Bilde 1 av Hønsveien 83Bilde 2 av Hønsveien 83
Digital salgsoppgave
Hønsveien 83

1384 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 9 990 000

Omkostninger: kr 266 170Totalpris: kr 10 256 170
Enebolig med attraktiv beliggenhet på Høn i Asker. Fantstisk utsikt og gode solforhold. Stor tomt på 1504 kvm.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
151 m²
Bruksareal (BRA)
205 m²
Kommunale avgifter
kr 617 / Mnd
Prisantydning
kr 9 990 000
Omkostninger
kr 266 170
Totalpris
kr 10 256 170
Byggeår
1934
Tomt
Fellestomt 1504 m²
Oppdragsnummer
39230196
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 9 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 990 000,-)kr 249 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 10 256 170
Eiendom
Hønsveien 83, 1384 Asker

Matrikkel
Gnr. 24 Bnr. 11 i Asker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 205 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1934

Tomt
Fellestomt 1504 kvm

Prisantydning
9 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Taksering Norge Takstdato: 15.09.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 249 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 251 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 241 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 256 170,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 7 397,14 pr. år Avløp, feiing, renovasjon og vann.

Eier
Acro as Aksel Risnes

Beskrivelse
Velkommen til Hønsveien 83 - En innholdsrik og skjermet familiebolig med fantastisk utsikt og gode solforhold. Attraktiv og naturskjønn beliggenhet ved markagrensen med tur- og skimuligheter i umiddelbar nærhet.

En flott mulighet til å sikre seg en enebolig med stor tomt og mye potensiale, sentralt i Asker!

Stor tomt opparbeidet med store plenarealer, steinsatt gårdsplass, trær og beplantinger. Boligen ligger flott til med flere usjenerte boltreplasser, hvor sol og flotte utsiktsforhold kan nytes i trivelige omgivelser. Hønsveien 83 har en rolig og barnevennlig beliggenhet i lite trafikkert vei på Høn i Asker. Veletablert og attraktivt boligområde med gode oppvekstsvilkår og kort vei til skole og flere barnehager.

Boligen er alminnelig godt vedlikeholdt med noen oppgraderinger senere år og noe eldre standard hvor oppussing bør påregnes. Kjøkken, laminatgulv i 1. og 2. etasje samt malte overflater i 1. og 2. etasje er oppgradert i 2021. Boligen har en åpen og praktisk planløsning over 3. etasjer. Store oppholdsrom, mye naturlig lys og en praktisk planløsning godt tilpasset en familie. Tre soverom, bad, toalettrom, badstue og dusjrom. Velutstyrt kjøkken med åpen løsning mot spisestue og stue. Eiendommen har en stor tomt på 1504 kvm med fine terrasseområder og flotte boltreplasser. Barnevennlig og stor hage.

Fantastisk utsikt
Flotte solforhold
Tre romslige soverom
Flotte uteområder
Stor tomt
Rikelig med oppbevaringsplass
Jansløkka barneskole
Solvang ungdomsskole
Flere barnehager i området
Kun 300 meter til Høn stasjon
Gangavstand til Asker stasjon
Kort vei til dagligvarebutikk
Flotte turområder i umiddelbar nærhet
Populært og barnevennlig boligområde

Det foreligger igangsettingstillatelse datert 26.05.2023 for ytterligere en frittstående sekundærbolig på denne eiendommen, med adresse Hønsveien 83 A. Denne tillatelsen er påklaget og ligger til behandling hos Asker kommune per 15.09.2023. Dersom vedtak om igangsettelse opprettholdes vil det sendes videre til statsforvalter for endelig avgjørelse. Det er opp til nye eiere å gå videre med disse planene eller ikke. Tegninger utleveres ved forespørsel til megler.

Parkering
Parkering i garasje eller på egen eiendom.

Beliggenhet
Hønsveien 83 ligger i et veletablert og barne- og familievennlig boligområde, på Høn i Asker. Eiendommen har barnevennlige plenarealer og fine uteplasser. Solen kan nytes stort sett hele dagen, og med en stor tomt har man rikelig med boltreplass for hele familien. Eiendommen ligger meget barnevennlig til, med kort vei til skolen på ca. 1,4 km. Det er også nærhet til flotte nærområder som Hvalstrand, Holmen Fjordhotell og Leangbukta med strand, marina, kyststi, skogsti og skiløype. Kun en kort sykkeltur til vakre Semsvann, idylliske Vollen Marina og Asker Sentrum med alle fasiliteter. Boligen ligger meget pendlervennlig med kun 300 meter til togstasjon.

Offentlig kommunikasjon
Boligen ligger svært pendlervennlig med kun 300 meter gange til Høn togstasjon, som har hyppige avganger i retning Asker og Oslo. Fra Høn bruker man kun 2 minutter til Asker stasjon og 29 minutter til Nationaltheatret. Det er også kort vei til Asker stasjon som er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Til Oslo S bruker man kun 22 minutter med toget fra Asker.

Skole og barnehage
Eiendommen ligger særdeles barnevennlig til med kort gangavstand til både barnehage og barneskole. Det er flere barnehager i området blant annet Asker Gård barnehage, Solgården barnehage, Bjørndalen og Haugtussa barnehage. Boligen sokner til Jansløkka barneskole, og hit er det enkel og kort skolevei på ca. 1,4 km. Boligen sokner til Solvang ungdomsskole og det er flere videregående skoler i Asker-området.

Fritid
I nærområdet finnes det spennende muligheter for aktiviteter som små og store kan nyte godt av. Det er kort vei til Føyka der det populære fleridrettslaget Asker Skiklubb holder til. Her er det et godt og variert aktivitetstilbud i flere grener, for barn og unge. Kun en sykkeltur fra boligen ligger den nye og moderne Holmen svømmehall og Holmen idrettspark, et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Parken byr på flere fotballbaner, ishall, fjellhall og tennisanlegg. Innenfor området ligger også en lysløype, skileikområde og Tuftepark samt gode turmuligheter. I umiddelbar nærhet til idrettsparken ligger Holmen Svømmehall og Holmenskjæret badeplass med fine bademuligheter, sandvolleyballbaner, ballbinge og minigolfbane. For golf entusiasten ligger Asker golfklubb ca. 10 minutters kjøring fra boligen. Det er også kort vei til flere treningssentre i Asker sentrum.

Rekreasjon
Høn er et flott sted for den aktive familien, med kort vei til både marka og sjøen som kan friste med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Det er en rekke gang- og sykkelstier i området som tar deg langs sjøen, eller inn mot Vestmarka. En kort kjøretur fra boligen ligger idylliske Hvalstrand bad. Hvalstrand er en hyggelig og barnevennlig sandstrand med stor gresslette, stupetårn, badebrygge, toaletter, molo, restaurant med uteservering og kiosk. I nærområdet er det flere båthavner; blant annet Leangbukta båtforening. Leangbukta Maritime Senter er et av Norges største samlingsplasser for båtbransjen. Her er det gode muligheter for båtplass.

Fine turterreng med turstier finner du like i nærheten. Videre er det flere flotte turmuligheter rundt Semsvannet, ved Skaugumsåsen og innover Vestmarka. Semsvannet er en populær friluftsperle som ble valgt til Askers tusenårssted ved tusenårsskiftet. Rundt vannet er det anlagt en flott turvei som er farbar med både barnevogn og sykkel. Dette er med andre ord et perfekt utgangspunkt for flotte turopplevelser for hele familien, året rundt.

Handel
Fra boligen er det kort vei til både Holmensenteret og Asker sentrum. Holmensenteret har et bredt og spennende utvalg av butikker og restauranter. Her finner man en rekke servicebedrifter som helsestasjon, seniorsenter, frisør, leger, hudpleie, tannlege, dagligvare, og vinmonopol. Det er også kort vei til Sandvika og populære Sandvika storsenter med alle fasiliteter, samt Asker sentrum.

Asker sentrum
Asker sentrum ligger kun en kort kjøretur unna, men man kan også sette seg på sykkelen eller ta bena fatt. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading.

Tomt
Fellestomt, 1504 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Entré
Eiendommen har en skjermet og idyllisk beliggenhet på et solrikt høydedrag. Boligen har adkomst fra en steinsatt gårdsplass til hyggelig inngangsparti. Parkering i egen garasje med biloppstillingsplass foran. Romslig entré og gang med nylig malte overflater og laminatgulv fra 2021. Gode plass til garderobeløsning.

Stue
Boligen har en god planløsning hvor store deler av 1. etasjen er åpen med fin flyt mellom rommene og fin romfølelse. Stuen er luftig med store vindusflater og lysinnslipp fra flere himmelretninger. Det ble lagt nytt laminatgulv i hele etasjen og overflatene ble malt i 2021. God plass til sofagruppe, lounge og media seksjon. Egen spisestue del i praktisk åpen løsning med kjøkkenet. God plass til romslig spisebord.

Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget terrasse, sydøstvendt. Uteområdene blir en herlig forlengelse av rommet med gode solforhold og flott utsikt, hvor måltider enkelt kan medbringes ut. Terrassen er på 21 kvm med god plass til sittegrupper, solsenger og grill. Et perfekt sted å invitere venner og familie til hyggelige lag. Tomten er skjermet og er på hele 1504 kvm. Perfekt for en barnefamilie, med mye plass å boltre seg på.

Kjøkken
Romslig kjøkken i åpen løsning med spisestuen. Kjøkkeninnredning er fra 2021 med glatte fronter i mørk utførelse. Laminert benkeplate med nedfelt kum. Det er platelagt på vegg over benkeskap for lettere vedlikehold og rengjøring. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og mye oppbevaringsplass i skuffer og skap. Induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert i innredningen.

Bad
Boligen inneholder ett bad, toalettrom, dusjrom og badstue fordelt 2. etasje og underetasjen. Badet i 2. etasje er av eldre dato hvor det må påregnes oppgraderinger. Baderominnredningen bestående av benkeskap med glatte fronter, speil og belysninger over servant. Dusjrom, toalettrom og badstue er alle eldre dato hvor oppgraderinger må påregnes. Vi oppfordrer interessenter til å lese vedlagt tilstandsrapport.

Soverom
Boligen inneholder totalt tre soverom, alle i boligens 2. etasje. Hovedsoverommet er av god størrelse med stor garderobeløsning og utgang til sydøstvendt balkong på ca. 4 kvm med flott utsikt. Boligen øvrige soverom er i likhet med hovedsoverommet av god størrelse og egner seg utmerket som barnerom, gjesteværelse eller kontor.

Byggemåte
Bolig over tre etasjeplan med henholdsvis kjeller, 1.- og 2. etasje. Kjeller med grunnmur i betong. Øvrige etasjer med yttervegger i bindingsverk, kledd med malt panel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takpanner. Boligen er oppført i 1934, og den tids byggeskikk ligger til grunn for konstruksjonsmessige forhold. Referansenivå for rapporten er satt til byggeår og Forskrift til avhendingslova. Aldersbetraktning er vurdert ut fra levetidstabeller utarbeidet av Sintef Byggforsk. Boligen har noe behov for vedlikehold, med normal og noe eldre standard. Kostnader ifm. oppgraderinger/utbedringer må
påregnes.

Følgende oppgraderinger er ifølge eier utført i den senere tid, 2021:
Nytt kjøkken.
Nytt laminat på gulv alle rom 1. og 2. etasje (utenom bad).
Malt alle overflater i 1. og 2. etasje (utenom bad).

Normal slitasje fra tidspunkt for legging av gulv, og normal slitasje på vegg- og himlingsoverflater er ikke hensyntatt, da
toleranse for slitasje i stor grad er en subjektiv vurdering. Det vises for øvrig til detaljert teknisk tilstandsbeskrivelse.

Diverse:
Grunnmur i betong.
Terreng bestående av flate og skrånende jordmasser.
Valmet tak i trekonstruksjon.
Balkongdør med tolags isolerglass, produsert i 2008.
Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 1964 og 1977.
Innvendige gulv er belagt med laminat i 1. og 2. etasje.
Malt glassfiberstrie og panel.
Ledningsnett for vann i kobber av eldre dato.
Enkelte rør i rør til kjøkken.
Avløpsrør i støpejern og plast.
Hovedstoppekran og stakeluke er lokalisert i kjeller.
Hovedstoppekran er ikke funksjonstestet da den er av eldre dato, som er vurdert som en risiko ved funksjonstesting.
Mulig oljetank på eiendommen.
2. etasje: Peisovn i gang.
1. etasje: Åpen peis i stue.
Varmtvannsbereder på ca. 200 liter, produsert i 2000, montert i dusjrom.
Det elektriske anlegget ligger både åpent og skjult i konstruksjonen.
Sikringstavle med jordfeilautomater, montert i gang 2. etasje.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 151 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Kjeller: Dusjrom/badstue
1. etasje: Entré, Gang, Kjøkken, Stue, Spisestue, Innredet rom
2. etasje: Bad, Wc, Gang, Tre soverom

Bruksareal
Bruksareal: 205 kvm

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Følgende har fått TG 2 i vedlagt tilstandsrapport:
Generelle opplysninger (Dusjrom/badstue / Kjeller)
Utstyr for sanitærinstallasjoner (Dusjrom/badstue / Kjeller)
Fast inventar (Bad / 2. etasje)
Utstyr for sanitærinstallasjoner (Bad / 2. etasje)
Elektrisk oppvarming (Bad / 2. etasje)
Utstyr for sanitærinstallasjoner (Wc / 2. etasje)
Gulv på grunn
Drenering
Terrengforhold rundt boligen
Etasjeskiller
Taktekking og membraner
Utvendig beslag
Trapper
Ytterdører
Innvendige dører
Overflater på innvendig himling
Piper, feieluker og plassbygde ildsteder
Ledningsnett for sanitærinstallasjoner
Ventilasjon
Varme generelt
Ildsteder
Varmtvann
Kjøkkeninnredning
Balkonger, terrasser ol.
Fast inventar
Elektrisk anlegg

Følgende har fått TG 3 i vedlagt tilstandsrapport:
Overflater på innvendige gulv (Dusjrom/badstue / Kjeller) - utbedring estimert til kr. 50 000 - 100 000,-
Overflater på innvendige vegger (Dusjrom/badstue / Kjeller) - utbedring estimert til kr. 50 000 - 100 000,-
Overflater på innvendige gulv (Bad / 2. etasje) - utbedring estimert til kr. 100 000 - 150 000,-
Overflater på innvendige vegger (Bad / 2. etasje) - utbedring estimert til kr. 100 000 - 150 000,-
Yttervegger - utbedring estimert til kr. 150 000 - 500 000,-
Vinduer - utbedring estimert til kr. 80 000 - 150 000,-
Totalestimat utbedringer: kr. 530 000 - 1 150 000,-

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektrisitet og peis.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 7 397,14 pr. år Avløp, feiing, renovasjon og vann.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per dags dato.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, forsikring, internett og tv.

Forsikring med polisenummer
Fremtind forsikring Polisenummer: 24989361

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 752 543,- Som sekundærbolig Kr. 6 309 154,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1974/16402-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
01.11.1974

1934/900037-1/100 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
02.03.1934
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:3025 Gnr:24 Bnr:10

1975/1117-1/100 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
24.01.1975
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:3025 Gnr:24 Bnr:105

2020/206009-1/200 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING TINGLYST
01.01.2020 00:00

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Det foreligger igangsettingstillatelse datert 26.05.2023 for ytterligere en frittstående sekundærbolig på denne eiendommen, med adresse Hønsveien 83 A. Denne tillatelsen er påklaget og ligger til behandling hos Asker kommune per 15.09.2023. Dersom vedtak om igangsettelse opprettholdes vil det sendes videre til statsforvalter for endelig avgjørelse. Det er opp til nye eiere å gå videre med disse planene eller ikke. Tegninger utleveres ved forespørsel til megler.

Eiendommen er registrert som kulturminne i Asker kommune sitt kulturminnekart. Veifaret er 90 meter lang og går gjennom gbnr.23/20 i ØNØ-VSV retning i skrånende terreng mot ØNØ. Veifaret er ifølge tradisjonen en del av den gamle veien som førte fra Syverstadstranda vestover til Asker og videre til Lier. Veifaret er avgrenset av et steingjerde på sørsiden og av en steinmur på nordsiden. Steingjerdet er 160-110 cm bred og 50 cm høyt. Steinmuren er 70 cm høyt. Muren og steingjerdet er laget av forholdsvis flate steiner i 50-35 cm størrelse. Det finnes noen steinblokker inntil 120 cm og små steiner midt på gjerde og over muren, som trolig kommer fra rydding av jorda ved veien. Steingjerdet og muren er 65 meter lang. I VSV er den mindre bevart og forsvinner i øverste del hvor veien går over grunnfjell og er delvis avgrenset av berget. Bredden av veien varier fra 3,30 meter i øst til 2,70 meter i vest.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 249 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 251 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 241 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 256 170,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.4 490)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Markedspakke 1 (Kr.12 900)
Markedspakke 2 (Kr.16 900)
Markedspakke 3 (Kr.28 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 9 990 000,-) (Kr.249 750)
Tilrettelegging (Kr.16 900)
Totalt kr. (Kr.342 790)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-23-0196

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Salvesen & Partners AS
EIE Asker
Org. nr: 990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Christian Thordén Salvesen
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hønsveien 83
For mer om objektet
Hønsveien 83

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: