Bilde 1 av Gullhellaveien 11 CBilde 2 av Gullhellaveien 11 C
Digital salgsoppgave
Gullhellaveien 11 C

1386 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Arkitekttegnet, unik og topp moderne enebolig fra 2019 i rolige omgivelser. Kort vei til tog, buss, sjøen og sentrum
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
74 m²
Bruksareal (BRA)
82 m²
Bruttoareal (BTA)
102 m²
Prisantydning
kr 5 250 000
Omkostninger
kr 141 520
Totalpris
kr 5 391 520
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 700 m²
Oppdragsnummer
39200208
card-default

Kine Sætre

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Kine
Prisantydningkr 5 250 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 132 500,-
  
Totalpris kr 5 391 520
Eiendom
Gullhellaveien 11 C, 1386 Asker

Matrikkel
Gnr. 61 bnr. 801 snr. 2 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 700 m²

Prisantydning
5 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
132 500,- (Dokumentavgift)

141 520,- (Omkostninger totalt)

5 391 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter etter gjeldende satser, fast avgift renovasjon. Vannavgift stipulert eller etter forbruk dersom det er montert vannmåler.

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Samlet gebyr for en eiendom vil ikke være kjent et år er omme, og ettersom dette er en nylig oppfør bolig foreligger det ikke kommunale avgifter for foregående år. Rapporten for kommunale avgifter sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Ta kontakt med Asker Kommune for mer informasjon.

Eier
Thomas Måleng Lisa-Marie Strand Olsen

Parkering
Det medfølger biloppstillingsplass på egen tomt. Det er opplegg for elbillading med kapasitet opp til 16 A.

Beliggenhet
Boligen ligger i et grønt og hyggelig nabolag på Gullhella, en kort tur fra Asker sentrum. Nærområdet byr på både landlige og sjønære omgivelser. Videre nedover Røykenveien er det flott kulturlandskap, mens Vollen byr på fjord, bading og shopping.

Skole for barn i alle aldre er å finne innen kort avstand, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Blakstad Barneskole for 1.-7. trinn og Hovedgården ungdomsskole. Asker og Nesbru videregående skole ligger begge lett tilgjengelig med kollektivtransport. Asker videregående tilbyr linjer innen studiespesialisering og idrettsfag, mens Nesbru tilbyr blant annet studiespesialisering, bygg- og anleggsteknikk og medier og kommunikasjon. Det er flere barnehager i området, bl.a. Espira Gullhella barnehage, Barnas Hus Gullhella og Bondi Barnehage.

Nærområdet er rikt på aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. For de som er interessert i turgåing er det flotte turmuligheter med gode stier på Vardåsen, i Kjekstadmarka og nærliggende skog. I tillegg til fantastiske utsiktsplasser og fjellklatring byr Vardåsen også på alpinbakke med varmestue, samt lysløype. For mer organiserte fritidsaktiviteter er det få steder som tilbyr så mye som Risenga. Her er det kunstisbane, Tuftepark, tennishall, ishall, kunstgressbane og Risenga svømmehall med stupetårn, vannsklier og mye mer. Andre fritidsaktiviteter i nærområdet inkluderer blant annet Blakstad Rideklubb, Asker Seilforening, Eidsletta skianlegg, Kyststien og mye mer.

Dagligvarehandel og shopping er lett tilgjengelig i nærområdet og nærliggende Asker. Matvarehandelen kan bl.a. gjøres på Rema 1000 på Gullhella, Kiwi på Bondi eller Meny i Hagaløkkveien. Ønsker du noe mer kan du ta turen til Asker sentrum, kun noen få minutters biltur unna. Asker sentrum er stadig er i utvikling og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med ca. 400 meters gange til Gullhella Sykehjem busstopp og ca. 10 minutters gange til Gullhella togstasjon med tog til Oslo og Lillestrøm.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villabebyggelse med moderne lavblokker på Korpåsen mot nord.

Tomt
Fellestomt, 700 m²

Boligen har felles eiet tomt med naboseksjon. Delvis skrånende tom er opparbeidet med plenarealer, trær, prydbusker og gruslagt innkjørsel med biloppstillingsplasser.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Adkomst via inngangsparti tilknyttet boligens underetasje.

U. etg. 31 kvm P-rom/39 kvm BRA: Entré, trappegang, bad, bod, teknisk rom og 2 soverom.
1. etg 43 kvm P-rom/BRA: Trappegang og stue/kjøkken.
Utgang fra stue/kjøkken til syd-vendt markterrasse på 30,3 kvm.

Boligen har biloppstillingsplass med 3-Fas kontakt og utekran.

Byggemåte
Enebolig over 2 plan.
Støpt gulv mot grunn og grunnmur av betongkonstruksjon.
Bærende konstruksjoner og skillende dekker av trekonstruksjoner.
Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående kledning.
Takkonstruksjon i saltaksform utvendig tekket med takplater av metall.
Boligen har glatt entrédør med glassfelt fra byggeår.
Terrasseskyvedør og vinduer med karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår.
Boligen er oppvarmet med vannbåren varme i gulv og varmegjenvinning via ventilasjonsanlegget.
Boligen har duo Oso varmtvannsbereder på 170 og 120 liter.

For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 74 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 82 kvm

Standard
Idyllisk beliggende enebolig med hage innerst i rolig blindvei i attraktivt boligstrøk på Gullhella. Boligen holder en moderne og gjennomført lekker standard med teknisk avanserte fasiliteter som vannbåren varme i gulv, balansert ventilasjonsanlegg, spesialtilpasset solskjerming på vinduer med mer. Planløsningen gir spesielt god utnyttelse av arealet og sammen med god takhøyde oppleves boligen som større enn kvadratmeterne skulle tilsi. Boligen har et gjennomgående delikat materialvalg med tydelig gjennomtenkt fargevalg i de forskjellige rommene. Svært høy byggekvalitet med listefritt tak, vinduer og døråpninger, effektiv bruk av LED-downlights og store vindusflater.

U. etg
Entré | Velkommen inn!
Boligen har et pent og gruslagt inngangsparti med velholdt plen og beplantning. Fasaden er kledd med "vedlikeholdsfri" malmfuru. Inngangsdøren er i moderne stil med grå utførelse og smalt vindu. Inne i entréen er det pent flislagt gulv med vannbåren varme og en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter. Entréen fungerer som et bindeledd mellom soverommene, badet, boden og trappen opp til 1. etasje. Rommet er malt i en behagelig gråtone som står pent i stil med det øvrige fargevalget i boligen.

Soverom | Gode, fleksible rom
Boligen har to soverom i underetasjen som begge er av god størrelse. Rommene ligger vegg-i-vegg og har enkel tilgang til badet. Begge rommene har god plass til seng og/eller arbeidspult, og kan innredes som soverom, barnerom, gjesteværelse eller kontor, avhengig av behov. Rommene er malt i 2020 og holder duse, avslappende farge. Ettersom soverommene ligger bygd i berget holder disse en naturlig sval temperatur som gir et behagelig soveklima.

Bad | Lekkert fra 2019
Badet er fra byggeåret og fremstår moderne og delikat. Gulv og vegger er pent flislagt med store, sandfargede fliser. Gulvet er utstyrt med gulvvarme som gir deg en deilig start på dagen. Av utstyr er det her vegghengt toalett fra Duravit med sisternekasse fra Grohe, servantinnredning med armatur fra Grohe og glatte trefronter, samt vegghengt speilskap over vask. Videre er det et romslig dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Hansgrohe tilkoblet hånddusj og regndusj. Vannrør er av typen rør-i-rør som gir økt sikkerhet ved en eventuell lekkasje. Det er opplegg for vaskemaskin med mulighet for å stable tørketrommel over denne. Badet har avtrekksventil i himling.

1. etg
Stue | Stor takhøyde
Stuerommet utgjør boligens midtpunkt og har en svært luftig og lys fremtoning. Her er det store vinduer på 3 av veggene og en svært god takhøyde på mellom 2,3 meter og opptil 4,3 meter på det høyeste punktet. Rommet har en praktisk utforming som gir gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til sofaseksjon med stuebord og annet ønsket møblement, samt spisestue. Stuen ligger med åpen løsning mot kjøkkenet med ytterligere spiseplasser på barløsning. Vinduene i stuen er utstyrt med solskjerming fra Luxaflex som sammen med anlegget for balansert ventilasjon bidrar til et godt inneklima. Fra stuen er det utgang til den herlige uteplassen gjennom stor skyvedør med glass. På sommerstid blir dermed uteplassen en naturlig forlengelse av stuen.

Kjøkken | Åpent og luftig
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og har en praktisk utforming som gir god utnyttelse av det tilgjengelige arealet. Innredningen er fra byggeår og er levert av HTH. Selve innredningen har glatte fronter med en lys grå utførelse. Det er godt med lagringsplass i under-, og overskapene, samt i kjøkkenøyen mot stuen. Benkeplaten er i slitesterk laminat og har en nedfelt stålkum med armatur fra Grohe. Oppvaskmaskinen er levert av AEG og er integrert. Øvrige hvitevarer som kjøleskap og komfyr er frittstående, men vil følge boligen ved salg. Kjøkkenet er utstyrt med waterguard, komfyrvakt, vegghengt ventilator med utkast til det fri, vannrør med rør-i-rør og avtrekksventil på vegg.

Terrasse | Herlig og skjermet
Terrassen har utgang fra stuerommet og er på hele 30,3 kvm. Terrassen har siden byggeår blitt utvidet og det er satt opp skillevegg mot nabo for mer privatliv uten at dette har gått på bekostning av solforholdene. Her er det sol fra 12-tiden frem til ca. kl. 18 på sommerstid. Terrassen er romslig med gode møbleringsmuligheter. Det er god plass til sittegruppe, spiseplass, grill med mer.

Overflater:
- Overflater på innvendige gulv er enstavs parkett og fliser
- Overflater på innvendige vegger er malte flater. Enkelte rom og vegger ble malt i 2020.
- Overflater på innvendig himling er malte flater

Diverse:
- Vannrør av typen rør-i-rør system fra byggeår
- Hovedstoppekran er plassert på inntaksledningen i teknisk rom
- Stoppekraner for vannbåren varme er plassert i teknisk rom
- Boligen er oppvarmet med vannbåren varme i gulv og varmegjenvinning via ventilasjonsanlegget
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit
- Boligen har duo Oso varmtvannsbereder på 170 og 120 liter fra 2019 plassert i teknisk rom
- Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod. Boligen har skjult elektrisk anlegg
- Det er lagt opp til fibernett fra Telenor

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 05.12.19.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med vannbåren varme i gulv og varmegjenvinning via ventilasjonsanlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har hatt et forbruk på 10 803 kwh så langt i 2020 per 03.11.20.
Nåværende eier har hatt boligalarm til en årlig kostnad på kr. 4 800,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 89989456

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Prospekt som blir trykket opp, inneholder kun de mest nødvendige vedleggene: Takst og egenerklæring. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.

Annet
Lysekronene i kjøkken og stue medfølger ikke ved salg, men vil bli byttet ut med andre taklamper før overtagelse.
Det foreligger kommunal forkjøpsrett.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
Forkjøpsrett
Tinglyst 14.08.1957
Dagboknr. 6891
Bestemmelser om forkjøpsrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-61/801
Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale
Tinglyst 14.08.1967
Dagboknr. 6891
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-61/801
Gjelder denne registerenheten med flere

Jordskifte
Tinglyst 08.06.2015
Dagboknr. 506300
Jordskiftesak 0200-2010-0039 Gamle Røykenvei
Akershus og Oslo jordskifterett
Grensebeskrivelse
Overført fra: 3025-61/801
Gjelder denne registerenheten med flere

Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst 18.12.2017 21:00
Dagboknr. 1414621
Rettighetshaver: Asker Kommune
Org.nr: 920125298
Overført fra: 3025-61/801
Gjelder denne registerenheten med flere

Bestemmelse om vann/kloakk
Tinglyst 22.11.2018 21:00
Dagboknr. 1585077
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker Kommune
Org.nr: 920125298
Bestemmelse om private felles vann- og avløpsledninger
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst 04.10.2019 21:00
Dagboknr. 1169818
:Knr:3025 Gnr:61 Bnr:130
:Knr:3025 Gnr:61 Bnr:800
Bestemmelse om fyllingsfot i nabogrense
Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale
Tinglyst 04.10.2019 21:00
Dagboknr. 1169818
:Knr:3025 Gnr:61 Bnr:130
:Knr:3025 Gnr:61 Bnr:800
Bestemmelse om å etablere og vedlikeholde kabelgrøft
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei med privat stikkvei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
132 500,- (Dokumentavgift)

141 520,- (Omkostninger totalt)

5 391 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.3 910)
Provisjon (Kr.47 700)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Visningshonorar (Kr.11 800)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.33 989)
Innhenting av 5 servitutter (kr. 172,- per stk) (Kr.860)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.13 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.137 109)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0208

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Kine Sætre

Saksbehandlere
Kine Sætre
Eie Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 11 54 47 / E-post: ks@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Gullhellaveien 11 C
For mer om objektet
Gullhellaveien 11 C

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: