Bilde 1 av Gudolf Blakstads vei 71Bilde 2 av Gudolf Blakstads vei 71
Digital salgsoppgave
Gudolf Blakstads vei 71

1386 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 9 250 000

Omkostninger: kr 245 270Totalpris: kr 9 495 270
Tiltalende og velholdt enebolig nær marka. Vestvendt terrasse og dobbelgarasje. Pusset opp i 2012.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
147 m²
Bruksareal (BRA)
207 m²
Bruttoareal (BTA)
231 m²
Kommunale avgifter
kr 768 / Mnd
Prisantydning
kr 9 250 000
Omkostninger
kr 245 270
Totalpris
kr 9 495 270
Byggeår
1964
Tomt
Eiet tomt 874 m²
Oppdragsnummer
39210015
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 9 250 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000,-)kr 231 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 9 495 270
Eiendom
Gudolf Blakstads vei 71, 1386 Asker

Matrikkel
Gnr. 61 bnr. 263 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 207 kvm, Bruttoareal: 231 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1964

Tomt
Eiet tomt 874 m²

Prisantydning
9 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
9 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
231 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

245 270,- (Omkostninger totalt)

9 495 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 214 pr. år

Eier
Solveig Andrea Stabæk Tor Gunnar Stabæk

Beskrivelse
Velkommen til Gudolf Blakstad vei 71 - en tiltalende og velholdt enebolig på Gullhella i Asker. Eiendommen har en fin, naturskjønn beliggenhet nær marka med flotte tur- og skimuligheter. Området er meget barnevennlig med hyggelig naboskap og gode oppvekstsvilkår. Det er kun 100 meter til nærmeste busstopp og ca. 15 minutters gange til Gullhella togstasjon. Få minutters gange til Blakstad barneskole, barnehager og Rema 1000 Gullhella.

Boligen er godt vedlikeholdt og jevnlig oppgradert. Åpen og praktisk planløsning med store vindusflater, mye lys og fin romfølelse. Boligen strekker seg over to plan og inneholder bl.a. tre soverom og to bad. Flotte oppholdsrom med tiltalende standard og fin utsikt. Et nyere og moderne kjøkken og to stuer. Pent opparbeidet tomt på 874 m2 med gode solforhold, hage, beplantning, belegningsstein og en separat utvendig bod på ca. 16 kvm. Boden/uthuset ble bygget ny i 2016. Stor, vestvendt terrasse på ca. 46 kvm. med takoverbygg.

Boligen ble pusset opp i 2012 med bl.a. nytt bad og nytt el-anlegg med varmekabler i underetasje. I 2012/13 ble alle overflater pusset opp og alle gulv, utenom i vaskerom ble lagt nye. Flere av veggene ble kledd med ny gips. Nytt vann- og avløp fra kjøkken og bad, frostfrie utekraner og hovedkloakk fra hus til offentlig ledning. I 2013/2014 ble det lagt ny drenering og foretatt utskifting av masser rundt hus samt gårdsplass med kantstein og belegningsstein. All utvendig panel er skiftet og vegger samt loft er etterisolert. I 2013 ble det bygget nytt tilbygg som inngangsparti og garderobe på ca. 8 kvm. Samme år ble det bygget ny garasje på ca. 50 kvm. Fra garasjen er det direkte adgang inn til boligen.

- Tre soverom
- To moderne bad
- Nyere og moderne kjøkken
- Eikeparkett
- Flere ildsteder
- Vestvendt terrasse på ca. 46 kvm.
- Dobbelgarasje
- Uthus på 16 kvm.
- Hyggelig og veletablert nabolag
- Umiddelbar nærhet til marka med preparerte skiløyper
- Gode terrengmuligheter i skogen for sykkel og løping
- Kort vei til sjøen
- Umiddelbar nærhet til barnehage og barneskole
- Få minutters gange til Rema 1000
- God og nær tilgang til buss og tog
- Gangavstand til Asker sentrum

Parkering
Parkering i inntrukket dobbelgarasje med direkte adkomst til inn til boligen. Garasjen ble bygget om/til i 2013 og har motoriserte leddporter, støpt dekke og malte flater innvendig. Garasjen er pent brukt og godt vedlikeholdt. For øvrig er det parkeringsmuligheter på gårdsplass.

Beliggenhet
Gudolf Blakstad vei 71 har en fin, solrik og idyllisk beliggenhet nær marka, i et attraktivt og hyggelig villaområde på Gullhella i Asker. Området er meget barnevennlig med umiddelbar nærhet til fine turmuligheter året rundt. Det er kort vei til preparerte skiløyper som strekker seg over jordene mot Sydskogen eller over Vardåsen og inn i Vestmarka. Kort gangavstand til Eidsletta skianlegg, et skileikområde med kunstsnø som sikrer gode løyper. Det er også gode terrengmuligheter i skogen for både sykkel og løping.

Fra eiendommen er det kun få minutters gange til Rema 1000 Gullhella og busstopp i Jørgens vei med linjene 285, 290 og 296. Det er ca. 15 minutters gange til Gullhella togstasjon og en kort kjøretur til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Herfra går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Området sokner til Blakstad barneskole og Hovedgården ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet, bl.a. Gullhella familiebarnehage og Barnas Hus Gullhella og Gullhella. Det er også kort vei ned til sjøen ved Blakstadbukta og Vollen med fine badeplasser.

Med marka som nærmeste nabo har du en rekke turmuligheter og fritidsaktiviteter i nærheten. Vardåsen skisenter, en rekke turløyper, Stall Blakstad, seilforening i Blakstadbukta og Risenga med svømmehall, kunstisbane, tennisanlegg, ishockey og fotballbaner. Vardåsen er et eldorado for den turglade med en rekke stier som fører til deg topps. En av de populære utgangsstedene er fra Gullhella stasjon.

Fra eiendommen er det kun ca. 5 minutter med bil til Asker sentrum som har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur med rekke fine strender og badeplasser. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere og eldre bebyggelse variert med rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 874 m²
Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, belegningsstein og beplantning.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré / gang: 
Boligen har adkomst fra en stor gårdsplass med belegningsstein, dobbelgarasje og gode parkeringsmuligheter. Entré i underetasje med flislagt gulv, gulvvarme og malte veggoverflater. Gode oppbevaringsmuligheter i stor skyvedørsgarderobe. Ytterdør fra 2013 med hvitmalt overflate, glassfelt og kodelås.

Stue:
Stor og tiltalende stue i 1. etasje eikeparkett på gulv og malte veggoverflater. I tidsperioden 2012/13 ble alle overflater pusset opp og det ble lagt nytt gulv i alle rom, utenom i vaskerom. I 2012 ble det montert en stemningsfull peisovn fra Nordpeis. Store vindusflater sikrer gode lysforhold og en fin romfølelse. Stuen er av god størrelse med flere soner og avdelinger, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. God plass til sofagruppe samt en romslig spisegruppe i tilknytning til kjøkkenet. Ny terrassedør fra 2012.

Fra stuen er det utgang til en stor, vestvendt terrasse på ca. 46 kvm. Terrassen er flislagt og delvis overbygget. Membranen på gulvet er fra 2012. Terrassen blir nærmest som en ekstra stue i sommerhalvåret hvor måltider enkelt kan medbringes ut. Terrassen har god plass til flere sittegrupper, solsenger og grill. Et fint sted å invitere venner og familie til hyggelige lag. Pent opparbeidet hage med grøntarealer og beplantning, skjermet av fyldige hekker. Et eldorado for en barnefamilie, hvor barna kan leke trygt og fritt i usjenerte omgivelser.

Stue i underetasje flislagt gulv, gulvvarme og malte veggoverflater. Innsatsovn med kleberstein. Stuen kan bidra med ekstra spillerom for alle generasjoner, og er et fint sted å trekke seg tilbake med en god bok eller om barna vil se film. Trappen mellom etasjene ble bygget ny i 2012 og er utført med eiketrinn samt hvitmalte vanger og rekkverk.

Kjøkken:
Stor og velutstyrt kjøkkensone i åpen løsning mot stue. Eikeparkett på gulv og downlights i himling. Kjøkkeninnredning fra 2012 med hvite glatte fronter, stålhåndtak og benkeplate av eik. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater samt gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Benkebelysning samt fliser mellom overskap og benkeplate. Stekeovn, koketopp og kjøkkenventilator fra 2012 samt oppvaskmaskin fra 2017 medfølger innredningen. Det er avsatt plass for kjøl/frys. Det er montert komfyrvakt over platetopp.

Bad:
Delikat, helfliset bad i 1. etasje fra 2012 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett og baderomsinnredning med speilskap og tilhørende høyskap. Dusjhjørne med mosaikkflis på gulv, behagelig regnfallsdusj og foldbare glassdører.

Bad/vaskerom i underetasje med flislagt gulv og gulvvarme. Flislagte og malte veggoverflater. Badet er innredet med gulvstående toalett, dusjhjørne med skyvedører og en moderne baderomsinnredning med lysspeil. Benkeplate med underskap og stålkum. Perfekt for sortering og bretting av klær. Innredningen er skiftet i 2012, med unntak av dusjdører og blandebatteri i dusj. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Boligen inneholder tre fine soverom. To befinner seg i boligens 1. etasje og et befinner seg i boligens underetasje. Lyst og fint hovedsoverom i 1. etasje med stor skyvedørsgarderobe. Etasjens 2. soverom egner seg utmerket som f.eks. kontor, gjesteværelse eller barnerom. Stort soverom i underetasje med gode møbleringsmuligheter og stort garderobeskap.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Roestad:

Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser/fjell. Støpt såle av betong. Støpte betongvegger ut mot grunn, isolert med siporex e.l. Det ble skiftet drenspapp ifbm. skifte av drenering. Dreneringen er skiftet i 2012 ref. eier. Eier opplyser at det er benyttet selvdrenerende masser ved tilbakefylling. Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med stående kledning. Eier opplyser at all kledning er skiftet, etterisolert med 5 cm. og ny vindsperre. Arbeidet ble utført i 2012. Vinduer fra hovedsakelig 2013 og 2012 utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre. Enkelte vinduer fra 1991 utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre. Enkelte vinduer fra byggeår med koblet glass i kjeller. Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein. Undertak av panel. Overbygget på terrassen er fra ca. 2013 med takstein fra samme tid. Etasjeskillere av tre.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt i den digitale salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 147 kvm
1. etasje, 83 kvm: Bad, stue/kjøkken, soverom og kontor/soverom
Underetasje, 64 kvm: Entré, stue, bad/vaskerom, stue og soverom

Bruksareal
Bruksareal: 207 kvm
1. etasje, 83 kvm: Bad, stue/kjøkken, soverom og kontor/soverom
Underetasje, 124 kvm: Entré, stue, bad/vaskerom, stue, soverom, bod, kott og garasjerom

* Garasjen er medregnet i boligens bruksareal.

Boder
Innvendig bod og kott. For øvrig er det gode lagringsmuligheter i bod/uthus fra 2015 på ca. 16 kvm. Uthuset ble oppført med støpt såle til grunn, bindingsverk med vindsperre og saltakkonstruksjon i tre, tekket med shingel.

Standard
Enebolig oppført i 1964. Boligen ble betydelig påkostet i ca. 2012/13 med tilbygg, ny drenering, ny trapp, utvendig kledning samt diverse etterisolering, elektrisk, diverse nye vannrør og avløpsrør. Bad, kjøkken og det meste av overflater. Boligen anses som godt vedlikeholdt, solid og pent brukt.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i den digitale salgsoppgaven:

TG 2:
Takstein/tekking:
Taksteinen er fra 1990-tallet. Normal tid for full omlegging av tak med betongstein/teglstein er 30-60 år i henhold til byggforskseriens detaljeblad for vedlikehold og levetid 700.320. Nedre del av den normale levetiden er tilnærmet utløpt og er grunnlaget for tilstandsgraden. Det var ellers ingen tegn til svikt.

De eldre vinduene:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder på de eldre vinduene. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne over tid. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra vinduene. Vinduene fra denne tiden samt de koblede fungerer dog med dagens bruk.

Rekkverk i trapp:
Mangler rekkverk/håndløper til en side. Det anbefales at dette monteres, da trapp uten rekkverk/håndløper kan forårsake fall/uønskede hendelser.

Rekkverk på terrasse:
Krav til rekkverk: Byggdetalj 536.112. Spiler bør være vertikale for å hindre klatring. Horisontale eller skrå spalter i rekkverket må være maks 20 mm, slik at man ikke kan få fotfeste i rekkverket og er derfor vurdert til TG 2. Det var ellers ingen tegn på svikt.

Bereder i rom uten sluk:
Berederen har ikke overløp fra trykkventil, koblet til rom med sluk. § 13-20 I rom som ikke har sluk og vanntett gulv, skal vanninstallasjoner ha overløp eller tilsvarende sikring mot fuktskader. Det bør derfor monteres waterguard som minste tiltak og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Tilluft til bad 1 etasje:
Det mangler tilluft inn til badet. Manglende tilluft kan føre til dårlig avtrekk av fuktig luft på badet. Det vil føre til kondensering på kalde overflater som f.eks. flislagte vegger og speil. Dette kan med enkelhet utbedres via f. eks. en luftespalte under dør.

Badets helhet i underetasje:
Iht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er fra antatt 1990-tallet og den normale levetiden utløpt. Badets helhet er vurdert til TG 2. Dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden. På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner. Endret bruk/økt belastning vil kunne redusere gjenværende holdbarhet. Dette punktet er en helhetsvurdering. Det er derfor ikke satt noen tilstandsgrad på underliggende punkter og er eneste punktet som medtas i oppsummeringen.

Vannrør til dusj i 1. etasje:
Ved kalde vinterdager har det skjedd at vannet til dusjen i 1. etasje fryser. Ytterligere undersøkelser anbefales og er alene vurdert til TG 2.

TG 3: Ingen

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 01.10.2015 som omhandler "Tilbygg bolig og garasje".

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på den opprinnelige boligen i kommunens arkiver. Mange tiltak i Asker mangler imidlertid brukstillatelse eller ferdigattest. Dette gjelder spesielt for tiltak fra perioden før nye bestemmelser om ansvar og kontroll ble vedtatt i 1997. Se infoskriv fra Asker kommune som ligger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Oppvarming
- Varmekabler i gulvstøp på bad, vaskerom og flislagte gulv i underetasjen
- Panelovner montert på vegg.
- Peisovn i stue i underetasjen og i 1. etasje

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 9 214 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22235 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk i 2020.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 6705970

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 948 233,- Som sekundærbolig Kr. 7 013 639,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Utekran x 2 ble montert i 2012
Varmtvannsbereder fra 2012 på 200 liter montert i kott
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Det ble utført radonmåling i 2013 og eier opplyser at det da var under tiltaksgrensen.

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.
Eier opplyser at stikkledninger på egen tomt ble skiftet i 2013/14.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
231 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

245 270,- (Omkostninger totalt)

9 495 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 709)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 9 250 000,-) (Kr.74 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.121 459)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0015

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Gudolf Blakstads vei 71
For mer om objektet
Gudolf Blakstads vei 71

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: