tog- og busstilbud, samt flytoget.

Det er gangavstand til Heggedal sentrum fra boligen. Matbutikk i Heggedal sentrum, samt ved den nye barneskolen. Heggedal torg skal bygges ut med et 20-talls butikker, nærmere 150 boliger, garasjekjeller, nytt innbyggertorg, og utearealer med parkanlegg. Asker kommune skal eie og drive det nye innbyggertorget, som skal romme seniorsenter, bibliotek, helsestasjon, nærmiljøsentral, kafe, digitalt servicetorg, auditorium og scene. For mer informasjon om nye Heggedal sentrum, se https://www.asker.kommune.no/samfunnsutvikling/stedsutvikling/heggedal.
Ellers er det kun en kort kjøretur til Asker sentrum med alle forretningstilbud, samt flere kafeer, spisesteder, kino, kulturhus m.m.

Tomt
Eiet tomt, 902 m²
Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel og gårdsplass, belegningsstein, støttemur i naturstein, plen og beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Enebolig over 3 plan som inneholder:
2. etasje: Tv-stue, bad og 3 soverom.
1. etasje: Entré/ gang, stue/ spisestue, kjøkken, bad, omkledningsrom og vaskerom.
Underetasje: Trapp/ gang, stue, kjøkken, bad, soverom, teknisk rom og bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Tommy Sverre:
Enebolig oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere trekonstruksjoner.
Yttervegger er bindingsverksvegger utvendig kledd med stående trekledning. Grunnmur i pusset lettklinkerbetong. Saltakkonstruksjon i tre med arker. Yttertaktekking er takstein.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 288 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 313 kvm

Standard
Kjøkken 1. etg:
Moderne kjøkkeninnredning i åpen løsning mot spisestuen med glatte fronter på skuffer og skapdører. Overskap med alu- og glassfronter, samt benkeplater i laminat. Nedfelt benkebeslag med to kummer i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Glassplate over kum. Stor kjøkkenøy med spiseplass og nedfelt induksjonstopp i benkeplate. Kjøkkenventilator hengende fra tak med avtrekk til kanal og yttervegg. Frittstående " side by side" kjøl- og fryseskap tilkoblet vann med reduksjonsventil. Komfyr og mikrobølgeovn i høyskap. Frittstående oppvaskmaskin.

Kjøkken U. etg:
Tidsriktig kjøkkeninnredning med glatte fronter på skuffer og skapdører. Mosaikkfliser over kjøkkenbenk. Benkeplater i laminat. Nedfelt rund oppvaskkum i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Komfyr med keramisk platetopp. Frittstående kjøleskap med fryser. Opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap. Kjøkkenventilator med avtrekk til kanal og yttervegg, integrert i takhøye overskap. Lys under overskap og stikkontakter på vegg.

Bad 2. etg:
Lekkert flislagt bad fra 2019 med store vindusflater som gir rommet en lys og luftig atmosfære. To servantskap med glatte fronter og ett greps blandebatteri. Speil og stikkontakter på vegg. Vegghengt wc og dusjnisje med glassdør, regnfall- og hånddusj. Varmekabler i gulv og downlights i himling.

Bad 1. etg:
Pent bad med oppgradering i 2011. Gulvfliser. Våtromspanel med flismønster på vegger (fra år 2011). Nedsenket malt himling med downlights og avtrekksventil. Nedsenket gulv i dusjsone med mosaikkfliser. Dusjhjørne med
innsvingbare dører i glass og veggmontert hånddusj. Servantskap med glatte fronter på skuffer og ett greps blandebatteri. Speilskap. Vegghengt toalett. Naturlig ventilasjon med luftespalte i vindu. Opplegg for mekanisk ventilasjon. Varmekabler i gulv.


Bad U. etg:
Pent bad med fliser på gulv og deler av vegg. Servantskap med glatte fronter på skuffer og ett greps blandebatteri. Integrert speil på vegg med overlys og stikkontakter. Gulvmontert wc og dusjhjørnet med innsvingbare dører i buet glass og veggmontert hånddusj. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv.

Vaskerom:
Vaskerom med flislagt gulv, malte panelplater på vegger og downlights i himling. Innredning med glatte fronter på skapdører. Benkeplater i laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Takhøye overskap og stikkontakter på vegg. Utgangsdør med katteluke. Naturlig ventilasjon. Opplegg for mekanisk ventilasjon. Varme i gulv. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel.

Overflater
Gulv: Fliser og 3- stavs eikeparkett. Fliser, vinylbelegg i underetasjen.
Vegger: Malte glatte flater, tapet, malte trefiberplater. Malte glatte flater, malte murflater, tapet, malte panelplater i underetasjen.
Himling: Malte glatte flater, malt trekledning. Malte panelplater, malte glatte flater i underetasjen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på del av bolig, datert 2008.
Det forventes ferdigattest på boligen 2.12.2020, konferer megler for yttligere info.

Oppvarming
- Elektrisk oppvarming med panelovner.
- Gulvvarme i alle rom i 1 etasje og underetasje utenom bod.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 17 102 pr. år
Herav:
Avløp kr. 7.503,-
Renovasjon kr. 3.477,-
Vann kr. 6.120,-.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 147 604,- Som sekundærbolig Kr. 7 731 373,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at det er ikke er søkt om/godkjent etablering av utleiedel og det er heller ikke tatt stilling til om det lar seg gjøre.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
225 000,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

241 020,- (Omkostninger totalt)

9 841 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.9 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.11 692)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (Kr.81 000)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Look (Kr.3 500)
Fotografering/video (Kr.9 500)
Markedspakke (Kr.9 900)
Direkteutlegg til BN megler/Krogsveen (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.154 592)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
51-20-0101

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
Eie Skøyen
Org. nr:945064358
Karenslyst Allé 49
0279 Oslo
Tlf: 22 06 30 00, Fax: 22 50 32 68

Ansvarlig megler
Megler MNEF / Partner / Daglig leder Linda Brattebråten Hagen

Saksbehandlere
Linda Brattebråten Hagen
Eie Skøyen
Megler MNEF / Partner / Daglig leder
Mob: 91 82 79 99 / E-post: lbh@eie.no

Anine Aagesen
Eie Skøyen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 84 90 97 / E-post: ama@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Åmotveien 52
For mer om objektet
Åmotveien 52

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: