Bilde 1 av Lauvåsveien 10Bilde 2 av Lauvåsveien 10
Digital salgsoppgave
Lauvåsveien 10

3475 Sætre • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og solrik enebolig med flotte uteplasser og direkteadkomst til marka - Garasje - Nær Sætre, badeplasser, nærsenter
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
149 m²
Bruksareal (BRA)
171 m²
Bruttoareal (BTA)
190 m²
Kommunale avgifter
kr 762 / Mnd
Prisantydning
kr 3 950 000
Omkostninger
kr 112 770
Totalpris
kr 4 062 770
Byggeår
1978
Tomt
Eiet tomt 319 m²
Oppdragsnummer
39210333
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 3 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 98 750,-
  
Totalpris kr 4 062 770
Eiendom
Lauvåsveien 10, 3475 Sætre

Matrikkel
Gnr. 357 bnr. 617 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 171 kvm, Bruttoareal: 190 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1978

Tomt
Eiet tomt 319 kvm

Prisantydning
3 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
98 750,- (Dokumentavgift)

112 770,- (Omkostninger totalt)

4 062 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 144,84 pr. år

Eier
Hilde Stavdal

Parkering
Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg. Garasjen ble oppgradert med ny elektrisk port i 2021. Det er i tillegg to biloppstillingsplasser utenfor boligen, samt gode gjesteparkeringsmuligheter på fellesareal ved garasjene.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Lauvåsveien 10 har en flott, solrik beliggenhet i barnevennlig stikkvei i et veletablert boligfelt på Vesle Lauvåsen i Sætre. Boligen har en fin intern beliggenhet på feltet og grenser til marka. Området ligger høyt og fritt med panorama fjordutsikt og meget gode solforhold. Et rolig og allsidig miljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Eiendommen ligger tilbaketrukket til, men har likevel sentral beliggenhet med kun få minutters biltur til flere av tettstedene langs Askerkysten. Området rundt boligfeltet byr på flotte naturopplevelser i skogen og på fjorden. Feltet er pent opparbeidet med en sammenfallende stil og et godt naboskap.

Det er kort vei til naturopplevelser både sommer og vinter. Sætre er et idyllisk sted å bo med flott kystlinje og en nydelig skjærgård som inviterer til deilig båt- og strandliv. Området betegnes som en av Oslofjordens perler. Om vinteren kjøres det opp milevis med skiløyper i Hurummarka. Kyststien som strekker seg langs hele Hurumhalvøya og opp til Holmen, og denne byr på fantastiske naturopplevelser.

Det er enkel tilkomst fra hovedveien samt kort vei til Sætre sentrum med diverse forretninger og flere servicetilbud. Sætre er et område i stor utvikling. Nye Sætre sentrum med næringslokaler, leiligheter mv. er under bygging og store deler av dette ble ferdigstilt rett før nyttår i 2018/2019. Her finner man blant annet butikker, post i butikk, bank, apotek, legekontor, veterinær, vinmonopol, spisesteder og frisør. Hurum kommune ble en del av Asker i 2020. Fra eiendommen er det i underkant av 20 minutter med bil til Røykenbadet som åpnet januar 2017 og togstasjonen i Røyken. Ca. 30 minutter til Asker og ca. 40 minutter til Oslo. Den lokale idrettsforeningen Graabein har ulike aktiviteter for både barn og voksne.

Skoler og barnehager ligger lett tilgjengelig med blant annet Bjørndalen gårdsbarnehage, Sætre Kunst & Musikk barnehage, Utsikt1 Familiebarnehage og Slingrebekken barnehage en kort biltur unna. Sætre barneskole og Sætre ungdomsskole ligger begge innen 7 minutters kjøring unna.

I Sætre finner du en stor båtmarina og et godt utvalg butikker, spisesteder og fasiliteter. Det er også god kommunikasjon til Oslo med bussavganger en gang i timen. Nye Asker byr på flere strender med fine badeplasser. Dette er en ideell beliggenhet for deg som søker varierte rekreasjonsmuligheter ved sjøen og i marka, et rolig, men aktivt nærmiljø.

Mot øst har man fjorden med båtliv og et mangfold av badeplasser. Mot vest har man marka med vakker natur. Fra eiendommen er det kort vei til flere flotte tur- og badeplasser langs kysten. Gode utfartsdestinasjoner inkluderer idylliske Villa Malla i Filtvet, Sandspollen med skjermet uthavn, Oscarsborg med historisk festning og restaurant eller Drøbak med et stort utvalg butikker, caféer med mer.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 319 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
U. etg. 63 kvm P-rom / 85 kvm BRA: Hall m/trapp, vaskerom, 2 ganger, 4 boder, wc og soverom.
1. etg. 86 kvm P-rom / BRA: Bad, stue, kjøkken, 2 soverom og wc.

Det er utgang til veranda på ca. 7 kvm fra stuen og terrasse på ca. 20 kvm ut fra kjøkkenet.

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte
Bygning, generelt:
Enebolig oppført i 1978. Boligen består av underetasje og 2. etasje med kaldt loft over.

Grunn og fundamenter, generelt:
Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeår.

Gulv på grunn:
Støpte gulv i underetasjen.

Vegger mot grunn:
Vegger mot grunn av antatt leca. Utforet og isolert på deler av innvendig side av grunnmur.

Drenering:
Drenering/fuktsikring fra byggeåret.

Utvendig komplettering, vegg:
Utvendig kledning fra byggeåret. Synlig del av grunnmur i pusset utførelse. Kledningen ble malt for ca. 8 år siden.

Yttervegger:
Bindingsverk.

Vinduer:
Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med isolerglass fra byggeåret.

Ytterdører og porter:
Ytterdør i tre fra byggeåret.

Innvendige dører:
Profilerte tredører fra byggeåret.

Takkonstruksjoner:
Saltakkonstruksjon i tre. Undertak med rupanel. Lufting i raft og gavl. Adkomst til kaldloft via loftsluke i 1. etasje. Konstruksjonen er besiktiget fra loft og bakkenivå.

Taktekking og membraner:
Taket er tekket med betongstein.

Utvendige beslag:
Utvendig beslag takrenner og nedløpsrør fra byggeåret.

Trapper og ramper:
Innvendig tretrapp fra byggeåret.

Balkonger, terrasser ol.:
Veranda ut fra stuen i 1. etasje på ca. 7 kvm. Bjelkelag med terrassebord. Rekkverk i malt trevirke. Takoverbygg. Balkongen vender mot øst. Terrassevarmer.

Terrasse ut fra kjøkkenet på ca. 20 kvm. Bjelkelag /tilfarere med terrassebord. Delvis overbygget. Terrassen vender mot vest.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Pipe fra byggeåret. Peis på soverommet i underetasjen. Kamin med oljefyr i hallen i underetasjen.

Frittbærende dekker:
Trebjelkelag som etasjeskiller. Elementdekke over en bod i underetasjen.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 149 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 171 kvm

Standard
Inngangsparti | Velkommen inn!
Eiendommen har et pent opparbeidet inngangsparti med asfaltert og steinbelagt gårdsplass. Gårdsplassen har plass til flere biler til når man har besøk. Inngangspartiet er takoverbygd og byr på god plass til utemøblering. Inne i boligen ligger hallen med pent flislagt gulv med mønster og gulvvarme. Flisene gir et slitesterkt underlag med mindre vedlikehold - Perfekt for barnefamilier. Herfra har man videre adkomst til et av soverommene som alternativt kan benyttes som stuerom, gjestetoalett, vaskerom og bodene. Det er også videre adkomst opp trappen til 1. etasje.

Stue | Lys og innbydende
Stuen ligger i 1. etasje og har en åpen og lys planløsning. Stuerommet er av god størrelse med stor fleksibilitet for innredning og bruk. Det er god plass til både tv-stue med sofaseksjon og annet ønsket møblement, samt spisestue. Store vindusflater i begge ender av rommet gir godt naturlig lysinnslipp og bidrar til den luftige atmosfæren i rommet. Spisestuen er i dag plassert ved kjøkkenet, og her har du plass til stort spisebord med plass til venner og familie. Tv-stuen ligger innenfor spisestuen og har rikelig med plass til ønsket møblering.

Kjøkken | Solid og praktisk
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen og har en praktisk planløsning med innredning langs to av veggene, samt utstikker mot spisestuen. Innredningen har solide, profilerte fronter i tidløs stil. Innredningen er til dels fra byggeår, og har blitt supplert med nye skap i 2007 og 2017. Benkeplaten er i tre og laminat og har en nedfelt stålkum. Over benken er det lagt fliser på veggen som både gir enkelt vedlikehold, samt redusert slitasje som følge av stekeos eller vannsprut. Oppvaskmaskin er integrert i innredningen og det er satt av plass til komfyr og kjøleskap. Ventilatoren er bygd inn i innredningen.

Uteplasser | Sommerparadis med gode solforhold
Ut fra stuen kommer man til den herlige verandaen på ca. 7 kvm. Verandaen ligger østvendt og byr på flotte solforhold på morgenen og utover formiddagen - Dette er et perfekt sted å ha et frokostsett hvor morgenkaffen kan nytes med utsikt mot fjorden. Terrassen på baksiden av boligen har utgang fra kjøkkenet og er på ca. 20 kvm. Terrassen er pent innlemmet i terrenget med koselige sitteplasser og direkte adkomst til hage med plen. Her kan man enkelt innrede etter ønske med god plass til spiseplass, lounge, grillplass solsenger eller lignende. Terrassen er et nydelig samlingspunkt for venner og familie. Solforholdene er gode med sol fra midt på dagen og frem til ca. kl. 19 på sommerstid. Med flere uteplasser kan man enkelt innrede for forskjellig bruk, avhengig av hva man trenger eller ønsker. Fra hagen er det videre adkomst til grøntarealer som både to- og firbeinte kan nyte godt av.

Soverom | Gode rom for alle aldre
Boligen har i alt tre gode soverom fordelt over de to etasjene. Alle rommene er av god størrelse med plass til seng og/eller arbeidspult. Dagens hovedsoverom ligger i 1. etasje og har plass til dobbeltseng. Om man ønsker det kan man enkelt benytte et av de andre soverommene som hovedsoverom. De øvrige rommene er godt egnet som barnerom, gjesteværelse, kontor eller lignende. Soverommet i underetasjen kan benyttes som stue, trimrom, medierom eller lignende. Dette rommet er også utstyrt med gulvvarme.

Bad/vaskerom | Bad, vaskerom og to separate toaletter
I 1. etasje ligger det et vaskerom med dusj og et toalettrom. Vaskerommet har en praktisk innredning med belegg på gulv, utslagsvask, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Badet i 1. etasje er fra byggeår og er flislagt på vegger og gulv. Både bad og vaskerom har installert gulvvarme for en deilig start på dagen. Badet i 1. etasje er utstyrt med servantinnredning med underskap, overskap med speil og frittstående badekar med dusjvegg. Badet ble oppgradert med nye våtromsplater i våtsonen, samt nytt badekar i 2016. Da ble også servantinnredningen malt. Vegg-i-vegg med badet ligger toalettrom med gulvstående toalett og enkel servant. Det andre gjestetoalettet er lett tilgjengelig fra hallen og er utstyrt med gulvstående toalett, enkel servantinnredning og overskap med speil.

Overflater på innvendige gulv:
Underetasje med fliser, parkett, teppe og laminat. Bod med malt betong.
1. etasje med parkett og laminat. Wc med belegg.
Parkett på stue og kjøkken i 1. etasje fra 2017.
Parkett på soverommet i underetasjen, samt fliser i hall fra 2007.

Overflater på innvendige vegger:
Underetasje med malte flater og panel.
1. etasje med malte flater.

Overflater på innvendig himling:
Underetasje med panel.
1. etasje med takess.

Diverse:
- Utvendige bunnledninger for vann og avløp fra byggeåret.
- Innvendige rør for vann - og avløp fra byggeåret.
- Vannrør i rør i rør med fordelerskap plassert på wc i 1. etasje fra ca. 2015. Arbeidene ble utført i regi av forsikringsselskapet.
- Innvendig vannmåler, stoppekran og varmtvannsberederen er plassert på vaskerommet.
- Naturlig ventilasjon. Tilluft via spalte i vinduer/ventiler i yttervegg.
- Automat- og skrusikringer. Sikringsskapet er plassert i gangen i underetasjen.
- Elektriske markiser på østvegg i 1. etasje.
- Utvendig nedgravd oljetank. 1. januar 2020 ble det forbudt å bruke mineralolje til oppvarming av bygninger. Nedgravde oljetanker som ikke er konvertert til biobrensel, regnes som tatt ut av bruk, og skal fjernes. Ikke vurdert på tilstand. Eier opplyser at kommunen har gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 29.08.1978.

Mange tiltak i Asker mangler midlertid brukstillatelse eller ferdigattest. Dette gjelder spesielt for tiltak fra perioden før nye bestemmelser om ansvar og kontroll ble vedtatt i 1997. Kommunen gir ikke ferdigattest på tiltak som er søkt om før 1. januar 1998.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.
Luft til luft varmepumpe i begge etasjer. Varmepumpene er fra 2008 og 2016.
Varmekabler på soverommet, hallen, wc og vaskerommet i underetasjen, samt badet i 1. etasje.
Det står en kombiovn som kan fyres med ved under trappen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 9 144,84 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har hatt et strømforbruk på ca. 16 502 kwh foregående år.
Boligen er tilknyttet kabel-tv og internett fra Viken Fiber til en månedlig kostnad på kr. 1 188,-.
Boligen har bolig- og brannalarm gjennom Sector Alarm til en månedlig kostnad på kr. 562,87,-.
Boligen er forsikret gjennom Gjensidige til en årlig kostnad på kr. 9 236,-.
Det innbetales kr. 2 000,- per år for vedlikehold, strøm, snømåking og forsikring av garasjen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 84686643

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 773 053,- Som sekundærbolig Kr. 2 782 989,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Bokhyller i stuen, taklampe i gangen nede og hyller i en av bodene medfølger ikke ved salg.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie
0/913267-1/90 Opprettelse av realsameie Tinglyst
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:3025 Gnr:357 Bnr:607 1/71

0/913269-1/90 Opprettelse av realsameie Tinglyst
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:3025 Gnr:357 Bnr:613 1/12

Grunndata
1977/890003-1/90 Registrering av grunn
Tinglyst 28.01.1977
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:357 Bnr:602

2020/924326-1/200 Omnummerering ved kommuneendring

Det er ingen heftelser som er av betydning for handelen.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
98 750,- (Dokumentavgift)

112 770,- (Omkostninger totalt)

4 062 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.18 130,50)
Løft på finn - ny pris (Kr.1 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 910)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.105 290,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0333

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lauvåsveien 10
For mer om objektet
Lauvåsveien 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: