Bilde 1 av Gudolf Blakstads vei 68Bilde 2 av Gudolf Blakstads vei 68
Digital salgsoppgave
Gudolf Blakstads vei 68

1386 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT! Tiltalende, velholdt og innholdsrik familiebolig i idyllsike omgivelser. Flotte sol- og utsiktsforhold
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
154 m²
Bruksareal (BRA)
157 m²
Kommunale avgifter
kr 889 / Mnd
Prisantydning
kr 8 900 000
Omkostninger
kr 240 270
Totalpris
kr 9 140 270
Byggeår
1967
Tomt
Eiet tomt 974 m²
Oppdragsnummer
39210465
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias
Prisantydningkr 8 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 226 250,-
  
Totalpris kr 9 140 270
Eiendom
Gudolf Blakstads vei 68, 1386 Asker

Matrikkel
Gnr. 61 bnr. 344 i Asker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 157 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra boligsalgsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1967

Tomt
Eiet tomt 974 kvm

Prisantydning
8 900 000

Takstrapport
Takstmann: Anticimex Øst
Takstdato: 24.11.21 09:00

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 226 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 227 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 127 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 140 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 660 pr. år

Eier
Øystein Afdal Anne Elisabeth Ronæs

Beskrivelse
Velkommen til Gudolf Blakstads Vei 68 - en flott enebolig med fantastisk utsikt over fjorden og innover mot Oslo. Stor og pent opparbeidet tomt med hage, beplantning og flere boltreplasser. Hagen er for det meste flat og egner seg utmerket til soling, lek, kubbe- og fotballspill. Et eldorado for barnefamilier, med mye rikelig plass. Terrasse på 20 kvm. med ettermiddag- og kveldssol. Står gårdsplass med god plass til biler.

Boligen er godt vedlikeholdt og har åpne rom for å gi en luftig atmosfære, slik at både utsikt og sollys virkelig kommer til sin rett. God planløsning, fordelt over to etasjer. Fire soverom, to bad og vaskerom. Spisestue og stort, velutstyrt kjøkken. En stor og tiltalende stue med vedovn, store vindusflater og utsyn mot hage. Det er rikelig med oppbevaringsmuligheter i boder og garderobeløsninger.

Kollektivtilbudet i området er svært godt og fra eiendommen er det kun 10 minutters gange til buss fra Slemmestadveien som går hvert 7. minutt i rushtiden og ellers hvert 15. minutt. Det tar 30 minutter til Vika/Aker Brygge. Det er 2 minutters gange til bussholdeplass ved Blakstad skole hvor bussen går hvert 10. minutt i rushtiden til Asker. Det tar 6 minutter til Asker. Derfra tar toget til Oslo 18 minutter. Det er også mulighet for båt fra Vollen til Aker Brygge.
  
 • Fantastisk beliggenhet med meget gode sol- og utsiktsforhold
 • Stor og pent opparbeidet tomt
 • Terrasse på ca. 20 kvm. med fin ettermiddag- og kveldssol
 • Stue med fjordutsikt og nydelige soloppganger
 • Fire soverom
 • To bad, ett fra 2013 og eget vaskerom
 • Stort, velutstyrt kjøkken modernisert i 2009
 • Gang/hall modernisert i 2008 med malte overflater, downlights i himling og flislagt gulv med varmekabler.
 • Stor stue med vedovn
 • Meget gode lysforhold og fin romfølelse
 • Stor innkjørsel med god plass til biler på gårdsplass eller i dobbelgarasje
 • Hyggelig og veletablert nabolag
 • Umiddelbar nærhet til marka med preparerte skiløyper
 • Gode terrengmuligheter i skogen for sykkel og løping
 • Kort vei til sjøen
 • Umiddelbar nærhet til barnehage og barneskole
 • Få minutters gange nærmeste dagligvarebutikk
 • Bra kollektivtilbud i området
 • Mulighet for båt fra Vollen til Aker Brygge
 • Ca. fem minutter med bil til Asker sentrum

Parkering
Parkering på eiendom eller i dobbelgarasje. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Gudolf Blakstad vei 68 har en solrik og idyllisk beliggenhet nær marka, i et attraktivt villaområde på Gullhella/Blakstad i Asker. Boligen har en fin plassering på tomten med meget gode solforhold og nydelig utsikt. Området er meget barnevennlig med umiddelbar nærhet til fine turmuligheter året rundt. Det er kort vei til preparerte skiløyper som strekker seg over jordene mot Sydskogen eller over Vardåsen og inn i Vestmarka. Kort gangavstand til Eidsletta skianlegg, et skileikområde med kunstsnø som sikrer gode løyper. Det er også gode terrengmuligheter i skogen for både sykkel og løping.

Kollektivtilbudet i området er svært godt og fra eiendommen er det kun 10 minutters gange til buss fra Slemmestadveien som går hvert 7. minutt i rushtiden og ellers hvert 15. minutt. Det tar 30 minutter til Vika/Aker Brygge. Det er 2 minutters gange til bussholdeplass ved Blakstad skole hvor bussen går hvert 10. minutt i rushtiden til Asker. Det tar 6 minutter til Asker. Derfra tar toget til Oslo 18 minutter. Det er også mulighet for båt fra Vollen til Aker Brygge.

Fra eiendommen er kort gangavstand til Rema 1000 Gullhella og Bunnpris Blakstad som er søndagsåpen med post i butikk. Det er kun en kort kjøretur til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Herfra går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Området sokner til Blakstad barneskole og Vollen ungdomsskole, men ligger akkurat på grensen til Vollen/Risenga/Heggedal. Det er flere barnehager i nærområdet, bl.a. Østenstad Menighetsbarnehage, Gullhella familiebarnehage og Barnas Hus Gullhella. Det er også kort vei ned til sjøen ved Blakstadbukta og Vollen med fine badeplasser.

Med marka som nærmeste nabo har du en rekke turmuligheter og fritidsaktiviteter i nærheten. Vardåsen skisenter, en rekke turløyper, Stall Blakstad, seilforening i Blakstadbukta og Risenga med svømmehall, kunstisbane, tennisanlegg, ishockey og fotballbaner. Vardåsen er et eldorado for den turglade med en rekke stier som fører til deg topps. En av de populære utgangsstedene er fra Gullhella stasjon.

Fra eiendommen er det kun ca. 5 minutter med bil til Asker sentrum som har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur med rekke fine strender og badeplasser. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere og eldre bebyggelse variert med rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 974 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.
  
 • Blakstad skole (1-7 kl.)
 • Risenga ungdomsskole (8-10 kl.)
 • Asker videregående skole
 • Bleiker videregående skole

Fritidstilbud
 • Blakstad skole
 • Gullhella balløkke
 • Actic - Asker
 • SATS Asker
 • Asker seilforening

Inneholder
Entré / hall:
Boligen har en flott beliggenhet, og en optimal plassering på tomten, hva gjelder sol- og utsiktsforhold. Boligen har adkomst fra en stor gårdsplass, dobbelgarasje og gode parkeringsmuligheter. Entré i 1. etasje med flislagt gulv, gulvvarme, downlights i himling og malte veggoverflater. Gode oppbevaringsmuligheter i stor garderobe.

Stue:
Stor og tiltalende stue i 2. etasje med parkettgulv og malte veggoverflater. Store vindusflater sikrer gode lysforhorhold og en fin romfølelse. Stuen er av god størrelse med flere soner og avdelinger, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. God plass til sofagruppe samt en romslig spisegruppe i tilknytning til kjøkkenet.

Fra stuen er det utgang til en stor syd-vestvendt terrasse på ca. 20 kvm og en vestvendt vinterhage på 19 kvm. Terrassen blir som en ekstra stue i sommerhalvåret hvor måltider enkelt kan medbringes ut. Terrassen har god plass til flere sittegrupper og grill. Et fint sted å invitere venner og familie til hyggelige lag.

Vinterhagen blir en fin forlengelse av stuen og kan benyttes også på kaldere dager. Fra vinterhagen er det utgang til en pent opparbeidet hage med grøntarealer og beplantning, skjermet fyldige hekker. Et eldorado for en barnefamilie, hvor barn kan leke trygt og fritt i usjenerte omgivelser. Vinterhagen er ikke isolert.

Stue/arbeidsrom i 1. etasje bidrar med ekstra spillerom for alle generasjoner, og er et fint sted å trekke seg tilbake med en god bok eller om barna vil se en film.

Kjøkken:
Stort og velutstyrt kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning fra 2009 med hvite profilerte fronter, benkeplate i tre og i rustfritt stål med nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur og utslagskum. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Innfelt komfyr med keramisk platetopp fra Grepa. Innfelt oppvaskmaskin fra Miele og innfelt kjøleskap med frysedel fra Simens. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater samt gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. 

Bad:
Delikat helfliset bad i 2. etasje med gulvvarme og slett malt himling. Servantskap med slette fronter i hvit utførelse, servant i porselen med ett-greps armatur, vegghengt speil, lysarmatur og stikkontakt over servant. Innebygget flislagt badekar med dusj og vegghengt toalett med innbygget sisterne fra Geberit.

Bad i 1. etasje med varmekabler, innredning fra 2012 og servantskap med slette fronter i hvit høyglans utførelse. Servant i porselen med ett-greps armatur og dusjkabinett med skyvedører i pleksiglass og frittstående toalett.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom i 1. etasje med tilliggende bod med sluk. Flislagt gulv og overmalte murvegger og trepanel. Vegghengt utslagsvask i rustfritt stål med to-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Boligen inneholder fire fine soverom. To befinner seg i boligens 1. etasje og to i 2. etasje. Lyst og fint hovedsoverom i 2. etasje med stor skyvedørsgarderobe. Etasjens 2. soverom egner seg utmerket som f.eks. kontor, gjesteværelse eller barnerom. Stort soverom i 1. etasje med gode møbleringsmuligheter og stort garderobeskap. Boligens øvrige soverom, er i likhet med hovedsoverommet, lyse og tiltalende med fin standard og gode møbleringsmuligheter.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Owe Fagerlund Leret.
Enebolig over to plan. Grunnmur av lettklinkerblokker. Bærende konstruksjoner av murkonstruksjoner og trekonstruksjoner. Etasjeskiller av
trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein. Utvendige fasader delvis i mur og tre med stående trekledning. Boligen
har profilert entrédør med sidevinduer fra 2008. Underetasje har vinduer med 1x2 glass fra byggeår og vindu med 3-lags glass fra 2020. 1. etasje
har terrasse skyvedør med 3-lags glass fra 1981. Terrassedør med 1x2 glass fra byggeår. Vinduer med 2-lags glass fra byggeår og 3-lags fra 2013.
Oppvarming via elektrisitet og vedfyring.

Primærrom
Primærrom: 154 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Entré, bad, vaskerom, to soverom og stue/arbeidsrom.
2. etasje: Bad, to soverom, stue og kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 157 kvm
Følgende rom er inkludert i BRA:
1. etasje: Entré, bad, vaskerom, to soverom, stue/arbeidsrom og innvendig bod.
2. etasje: Bad, to soverom, stue og kjøkken.

Boder
En innvendig bod målt til 3 kvm og en tilliggende utvendig bod målt til ca. 17 kvm. Utvendig bod med belysning og stikkontakter. Til informasjon er tilliggende utvendig bod opprinnelig en garasje. Arealene for boden er ikke medtatt i boligens areal.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Adkomst via grusbelagt gangbane til inngangsparti i underetasje. Boligen består av 1. etasje med entré, bad, vaskerom, to soverom, kontor og innvendig bod. 2. etasje består av bad, to soverom, stue og kjøkken. Utgang fra stue til vestvendt vinterhage målt til 19 m2. Utgang ved kjøkken til sydvestvendt markterrasse målt til ca. 20 m2. Boligen disponerer en frittstående dobbeltgarasje målt til ca. 32 m2 med elektrisk portåpner, belysning og stikkontakter. Tilliggende utvendig bod målt til ca. 17 m2.


Oppsummering av TG 2 og TG 3:

TG 2:
Bad 1. etasje:
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning.
Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Det kan ikke verifiseres om det er benyttet membran på våtrommets gulv og veggflater.

Bad 2. etasje:
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning.
Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 15 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende. Ingen synlig oppkant på membran ved dørterskel.

Vaskerom:
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket
Det gjøres oppmerksom på at vaskerom ikke har sluk, med den risikoen det følger. Sluk i tilliggende bod.

Øvrige rom:
Parkettgulv i stue og kjøkken bærer preg av bruksslitasje. Knirk påvist på enkelte steder.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
Tregulv på soverom bærer preg av bruksslitasje.
Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument, i utlektet kjellervegg på soverom. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.

Innvendige trapper:
TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
Varmtvannsbereder - TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid.
Vannrør i eldre kobberrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert med mer enn halvparten av anbefalt brukstid, og av den grunn heftes det usikkerhet til restlevetiden.

Radon:
Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. Statens Strålevern.
Dører og vinduer:
Gjelder vinduer av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
Gjelder ytterdører av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak:
Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden.
Renner, nedløp og beslag har høy slitasjegrad, og funksjonaliteten er derfor lav. Tiltak anbefales.

Terrasser / platting på terreng:
Plattingen bærer preg av alder og værslitasje.

Drenering:
Manglende grunnmurslist på knotteplast.
Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.

Forstøtningsmurer:
Påvist noe skjevheter.

Stikkledninger og tanker:
Utvendige vannrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert med mer enn halvparten av anbefalt brukstid.

TG 3:

Ingen.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Mange tiltak i Asker mangler midlertid brukstillatelse eller ferdigattest. Dette gjelder spesielt for tiltak fra perioden før nye bestemmelser om ansvar og kontroll ble vedtatt i 1997. Kommunen gir ikke ferdigattest på tiltak som er søkt om før 1. januar 1998.

Oppvarming
Oppvarming via elektrisitet og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 10 660 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker per dags dato.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, velavigft på kr. 300,- per år og forsikring.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer i snitt for 2019 og 2020 ca. 19.500 kwh. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Faste kostnader som kommunale avgifter, forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett og alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 1941313

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 847 018,- Som sekundærbolig Kr. 6 649 265,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Følgende følger ikke med i handelen:
Alle pendel taklamper, med unntak av de 3 pendlene over kjøkkenbenken som kan medfølge i salget
Hvite seksjoner på vegg i stue (6 stk.)
Nattbord (2 stk.) og nattbordlamper (2 stk.) på stort soverom i 2. etg.
Ikeahyller på vegg i lite soverom i 2. etg. og i stua (2 stk.)
vaskemaskin, tørketrommel, liten fryseboks

Utførte arbeider
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Innredning på bad i 1. etasje i 2012.
Bad 2. etasje fra 2013.
IKEA kjøkken fra 2008.
Flislagt gulv med gulvvarme i entré fra 2008.
Profilert entrédør med sidevinduer fra 2008.
Byttet flere vinduer i 2013 og 2020.
Fornyelse av avløpsrør i 2020.
Oljetank fjernet i 2014.
Frittstående garasje fra 2009 målt til ca. 32 m2.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1965/6337-2/100  Forkjøpsrett  
24.11.1965
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
MED FLERE BESTEMMELSER

1965/6337-3/100  Erklæring/avtale  
24.11.1965 
Bestemmelse om bebyggelse
Elektriske kraftlinjer
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

1966/3681-1/100  Erklæring/avtale  
12.06.1966 
Bestemmelse vedr felles privat vann- og kloakkledninger

1965/4019-1/100  Registrering av grunn  
28.07.1965 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:61 Bnr:235

1965/910220-2/100  Sammenslåing  
24.11.1965 
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0220 Gnr:61 Bnr:346Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Tilknyttet offentlig vann via privat stikkledning. Tilknyttet offentlig avløp via privat stikkledning

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 226 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 227 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 127 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 140 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.49 476,50)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 709)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 900 000,-) (Kr.53 400)
Foto - kveldsbilder (Kr.3 550)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.150 935,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0465

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Mathias Carlsen
EIE Asker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 01 95 71 / E-post: mc@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gudolf Blakstads vei 68
For mer om objektet
Gudolf Blakstads vei 68

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: