Bilde 1 av Fjellstadveien 7BBilde 2 av Fjellstadveien 7B
Digital salgsoppgave
Fjellstadveien 7B

1394 Nesbru • Asker kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

 • "Hvor mange soverom er det?"
 • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
 • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 7 950 000

Omkostninger: kr 215 000Totalpris: kr 8 165 000
Hyggelig familiebolig i populært nabolag. Kort vei til sjøen, skoler, barnehager, buss og Holmenskjæret
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
202 m²
Bruksareal (BRA)
202 m²
Kommunale avgifter
kr 1 062 / Mnd
Prisantydning
kr 7 950 000
Omkostninger
kr 215 000
Totalpris
kr 8 165 000
Byggeår
1969
Tomt
Eiet tomt 904 m²
Oppdragsnummer
85240098
card-default

Fredrik von Krogh

Eiendomsmegler / Partner
Les om Fredrik
Visninger
Torsdag 30. mai
18:00 - 19:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 950 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-)kr 198 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 8 165 000
Eiendom
Fjellstadveien 7B, 1394 Nesbru

Matrikkel
Gnr. 28 Bnr. 206 i Asker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 202 kvm, Bruksareal: 202 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1969

Tomt
Eiet tomt 904 kvm

Prisantydning
7 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 199 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 149 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 165 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 743 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feiing.

Eier
Terje Smith og Inger Gloppe Smith

Beskrivelse
Velkommen til Fjellstadveien 7B, presentert av eiendomsmegler Fredrik von Krogh ved EIE eiendomsmegling.

Høydepunkter om boligen:
 • Flott familieboig
 • Populært og barnevennlig område
 • Garasje
 • Pent opparbeidet hage med mye boltreplass
 • Varmepumpe
 • Stort lagringsloft

Høydepunkter om nærområdet:
 • Kort vei til sjøen med flere flotte badeplasser
 • Flere barnehager i nærområdet
 • Kort vei til skoler på alle trinn
 • Kort vei til Holmenskjæret

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Fredrik von Krogh på fvk@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det er parkering for en bil i garasje

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et populært område på Nesbru. Her bor man i barnevennlige omgivelser med kort avstand til de fleste fasiliteter man måtte ønske. Her kan det nevnes gangavstand til flere bademuligheter hvor det mest kjente er Holmenskjæret. Innen gangavstand har man også Rema 1000 , Holmen senter med det meste av butikker, bakeri og vinmonopol m.m. Maxbo Trelastutsalg finner du også på senteret. Helgene blir kanskje ekstra hyggelige med ferske bakevarer fra Godt Brød? Skal du bytte ut hageplanter eller du trenger noe annet til hagen, er det kun noen få hundre meter til Plantasjen. Kort avstand er det også til Slependen senter med bla. Elkjøp, Clas Ohlson, apotek og Coop. På andre siden av veien for Slependen senter ligger IKEA. Det er ca. 5 minutter med bil til både Sandvika og Asker sentrum.

Like ved Holmensenteret finner du også nyere svømmehall fra 2017. Den ligger på Holmenskjæret som er en fantastisk flott badeplass med barnevennlig og langgrunn sandstrand, stupebrett og beachvolleyballbane. Etter en deilig dag på fjorden, kan man ankre opp båten(plass må leies).

Det er kun et par minutters gange til offentlig kommunikasjon med blant annet ekspressbuss til Oslo. Ellers går det tog fra Hvalstad stasjon og Billingstad stasjon. Det er mulig å parkere ved begge stasjoner.

Sjø, kyststi og marka
Man har kort vei til fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og området byr på flotte turmuligheter, det kan nevnes kyststien som starter ved Holmen og strekker seg helt til idylliske Nærsnes. Langs denne finnes det flere kafeér o.l. som kan være hyggelige stoppesteder på søndagsturen.. Man har marka med lysløyper, skisenter og vakker natur.

Skole og barnehage
Barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler er innen kort og trygg gangavstand. Skolekretsen er Mellom-nes barneskole og Landøya ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområde. I tillegg ligger Steinerskolen og Steinerbarnehagen like i nærheten. Nærmeste videregående skole er innen gangavstand, Nesbru videregående skole, som ligger rett i nærheten.

Fritidsaktiviteter
For barn og unge er det et mylder av aktiviteter i nærområdet. Det er rik anledning for de fleste idrettsaktiviteter og friluftsliv ved sjø og i skog. På Bleiker har vi det vi kaller Askers "aktivitetssentrum" Risenga med tennishall, ishall, skøytebane, kunstgressbane, ny svømmehall med mer. Det er også ishall, turnhall, lysløyper og tennisbaner m.m. på Holmen kun et par minutter med bil eller en liten sykkeltur unna. Det finnes flere ridesentere i Asker for de som er glad i hesteaktiviterer. Seilforeningen ligger på Blakstad og tilbyr medlemskap for alle aldre.

Følger man Kyststien som starter i område og strekkes seg helt til Nærsnes, vil man etter en fin søndagstur komme til Vollen Handelssted kjent som Askers sørlandsidyll og er et av de mest besøkte stedene langs kyststien ved Oslofjorden. Verneverdige trehus, lyden av bølgeskvulp og duften av nybakte boller 7 ganger i uka, er bare noe av det Vollen handelssted i Asker har å by på. Her kan du gå på skattejakt i små butikker, handle klær, sko og interiør selv på søndager eller nyte et bedre måltid med sjøutsikt på den populære restauranten Vitos. I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med restaurant på bryggen.

Asker sentrum
Asker sentrum er administrativt senter i Asker kommune og er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt noen kafeer, tilby konserter med flere kjente artister. På Asker kulturhus er også bibliotek, kino, teater sal og galleriutstilling. Radar kafé og -scene er ungdommens arena i kulturhuset. Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Galleri Trafo er også et godt alternativ for deg som setter pris på samtidskunst. Alt dette ligger samlet i hjerte av Asker.

Asker kommune
Bare 25 minutter fra hovedstaden ligger den populære forstadskommunen Asker. På vestsiden mot Oslo, grenser Asker kommune med Bærum kommune, nabokommuner på den andre siden er Lier kommune. Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo i. 01.01.20 slo Asker kommune seg sammen med Røyken og Hurum kommuner. Den nye storkommunen har en befolking på rundt 94 000 innbyggere.

Asker kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne, godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et florerende båt og strandliv, samt marka med mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper. Risenga idrettspark kan tilby et rikt tilbud av idrettsaktiviteter både for barn og voksne, her har også Frisk Asker og Asker Aliens sine hjemmebaner.

Bebyggelse
Området består for det meste av eneboliger med en god miks av folk i alle aldre.

Tomt
Eiet tomt, 904 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Underetasje: entré, toalett, bad/vaskerom, rom innredet som soverom, rom innredet som kjellerstue, trapperom, gang og bod.
1. etasje: stue/spisestue med utgang til terrassen, grovkjøkken, kjøkken med spiseplass, tre soverom og bad.

Byggemåte
Byggegrunnen er av fjell. Boligen er oppført med grunnmur i betong. Dreneringen er fra byggeår. Ytterveggene er i bindingsverk og er kledd med liggende kledning. Taket er valmet tak som er tekket med shingel. Takrenner, beslag og nedløp er i stål. Det er malte trevinduer med 2-lags lydisolert glass fra 1993. Vinduer i stuen er fra 1985 med 2-lags glass. Ellers originale doble vinduer med enkle glass fra byggeåret. Hovedinngangsdøren er i teak. Terrassedører er i trevirke med 2-lags lydisolert glass fra 1993.

Garasje
Garasjen har plass for en bil. Den er oppført med asfalt på grunn og ringmur i Leca. Veggene er i bindingsverk som er kledd med stående panel. Taket er saltak som er tekket med shingel. Det er vippeport og sidedør. Det er adkomst til lagringsloft via nedfellbare luke med stige.

Oppsummering av TG2 og TG3:

TG3 - store eller alvorlige avvik

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Det er ikke membran/tettesjikt på våtrommet. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.

TG2 - avvik som kan kreve tiltak

Utvendig > Nedløp og beslag
Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.

Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Isolerglass har en forventet levetid på 2`-30 år og
glass kan være punkterte selv om dette ikke kom til syne under befaring.

Innvendig > Radon
Dokumentasjon av radonmålinger viser høye verdier, men under anbefalte grenseverdier

Innvendig > Innvendige trapper
Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under)

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Eier opplyser at fliser har sprukket i forb. med sprenging i nærområdet.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er avvik: Dusjkabinett med steamdusj er slitt

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken.

Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Konstruksjoner som ikke er undersøkt

Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

Primærrom
Primærrom: 202 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 202 kvm

Standard
Underetasje

Entré
Vel innenfor døren møter vi en romslig entré. Her er det plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg sko. Det er fliser på gulvet med varmekabler, panel på veggene og malt panel i taket.

Gjestetoalett
Fra entreen er det adkomst til et gjestetoalett. Rommet er innredet med toalett og servant med skap under. Det er fliser på gulvet med varmekabler, malt mur og malt panel på veggene og malte flater i taket.

Bad/vaskerom
I underetasjen er det et bad/vaskerom. Her er det godt med oppbevaringsplass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre er rommet innredet med dusjkabinett. Vaskerommet ligger vegg i vegg med toalettet. Det er fliser på gulvet med varmekabler, malt smartpanel på veggene og malt smartpanel i taket.

Rom innredet som kjellerstue
I underetasjen er det en hyggelig kjellerstue. Her kan barna samles med vennene sine. Det er god plass til både sofagruppe, kontorplass amt boltreplass. Det er parkett på gulvet, malt panel på veggene og malt panel med downlights i taket. Rommet er byggemeldt som lager og er ikke godkjent for varig opphold.

Rom innredet som kontor
Det ene rommet i underetasjen er innredet som gjesterom. Her er det plass til seng, skrivebord og klesoppbevaring. Det er parkett på gulvet, malte flater og panel på veggene og malte flater i taket. Rommet er byggemeldt som matbod og er ikke godkjent for varig opphold.

Trapperom
Innenfor entreen er det et romslig trapperom med ytterligere plass til å oppbevare ytterklær og utstyr. Trapperommet har en peisovn som gir lun og varme til hele boligen. Det er fliser på gulvet med varmekabler, panel og malte flater på veggene og malt panel i taket.

1. etasje

Stue/spisestue
Vi beveger oss opp i 1. etasje. Her er det en lys og luftig stue med god plass til både sofagruppe og spisestue. Rommet har store vindusflater og utgang til terrassen. Stuedelen er møblert med en romslig sofagruppe med plass til hele familien. I den andre enden av rommet er spisestuen plassert. I spisestuen er det plass til langbord hvor det er hyggelig å samle familie og venner til god mat og drikke. I spisestuen er det en flott peis. I tillegg er det varmepumpe i stuen. Det er parkett på gulvet, malt panel på veggene og malt panel med downlights i taket.

Kjøkken
Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og benkeplate i laminat. Det er godt med oppbevaringsplass og benkeplass på kjøkkenet. Det er avsatt plass til oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. På kjøkkenet er det også plass til spisebord - perfekt sted for hverdagsmåltider eller når barna skal gjøre lekser. Det er parkett på gulvet, malt brystpanel med malt tapet over og malt panel i taket.

Hovedsoverom
Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og klesoppbevaring. Det er garderobeskap langs den ene veggen. Det er tregulv, panel med malt tapet over på veggene og panel i taket.

Soverom
Det er ytterligere to soverom i 1. etasje. Begge soverommene har plass til seng, skrivebord og garderobeskap. Det er parkett på gulvet, malt panel på veggene og malte flater i taket.

Bad
I 1. etasje er det også et meget romslig bad. Badet har både innmurt badekar og dusjkabinett. Videre er rommet innredet med toalett og baderomsinnredning med dobbel servant med skuffer og skap under. Det er fliser på gulvet med varmekabler, fliser på veggene og malt panel med downlights i taket.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 31.05.1969.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i entreen, trapperommet, toalettet, bad/vaskerom i underetasjen og badet i 1. etasje. Det er peisovn i trapperommet og peis og varmepumpe i stue/spisestue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 12 743 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp, renovasjon og feiing.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune p.t.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter pr år:
Vann: 3.361,-
Avløp: 4.375,-
Renovasjon: 4.683,-
Feiing: 323,-

Kabel-TV: 18.000,- (kan reduseres ved binding)
Versiure: 5.000,- pr år
Forsikring: 11.000,- pr år

Årlig strømforbruk:
2021: 25.454 kWh
2020: 26.418 kWh

Beløpene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 19510875

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 933 399,- Som sekundærbolig Kr. 6 960 237,-

Tekniske installasjoner
 • Luft-til-luft varmepumpe
 • Automatsikringer
 • 200 liters varmtvannsbereder
 • Stort lagringsloft

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det er en heftelse på garasjen i grunnboken: Garasjen kan kreves revet ifm ny E-18. Dagens plan for ny E-18 gjør ikke dette aktuelt. Planlagt Ny E18 skal i tunnel lenger vest med lokk over dagens E-18 som blir lokalvei.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Servitutter registrert på eiendommen:

1969/4032-1/100  Erklæring/avtale  
23.05.1969 
Grensegangssak
Bestemmelse om garasje/parkering
Bestemmelse om gjerde
Gjelder denne registerenheten med flere
Inneholdet i servitutten: grensene for eiendomen må kunne flyttes i samsvar med fremtidig reguleringsplan. Eiendommen har rett til adkomst og garasje på Gnr. 28 bnr. 75. (Naboeiendommen)
 
1989/45537-1/100   ** Diverse påtegning  
20.12.1989 
Rett til adkomst til garasje slettes for bnr.206
 
1989/39289-1/100  Best om garasje/parkering  
10.11.1989 
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen
Innholdet i servitutten: Eier fraskriver seg krav på erstatning for skader eller ulemper som skyldes veivedlikehold eller utbedringsarbeider for E-18. Garasjen kan kreves revet ifm ny E-18, kostnadene tilfaller eier.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Det er privat vei til eiendommen.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 199 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 149 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 165 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.7 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 7 950 000,-) (Kr.59 000)
Tilrettelegging (Kr.18 500)
Løft finn.no 15.5.24 (Kr.5 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Profesjonell fotograf (Kr.3 500)
Visningshonorar/overtagelse pr. stk (Kr.2 900)
Totalt kr. (Kr.121 200)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-24-0098

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
SEIL EIENDOMSMEGLING AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fjellstadveien 7B
For mer om objektet
Fjellstadveien 7B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: