Bilde 1 av Isveien 62 Bilde 2 av Isveien 62
Digital salgsoppgave
Isveien 62

1390 Vollen • Asker kommune

Prisantydning

kr 8 500 000

Omkostninger: kr 226 519Totalpris: kr 8 726 519
Enebolig i barnevennlige og solrike omgivelser med fjordutsikt. 4 soverom. Gangavstand til idylliske Vollen sentrum.
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
177 m²
Bruksareal (BRA)
187 m²
Bruttoareal (BTA)
205 m²
Kommunale avgifter
kr 1 302 / Mnd
Prisantydning
kr 8 500 000
Omkostninger
kr 226 519
Totalpris
kr 8 726 519
Byggeår
1988
Tomt
Eiet tomt 400 m²
Oppdragsnummer
39200056
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydning kr 8 500 000,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-) kr 212 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
   
Totalpris kr 8 726 519
Eiendom
Isveien 62, 1390, Vollen

Matrikkel
Gnr. 63 bnr. 199 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 177 kvm, Bruksareal: 187 kvm, Bruttoareal: 205 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1988

Tomt
Eiet tomt 400 m²

Prisantydning
8 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
8 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

226 519,50 (Omkostninger totalt)

8 726 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 624 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har ikke installert vannmåler, og stipulert forbruk av vann og avløp faktureres etter kommunens satser.

Parkering
Parkering i carport. For øvrig er det parkeringsmuligheter på asfaltert gårdsplass.

Eier
Helge Dalgeir

Beskrivelse
Velkommen til Isveien 62 - en stor og flott familiebolig i idylliske Vollen i Asker. Eiendommen har en flott beliggenhet på en høyde med meget gode solforhold og fantastisk utsikt over havnebassenget og mot Skaugum. Det hele kan nytes fra store vindusflater samt solrike terrasseområder. Stor, asfaltert gårdsplass med carport og gode parkeringsmuligheter. Skjermet hage med plen, trær og beplantning. Flere fredfulle soner og sittegrupper, bl.a. en nordvendt altan på ca. 26 kvm. og en vestvendt terrasse på ca. 20 kvm. 

Boligen er innholdsrik med stor variasjon av bruksmuligheter. Romslige og luftige rom med store vindusflater som gir gode lys- og utsiktsforhold. Boligen har en rekke gode kvaliteter og kan blant annet by på en romslig stue med fint utsyn og peis. Stort spisekjøkken med kjøkkeninnredning fra 2016 og en stemningsfull peisinnsats fra Dovre. Fire gode soverom, to bad, vaskerom/wc og loftstue.

Eiendommen har en meget barne- og familievennlig beliggenhet med gode oppvekstsvilkår. Idyllisk og attraktivt med fin gangavstand til Askerkystens "perle" Vollen sentrum. Sjøvollbukta busstopp ligger i kort gangavstand fra eiendommen. Herfra går det ekspressbuss mot Oslo med 10 minutters avganger i rushtiden. Veldig populær er også hurtigbåten, som går til Aker Brygge fra Vollen. En super familiebolig med stort potensial for de som ønsker en solrik og naturskjønn beliggenhet nær vakker natur, sjø og et bredt servicetilbud.

- Tiltalende og familievennlig enebolig
- Høyt og fritt med flott fjordutsikt
- Fire soverom
- To stuer
- Nyere og oppgradert kjøkken fra 2016 med integrerte hvitevarer
- Peisinnsats fra Dovre på kjøkken
- Hovedsttue med peis og fin utsikt
- To bad + vaskerom/wc
- Carport
- Usjenert beliggenhet på en høyde
- Veletablert og attraktivt boligområde
- Meget barne- og familievennlig
- Gode oppvekstsvilkår
- Gangavstand til Vollen sentrum
- Badestrand i umiddelbar nærhet
- Hurtigbåt fra Vollen til Aker Brygge på 25 min.
- Gangavstand til ekspressbuss retning Oslo
- Fine sykkelstier helt til Oslo
- Kun 500 meter til badebrygge i Prinsessebukta (også kjent som Sjøvollbukta).

Beliggenhet
Isveien 62 har en flott beliggenhet, kun få minutters gange fra Askerkystens perle, Vollen sentrum. Boligen har en idyllisk og meget barnevennlig beliggenhet i et attraktivt boligområde med fjorden og marka som nærmeste naboer.

Fra eiendommen er det kort gange til busstopp i Sjøvollbukta med ekspressbuss mot Oslo med 10 minutters avganger i rushtiden. Veldig populær er også hurtigbåten, som går til Aker Brygge fra Vollen, også på vinterstid (tar ca. 25 minutter). Sommertid går også hurtigbåten i helgene til Drøbak. Togstasjonen i Asker sentrum ligger en ca. 7 minutters kjøretur fra boligen

Fra eiendommen er det gangavstand til Vollen handlested, et handelsstedet med sjel bestående av særegne butikker innen mote, interiør og barn. Alle søndagsåpne, de fleste 7 dager i uken. Her finnes frisørsalonger, kafeer, apotek, restaurant/kro samt stor dagligvareforretning. Nærhet til flere badestrender og ikke minst populære Vollen marina med mulighet for båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, særlig kjent er skipet til Roald Amundsen "Maud". Ellers er Vollen kjent for bærdyrking, gartnerier og hagebruk.

Deler av kysten gjennom Vollen sentrum er kåret til Norges vakreste miljøgate. Foruten vakker natur og nærhet til sjøen, finnes et uttall stier ivaretatt av entusiastiske Vollenvel i et historisk og unikt lokalmiljø. Det er flotte turmuligheter sommer og vinter i umiddelbar nærhet. Vollen Idrettslag (VUL) har mange gode tilbud til barna, med blant annet innendørshall, kunstgressbaner og fotballbaner. Asker golfbane ligger en kort kjøretur unna.

Det er kort vei til Asker sentrum som har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak!

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av eldre småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 400 m²
Tomten er opparbeidet med noe grøntarealer, terrasser og carport.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen sokner til Blakstad barneskole som ligger innen gangavstand og Vollen ungdomsskole. Det finnes også en Montessoriskole i Vollen. For de yngste er det flere barnehager i område. For ytterligere informasjon, konferer megler eller ta kontakt med Asker kommune, servicetorget på tlf. 66909090.

Inneholder
Entré/gang:
Boligen har adkomst fra en asfaltert gårdsplass med carport. Hyggelig og usjenert inngangsparti. Romslig entré med parkettgulv og gode møbleringsmuligheter for garderobeløsning. Ytterdør hvitmalt, profilert overflate og sidefelt i glass. Fra entreen er det trappeadkomst til boligens øvrige etasjer.

Stue:
Lys og fin stue i 1. etasje med parkettgulv, peis og terrasseutgang. Rommet preges av store vindusflater som gir flotte lys- og utsiktsforhold. Fra stuen kan man nyte flott, vidstrakt utsikt mot bl.a. Oslofjorden. Stuens store gulvareal gir plass til flere soner, som gjør det enkelt å møblere etter eget ønske og behov. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse på ca. 20 kvm. og skjermet hage. Terrassen blir en fin forlengelse av rommet hvor måltider enkelt kan medbringes ut. Her får man fin fleksibilitet mellom ute- og innerom. Terrassen har god plass for flere sittegrupper hvor man kan nyte sol og flott utsikt i usjenerte omgivelser.

Kjøkken:
Stort og velutstyrt kjøkken med stemningsfull peisinnsats fra Dovre. Rommet har parkettgulv og malte veggoverflater. Over benkeplaten er det pent flislagt. Moderne kjøkkeninnredning fra 2016 med hvite profilerte fronter, stålhåndtak og heltre benkeplate med innfelt steinplate ved koketopp. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater samt rikelig av oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Oppvaskmaskin, stekeovn. platetopp og kjøl/frys er integrert i innredningen. Foran peisen er det god plass for et romslig spisebord. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad:
Helfliset bad i loftetasje med varmekabler gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, en fritthengende servant med to-greps blandebatteri og dusjhjørne skyvedører.

Helfliset bad i underetasje med varmekabler i gulv. Badet er innredet med gulvstående toalett og badekar med dusj. Baderomsinnredning med ett-greps blandebatteri og tilhørende veggskap.

Vaskerom / wc i 1. etasje med opplegg for vaskemaskin, gulvbelegg og tapetserte veggoverflater. Rommet er innredet med gulvstående toalett, fritthengende servant med to-greps blandebatteri, overskap og utslagsvask.

Soverom:
Boligen inneholder fire soverom. Tre befinner seg i boligens underetasje og et befinner seg i boligens loftetasje. Alle er av god størrelse med flere møbleringsmuligheter. Fra et av soverommene i underetasje er det utgang til en nordvendt altan på ca. 26 kvm.

Byggemåte
Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser/fjell. Lettklinkerblokker murt opp til støpt såle. Støpt såle av betong. Støpte betongvegger ut mot grunn, antatt utforet med isolasjon og trelekter av tre på innsiden. Drenspapp stedvis synlig. Dreneringen er fra byggeår. Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med stående kledning med omramming av tre. Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein. Originale, innvendige åpne trapper, med lakkert utførelse. Rekkverk på begge sider. Nordvendt altan på ca. 26 kvm. med utgang fra soverom/stue i underetasje. Altanen er belagt med terrassebord og rekkverk i tre med liggende spiler. Vestvendt terrasse på ca. 20 kvm. med utgang fra stuen. Terrassen er belagt med terrassebord og rekkverk av tre med stående spiler. Murt peis i stue og på kjøkken med gnistplate på gulv. Innsats fra Dovre på kjøkken. Elementpipe fra byggeår. For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 177 kvm
Innredet loft, 43 kvm: Bad, stue og soverom
1. etasje, 75 kvm: Entré, vaskerom/wc, kjøkken og stue
Underetasje, 59 kvm: Gang, bad, stue og to soverom

Bruksareal
Bruksareal: 187 kvm
Innredet loft, 43 kvm: Bad, stue og soverom
1. etasje, 75 kvm: Entré, vaskerom/wc, kjøkken og stue
Underetasje, 69 kvm: Gang, bad, stue, to soverom og bod

Boder
Én innvendig bod. I tillegg er det gode lagringsmuligheter i to utvendige boder, oppmålt til ca. 3,5 og 2,5 kvm.

Standard
Enebolig over 3 plan oppført i 1988. Boligen har en stor altan samt terrasse med utgang fra stuene. Kjøkkenet ble skiftet i 2016.  Standarden på huset er hovedsakelig fra byggeår samt tilbyggsår og anses til og ha et moderniseringsbehov.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven:

TG 2:
Drenering:
Alder på dreneringen er grunnlaget for tilstandsgraden.

Fundamentering:
På baksiden av carporten og under terrassen i underetasjen er det noe masser i bevegelse. Det vil si at deler av terrenget sklir ut. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Vegger mot terreng:
I henhold til levetidstabellen i byggforskserien (BKS 700.320) vegger mot terreng sier at normal tid før utbedringer av sår og overflatebehandling, samt etablere kapillærbrytende sjikt sammen med drenering er 20-60 år.  Alder på det kapilærbrytende sjiktet, flere steder er sjiktet skadet og sjiktet ligger stedvis under terreng. Det vurderes derfor til TG 2.

Snøfanger, blikk/nedløp og taktekking:
Normal tid før utskifting av takrenner/nedløp i sink eller plastbelagt stål er 25 - 35 år. Normal tid for full omlegging av tak med betongstein/teglstein er 30-60 år i henhold til byggforskseriens detaljeblad for vedlikehold og levetid 700.320. Byggverket skal sikres slik at is og snø ikke kan falle ned på steder hvor personer og husdyr kan oppholde seg.

Vinduer:
Stikkprøvekontroller av faste karmer og funksjonskontroll av vinduer har avdekket varierende slitasje, punktering og noe behov for justeringer. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne over tid. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra vinduene.

Ytterdører:
Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre glass miste isolasjonsevne over tid. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra glassene. Terrassedøren fra karnappet i 1. etasje går tregt og bør justeres.

Overflater på gulv:
Gulvene har en varierende slitasje. Loftet fremstår som minst slitt. Parketten har behov for vedlikehold. Gulvene er generelt vurdert til TG 2 på bakgrunn av slitasje.

Overflater innvendige himlinger:
Enkelte riss er å forvente. Varierende standard og slitasje. Overflatebehandling må påregnes og er derfor vurdert til TG 2.

Innvendige trapper:
Trappetrinn bærer preg av generell bruksslitasje. Trappen fungerer dog med dagens bruk.

Terrasse/altan:
Rekkverket er noe lavt iht dagens forskrifter, men normalt på oppføringstidspunktet. Krav til rekkverk : Byggdetalj 536.112. Høyden på rekkverket skal være 1 m. Spiler bør være vertikale for å hindre klatring. Horisontale eller skrå spalter i rekkverket må være maks 20 mm, slik at man ikke kan få fotfeste i rekkverket. Det anbefales at det heves av sikkerhetsmessige årsaker.

Membranen på den delen av terrassen som er tett er utløpt på normal levetid og det kan ikke gis noen garanti på gjenværende holdbarhet. Platesjiktet under terrassen er dog ikke utpreget skadet. Ellers bærer altanen/terrassen preg av slitasje og har behov for vedlikehold. Lokale utbedringer må forventes.

Vannrør:
Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber. Disse har en teknisk levetid på 25-100 år og en anbefalt brukstid på 30-50 år, iht. til byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder.

Våtrommenes helhet:
Iht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er fra ca. 1995 og fra byggeår. Vaskerom fra byggeår og levetiden er utløpt.  Badets helhet er vurdert til TG 2. Dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må
forventes oppgraderinger i fremtiden. Det kan ikke gis noen garanti på gjenværende holdbarhet. Endret bruk kan redusere levetiden ytterligere.

TG 3: Ingen

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 12.03.1990 som omhandler "Nybygg Bolighus". Det gjøres oppmerksom på at denne ikke er i samsvar med slik eiendommen fremstår i dag. Vær vennlig konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming
- Varmekabler i gulvstøp på bad
- Panelovner montert på vegg
- Peisovn i stue og på kjøkken

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 15 624 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har ikke installert vannmåler, og stipulert forbruk av vann og avløp faktureres etter kommunens satser.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 4933669

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 035 169,- Som sekundærbolig Kr. 7 326 609,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie:

0/991109-1/100 Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 63 Bnr: 226 1/5 
 
0/991114-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 63 Bnr: 231 1/27 
 
0/991115-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 63 Bnr: 232 1/27

1988/5550-1/100  Registrering av grunn  
18.02.1988 Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr: 3025 Gnr: 63 Bnr: 3
 
2020/1831958-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat stikkvei og er tilkoblet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

226 519,50 (Omkostninger totalt)

8 726 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig med all innhentingsinfo (Kr.5 709)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar pr. stk. (Kr.2 950)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Markedspakke 3 (Kr.22 900)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 500 000,-) (Kr.85 000)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.139 459)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0056

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.