Bilde 1 av Høymyrveien 45C Bilde 2 av Høymyrveien 45C
Digital salgsoppgave
Høymyrveien 45C

1391 Vollen • Asker kommune

Prisantydning

kr 9 250 000

Omkostninger: kr 240 270Totalpris: kr 9 490 270
Moderne enebolig fra 2015 med fire soverom, to bad, høy standard og fin beliggenhet. Meget gode solforhold.
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
210 m²
Bruksareal (BRA)
210 m²
Bruttoareal (BTA)
231 m²
Kommunale avgifter
kr 2 369 / Mnd
Prisantydning
kr 9 250 000
Omkostninger
kr 240 270
Totalpris
kr 9 490 270
Byggeår
2015
Tomt
Eiet tomt 2252 m²
Oppdragsnummer
39200155
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydning kr 9 250 000,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000,-) kr 231 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
   
Totalpris kr 9 490 270
Eiendom
Høymyrveien 45C, 1391, Vollen

Matrikkel
Gnr. 68 bnr. 169 snr. 1 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 231 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2015

Tomt
Eiet tomt 2252 m²

Prisantydning
9 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
9 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
231 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

240 270,- (Omkostninger totalt)

9 490 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 28 417 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser

Parkering
Parkering i frittstående garasje med elektrisk leddport samt i carport. Over deler av garasjen er det etablert en lagringshems.

Eier
Tom Gundersen Morka Charlotte Labori Brusdal

Beskrivelse
Velkommen til Høymyrveien 45 C - en nyere og lekker enebolig med tiltalende standard, garasje og carport. Vestvendt terrasse og stor, solrik hage med gressplen på tre sider. Boligen ble oppført i 2015 og ligger flott til på en høyde med fin utsikt mot fjorden og nærområdet.

Innvendig kan boligen by på et smakfullt og moderne interiør hvor alt er nøye planlagt og avstemt hverandre. Arealgenerøse rom hvor det er lagt vekt på moderne fargetoner og solide materialvalg. Store glassflater samt meget gode lys- og utsiktsforhold. Boligen er meget innholdsrik og inneholder bl.a. fire soverom, to lekre bad, et praktisk vaskerom samt åpne og innbydende oppholdsrom med peisovn.

Boligen har en gjennomført og tidsriktig stil som gir hverdagsluksus uten at det går på bekostning av den lune, hjemmekoselige atmosfæren. En bolig med delikate detaljer og kvaliteter man vil sette pris på!

- Familiebolig oppført i 2015
- Høy standard
- Moderne HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer
- Stue med peisovn
- Fire soverom
- To bad
- Vaskerom
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Sentralstøvsuger
- Parkettgulv
- Vestvendt terrasse på ca. 33 kvm.
- Stor hage med fjordutsikt
- Gode solforhold
- Parkering i frittstående garasje og i carport
- Lagringshems på ca. 10 kvm. i garasje
- Attraktiv og barnevennlig beliggenhet
- Kort vei til Vollen sentrum med Hurtigbåt til Aker brygge
- Nærhet til fine badestrender og båthavn
- Arnestad barneskole
- Vollen ungdomsskole
- Kort gangavstand til Ekspressbuss retning Oslo/Sandvika

Beliggenhet
Høymyrveien 45 C har en flott beliggenhet i et hyggelig, veletablert og meget barnevennlig boligområde på Bjerkås/Vollen. Eiendommen ligger høyt og fritt med noe utsikt mot Oslofjorden, perfekt mellom sjøen og marka. Det er også kort vei til både barnehage og barneskole. Det er lekeplass på feltet samt kort vei til Bjerkås ballplass med fotballmål. Slemmestad idrettspark med fotballbane og innendørshall ligger kun en kort sykkeltur unna. Fra boligen er det gangavstand til offentlig kommunikasjon, med bl.a. ekspressbuss i retning Oslo. Fra boligen har du også gangavstand til fjorden og populære Sjøstrand som er et yndet badested for familier samt kyststien som passerer. 

Rekreasjon:
Boligen ligger perfekt mellom sjøen og marka, og området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter. Her har du kort vei til milevis med tur- og skiløyper, samt flotte badestrender og kyststi ved sjøen. Kort vei til Sjøstrand som består av to flotte sandstrender og gresslette. Her finnes også nyere betongmolo med stupebrett. Det er også mulighet for å gå Kystkulturstien som går gjennom store deler av strandområdet forbi Vollen. Dette er en nydelig tur der man har mulighet til å følge stier langs med vannet hele veien til Slemmestad. Kort vei til populære Kjekstadmarka med merkede stier og løyper sommer og vinter. Det er kun en kort kjøretur til Heggedal og flotte Gjellumvannet, som byr på badestrand, fiskemuligheter samt skøytemuligheter om vinteren. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg. .

Handel:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra eller Rema 1000 som ligger kun få minutter med bil fra boligen. Det er kun ca. 10 minutters kjøretur til Vollen Handelssted som er et av de mest besøkte stedene langs kyststien ved Oslofjorden. Verneverdige trehus, lyden av bølgeskvulp og duften av nybakte boller 7 dager i uka, er bare noe av det Vollen handelssted i Asker har å by på. Her kan du gå på skattejakt i små butikker, handle klær, sko og interiør selv på søndager eller nyte et bedre måltid med sjøutsikt på restauranten på brygga. Kort vei er det også til populære Rortunet kjøpesenter med et godt utvalg butikker. 

Offentlig kommunikasjon:
Nærmeste bussholdeplass ligger bare 400 meter fra boligen med bl.a. ekspressbuss fra Slemmestadveien til Oslo. Veldig populær er også hurtigbåten, som går til Aker Brygge fra Vollen og tar ca. 25 minutter. Denne går også på vinterstid. Sommertid går også hurtigbåten i helgene til Drøbak. I tillegg er det kort vei til Asker stasjon som er et knutepunkt for både buss, lokal-, region og flytog.

Skole og barnehage:
For de aller minste er det flere barnehager i nærområdet, blant annet Sjøstrand familiebarnehage, Høymyrmarka familiebarnehage og Bjerkås barnehage. Området sokner til Arnestad barneskole og Vollen ungdomsskole.

Fritid:
En kort kjøretur tar deg til Gjellum Idrettsanlegg med eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Heggedal har et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. Heggedal IL tilbyr fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulda kommer. I Heggedal er Trans'matorn sykkelpark, som har blitt et samlingspunkt for store og små sykkelinteresserte i hele kommunen. På vinteren er det flotte brøytede skiløyper for store og små.

Asker sentrum:
Det er kort vei til Asker sentrum som har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Asker er et knutepunkt for både tog- og bussforbindelser. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Asker, 8 min til Holmen, 12 min til Sandvika og 25-30 min til Oslo S. Flytoget til Gardermoen har 3 avganger i timen.

Bebyggelse
Veletablert boligområde hovedsakelig bestående av frittliggende eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 2252 m²
Ideell del av felles eiet tomt. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker og gruslagte internveier.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré / gang:
Boligen har adkomst fra en gruset gårdsplass med carport og garasje med lagringshems. Fra gårdsplass er det trappeoppgang til en gruslagt internvei og et overbygget inngangsparti. Hallen skaper et godt førsteinntrykk og bidrar med en liten smakebit på den gjennomgående stilen i boligen. Rommet har flislagt gulv med varmekabler og gode innredningsmuligheter for garderobeløsning. Interiøret er fint sammensatt med lyse og delikate fargetoner, noe en som gjenspeiles i øvrige rom og danner et gjennomført helhetsinntrykk. Boligen har Swedoor glatt entrédør med glassfelter.

Stue:
Stor og innbydende stue med peis, parkettgulv og downlights i deler av himling. Veggene er malt i lyse, delikate fargetoner. Stuen er av god størrelse, noe som gir gode møbleringsmuligheter og hvor man enkelt kan skape ulike soner. Spisestuen ligger praktisk til i tilknytning til kjøkkenet og har god plass til et romslig spisebord. Store vindusflater sikrer meget gode lysforhold og en fin romfølelse. Skyvedør og vinduer med tre-lags glass.

Fra stuen er det utgang til en stor, vestvendt terrasse på ca. 30 kvm. med gode solforhold. Terrassen blir en herlig forlengelse av rommet hvor måltider kan enkelt medbringes ut. På terrassen kan man kan nyte sol og rekreasjon store deler av dagen og ha fin fleksibilitet mellom ute- og innerom. Fra terrassen er det videre adkomst til en stor, pent opparbeidet hage og skjermet hage med flotte grøntarealer og fjordutsikt. Her kan barna leke trygt og fritt i usjenerte omgivelser. Et eldorado for en barnefamilie med mye plass å boltre seg på.

Av de ulike kvalitetene denne boligen representerer er inndelingen av allrommene virkelig en viktig faktor. I underetasjen finner du også en tv-stue hvor du enkelt kan innrede til ulike bruksmuligheter, og skape ekstra spillerom for hele familien. Stuen egner seg ypperlig til sosialt samvær og sene kvelder i godt selskap. Ha en livlig stue hvor du kan trekke deg tilbake og innrede med sofa og hjemmekino. Dersom arbeidet må tas med hjem, er det rom for en kontorpult der du kan jobbe uavbrutt.

Kjøkken og spisestue:
Romslig og velutstyrt kjøkken med fjordutsikt i åpen løsning mot spisestue. Moderne kjøkkeninnredning fra HTH med glatte fronter og heltre benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med armatur fra Tapwell. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater samt rikelig med oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Downlights i himling samt flotte lys- og utsiktsforhold ivaretas av store vindusflater. Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og nedsenket induksjonsplatetopp fra Siemens er integrert i innredningen. Over kokesonen mot spisestuen er det montert en takmontert ventilator. Det er montert lekkasjevarsler under kjøkkenbenk og komfyrvakt på platetopp.

Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestuen og sammen utgjør de et sosialt og fint allrom. Det flotte oppholdsrommet har parkettgulv og lysmalte veggoverflater. Foran vindusrekken er det god plass for langbord, ideelt for både små og store selskaper.

Bad:
Delikat, helfliset bad i 2. etasje med gulvvarme og downlights i himling. Badet har adkomst fra gang/garderobe som ligger i tilknytning til hovedsoverommet. Badet er innredet med vegghengt toalett fra Gustavsberg, tilkoblet sisternekasse fra Geberit og et behagelig badekar. Baderomsinnredning med lysspeil og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Alle armaturer er fra Tapwell.

Lyst og pent, helfliset bad i 1. etasje med gulvvarme og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett fra Gustavsberg, tilkoblet sisternekasse fra Geberit samt en moderne baderomsinnredning med dobbelservant og lysspeil. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og mosaikkflis på gulv. Alle armaturer er fra Tapwell.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom i 1. etasje med opplegg for vaskemaskin. Rommet har flislagt gulv over gulvvarme samt malte vegg- og himlingsflater. Vaskerommet er innredet med gulvstående benkeskap, overskap med glatte fronter og benkeplate med nedfelt oppvaskkum med armatur fra Tapwell. Oso varmtvannsbereder på 287 liter fra 2015. Allway sentralstøvsuger og Enervent balansert ventilasjonsanlegg er plassert på vegg. 

Soverom:
Boligen inneholder tilsammen fire gode soverom. Et befinner seg i boligens 2. etasje og tre befinner seg i 1. etasje. Romslig og svalt hovedsoverom i 2. etasje med stor skyvedørsgarderobe. Soverommet er tilknyttet egen garderobe og bad. Fra soverommet er det adkomst til uinnredet råloft via loftsluke med stige. Soverommene i 1. etasje er alle av god størrelse med flere innredningsmuligheter. Alle er innredet med hver sin skyvedørsgarderobe.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takst/boligsalgsrapport utført av takstmann Joakim Helgesen v/ Anticimex:

Enebolig over to etasjer samt loft. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betongkonstruksjon. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk, utvendig kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon i saltaksform, utvendig tekket med takstein. Boligen har Swedoor glatt entrédør med glassfelter. Terrassedører og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår. Utgang fra stue til vestvendt terrasse på 33 kvm. Terrassen består av trekonstruksjoner og er belagt med terrassebord. Terrassen har utebelysning og stikkontakter. Rekkverkshøyden er oppmålt til 1,0 meter. Innvendig pipeløp bestående av stålrør tilkoblet stålpeis med glassdør. For ytterligere informasjon om byggemåte, se boligsalgsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 210 kvm
1. etasje, 109 kvm: Entré, trappegang, Tv-stue, bad, vaskerom og tre soverom
2. etasje, 101 kvm: Trappegang, kjøkken, stue, gang, bad og soverom

Bruksareal
Bruksareal: 210 kvm
1. etasje, 109 kvm: Entré, trappegang, Tv-stue, bad, vaskerom og tre soverom
2. etasje, 101 kvm: Trappegang, kjøkken, stue, gang, bad og soverom

Boder
Lagringshems på ca. 10 kvm. i garasje.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 17.03.2016.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 28 417 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Forsikring med polisenummer
Framtind Forsikring Polisenummer: 5282631

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 603 803,- Som sekundærbolig Kr. 9 373 689,-

Sameie
Eiendommen er tilknyttet Sameiet Høymyrveien 45 som består av totalt 3 boliger. Tomten er felles for sameiet.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Taklamper over spisebordet medfølger ikke
- Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie

2015/937854-1/200  Opprettelse av realsameie  
12.10.2015 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 68 Bnr: 366 1/3 
 
2015/937854-2/200 Opprettelse av realsameie  
12.10.2015 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 68 Bnr: 391 1/3

1968/7989-2/100  Erklæring/avtale  
09.11.1968 Grensegangssak
Overført fra: 3025-68/169
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/4134-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
27.05.1969 Overført fra: 3025-68/169
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/840488-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
14.09.2015 Gjelder privat felles vann- og avløpsanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-68/169
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/840502-1/200  Best. om adkomstrett  
14.09.2015 Felles trinnfri gangadkomst til lekeplassen, gnr. 68 bnr. 391
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-68/169
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/894372-1/200  Seksjonering  
29.09.2015 opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 211/633

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
231 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 250 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

240 270,- (Omkostninger totalt)

9 490 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.5 709)
Markedspakke Platinum (Kr.22 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 9 250 000,-) (Kr.92 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.146 959)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0155

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.