Bilde 1 av Leangveien 2BBilde 2 av Leangveien 2B
Digital salgsoppgave
Leangveien 2B

1387 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sjelden mulighet ved sjøkanten! Enebolig med nydelig fjordutsikt, idyllisk hage og 48 kvm. terrasse. Dobbelgarasje.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
128 m²
Bruksareal (BRA)
128 m²
Bruttoareal (BTA)
140 m²
Kommunale avgifter
kr 861 / Mnd
Prisantydning
kr 9 950 000
Omkostninger
kr 246 520
Totalpris
kr 10 196 520
Byggeår
2002
Tomt
Eiet tomt 578 m²
Oppdragsnummer
39210339
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 9 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 232 500,-
  
Totalpris kr 10 196 520
Eiendom
Leangveien 2B, 1387 Asker

Matrikkel
Gnr. 52 bnr. 234 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 140 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2002

Tomt
Eiet tomt 578 kvm

Prisantydning
9 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
9 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
232 500,- (Dokumentavgift)

246 520,- (Omkostninger totalt)

10 196 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 328 pr. år

Eier
Målfrid Maria Aass Skau Truls Skau

Beskrivelse
Velkommen til Leangveien 2B - en flott, oppgradert enebolig i et maritimt bomiljø med gode solforhold og nydelig fjordutsikt. Praktfull og tilbaketrukket beliggenhet i barnevennlig blindvei ved sjøkanten. Her har man full oversikt over livet i marinaen, og fra boligen kan du ta på deg badeskoene og enkelt rusle ned til sjøen for et bad. Idyllisk hage og en herlig markterrasse på ca. 48 kvm. hvor sol og utsikt virkelig kommer til sin rett. Boligen har en god planløsning og rikelig med store vindusflater som ivaretar den fantastiske fjordutsikten.

I 2021 ble terrasseplattingen utvidet, det ble lagt nye terrassebord og levegger. På verandaen ble det montert nytt gulv, glassrekkverk og markise. Taksteinen ble vasket og malt, og det ble plantet Tujahekk mot nabo. Det ble også byttet til stakitt gjerde foran huset mot innkjørsel. I 2020 ble det montert nytt kjøkken, flere nye gulv og varmepumpe. Det er etablert et ekstra soverom, og åpnet opp for et nytt hovedsoverom. Entreen ble også avsteng fra stue. For øvrig ble de fleste veggeoverflater og lister malt opp. I 2017 ble hus og garasje beiset , og det ble montert elektrisk pergolatak over deler av terrasse.

- Unik beliggenhet ved vannkanten i idyllisk og maritimt bomiljø
- Fantastisk utsikt over Leangbukta
- Meget gode solforhold
- Flat og pent opparbeidet hage
- Sydvendt markterrasse på ca. 48 kvm.
- Sydvendt balkong på ca. 6,5 kvm.
- Ny markise over veranda (2021)
- Tre soverom
- Nytt, lekkert kjøkken fra 2020
- Stor og luftig stue med meget gode lys- og utsiktsforhold
- Peisovn i stue
- Bad og toalettrom
- Eget vaskerom
- Ny varmepumpe
- Flere nye gulv
- Nymalt veggflater og lister
- Dobbelgarasje
- Blindvei uten generende gjennomgangstrafikk
- Tøffelavstand via fjordpromenaden til Hvalstrand og båtforening
- Barnevennlig med flere lekeplasser i umiddelbar nærhet
- Meget attraktivt og populært boligområde
- Nærhet til fine helårs turmuligheter
- Umiddelbar nærhet til fjorden og fine badeplasser
- Kun 100 meter til busstopp ekspressbuss til Oslo
- Kort vei til påkjøring E18
- Kort og trygg vei til barnehage og skole
- Kort vei til Asker sentrum og Asker golfbane

Parkering
Parkering i dobbelgarasje med loftsrom. For øvrig er det gode parkeringsmuligheter på gårdsplass.

Beliggenhet
Leangveien 2 B har en praktfull beliggenhet i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde. Boligen ligger vakkert til ved vannkanten med fantastisk utsikt over Leangbukta og innseilingen til Oslofjorden. Solrikt og idyllisk plassert i familievennlig blindvei. I umiddelbar nærhet ligger Leangbukta med båthavn og marina. Det er gangavstand til populære Hvalstrand bad med sandstrand, stupetårn, restaurant og flotte turområder. Rett ved huset, under Slemmestadveien er det en gangvei som fører til både busstopp og Leangbukta. Fra Leangen går det ekspressbusser til Oslo, så her kan man raskt og enkelt komme seg til Lysaker, Skøyen og Oslo.

Eiendommen sokner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Hval Gård barnehage, Båstadmyra andelsbarnehage og Nedre bleiker barnehus. Nærmeste busstopp er Leangen som ligger ca. 100 m fra eiendommen. For øvrig er det kort vei til Asker sentrum som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen.

De lett tilgjengelige kystområdene gjør det flott å løpe treningsrunden langs sjøen eller å rusle søndagstur med familien. Spaser til Holmenskjæret for bading eller Holmensenteret for shopping. På Holmen finner du også Holmen idrettspark som er et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Parken byr på flere fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg og lysløyper.  Videre er det også svært gode turmuligheter i nærheten mot Skaugumsåsen og Semsvannet. Om vinteren går det flotte, preparerte løyper fra Jansløkka.

Det er kun ca. fem minutter med bil  til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 578 kvm
Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, kantstein, bedd, beplantning, belegningsstein og flott terrasse. Stor, flat, bruksvennlig og inngjerdet tomt med gode solforhold og boltreplass. Asfaltert gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Utvendig trapp, port og belegningsstein ble lagt/montert i 2017.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré / gang:
Boligen har adkomst fra en stor, asfaltert gårdsplass med dobbelgarasje og gode parkeringsmuligheter. Eiendommen er inngjerdet med gjerde og hekk. Entreen skaper et godt førsteinntrykk med lyse, pene overflater og flislagt gulv. Gode oppbevaringsmuligheter i medfølgende garderobeskap. I 2020 ble entreen ble avsteng fra stue. Ytterdør med hvitmalt overflate og glassfelt. I gangen i 2. etasje er det lagt nytt Berry Alloc gulv.

Stue:
Stor og tiltalende stue hvor selve blikkfanget er fjordutsikten som fanges opp av stuevinduene som omkranser rommet. Utsikten over området ivaretas på mesterlig vis og trekker samtidig hele landskapet visuelt inn i stuen. Stuen har nytt laminatgulv fra Barry Alloc, samt nymalte veggflater og lister. Stuen er av god størrelse med flere soner og avdelinger, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. God plass til sofagruppe og et romslig spisebord i tilknytning til kjøkkenet. En stemningsfull peisovn fra Jøtul sørger for ekstra hygge og en behagelig temperatur. I 2020 ble det installert ny varmepumpe.

Fra stuen er det utgang til en herlig, sydvendt markterrasse på ca. 48 kvm. med videre adkomst til hage. I 2021 ble terrasseplattingen utvidet og det ble lagt nye terrassebord, samt levegger. I 2017 ble det montert elektrisk pergolatak over deler av terrasse. Terrassen og hage er vendt ut mot fjorden og blir en fin forlengelse av rommet. Her kan man nyte sol og rekreasjon store deler av dagen og ha stor fleksibilitet mellom ute- og innerom. Nyt et bedre måltid ved sjøkanten og den herlige utsikten over Leangbukta og innseilingen til Oslofjorden.

Kjøkken:
Stort, lekkert kjøkken fra 2020 med kjøkkenøy og nytt laminatgulv fra Berry Alloc. Kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter og stålkum med ett-greps blandebatteri. Over kummen er det montert spruteplate i glass for enklere renhold. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og rikelig med oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Kjøkkenøyen fungerer både som et samlingspunkt med spiseplass og arbeidsstasjon. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen, og sammen utgjør de et sosialt og fint allrom. Oppvaskmaskin, stekeovn, vinskap, mikrobølgeovn, platetopp, samt
kjøleskap og fryser i full størrelse er integrert. Det er montert komfyrvakt over platetopp og lekkasjevarsler. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad og wc:
Romslig, helfliset bad i 2. etasje med varmekabler i gulv. Badet er innredet med gulvstående toalett, et frittstående badekar og dusjhjørne med skyvedør i glass. Stor baderomsinnredning med to servanter og gode oppbevaringsmuligheter.

Helfliset toalettrom i 1. etasje, innredet med gulvstående toalett, fritthengende servant og overskap med speil.

Vaskerom:
Helfliset vaskerom i 1. etasje med varmekabler i gulv, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er innredet med utslagsvask og en 198 liters varmtvannsbereder fra 2002. Vaskerommet har adkomst fra entreen, perfekt om man har små barn eller hund.

Soverom:
Boligen har en god planløsning for en familie, med tre fine soverom i øverste plan. I 2020 ble det etablert et stort og svalt hovedsoverom med lyse overflater og luftig romfølelse. Store gulv til tak vinduer, samt meget gode lys- og utsiktsforhold. Egen garderobeavdeling med hyller og oppheng til klær, vesker og sko. I hovedsoverommet er det lagt nytt Berry Alloc gulv. De to store kommodene medfølger. Fra hovedsoverommet er det utgang til en sydvendt balkong på ca. 6,5 kvm. med nydelig fjordutsikt. Her kan man våkne opp til måkesus og bølgebrus i idylliske omgivelser. I 2021 ble det lagt nytt gulv og nytt glassrekkverk på verandaen. Det ble i tillegg montert ny markise. Boligens øvrige soverom er i likhet med hovedsoverommet, lyse og innbydende med pene overflater, fin romfølelse og gode lysforhold. Begge egner seg utmerket som f.eks. barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Roestad:

Grunn og fundamenter: Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser
Yttervegger: Bindingsverksvegger av tre, utvendig er huset kledd med stående kledning
Takkonstruksjoner: Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein
Gulvsystemer: Etasjeskillere av tre.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 128 kvm
2. etasje, 55 kvm: Bad og tre soverom
1. etasje, 73 kvm: Vaskerom, entré, stue/kjøkken og wc

Bruksareal
Bruksareal: 128 kvm
2. etasje, 55 kvm: Bad og tre soverom
1. etasje, 73 kvm: Vaskerom, entré, stue/kjøkken og wc

Standard
Enebolig over to plan med flott utsikt, oppført i 2002. De fleste veggoverflater og lister er malt opp i tidsrommet 2020/21. Nye terrassegulv i 2021, levegger, nytt kjøkken og flere nye gulv i 2020. I 2017 ble det montert elektrisk Pergola tak over deler av terrasse. Hus og garasje ble beiset i 2017. Badet er fra byggeår og den normale levetiden nærmer seg utløpt, det må forventes oppgraderinger på sikt. Det var varme i en del av innkjørsel, denne ble defekt da det ble utført gravearbeider i veien og virker ikke i dag. Huset anses ellers som velholdt og overflateoppusset. Eier har bygget om deler av huset, med bla nytt soverom i 2. etasje, åpnet for masterbedroom og avstengt stue fra entré.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra tilstandsrapport:

TG 2:
Omramming på yttervegger:
Omrammingen rundt vinduene er trukket helt ned mot blekket. Dette kan medføre til råteskader over tid da vannet lett kan trekke opp i endeveden. Dette kan utbedres ved å f.eks. kappe av 1 cm. nederst på omrammingen og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Vindu på bad:
Vinduet er plassert i dusjsonen, og er ikke tilstrekkelig sikret mot vannsprut, og er derfor vurdert til TG2.

Balkongdør oppe:
Balkongdør oppe har behov for noe justering og er alene vurdert til TG2.

Innredning på bad:
Innredningen har noe bruksslitasje og er lett påvirket av fukt på skapsiden mot badekaret og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Sluk og membran på vaskerom:
Originalsluk, uten synlig membran, noe som ikke var unormalt på oppføringstidspunktet. Ut i fra dagens bruk og at dette gulvet er lite utsatt for vannsøl er grunnlaget for tilstandsgraden. Endres bruken må det gjøres tiltak. Det anbefales likevel montering av waterguard for å reduserer skadeomfanget ved en eventuell lekkasje.

TG 3: Ingen
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 04.04.2005 som omhandler Nybygg enebolig.

Oppvarming
- Varmekabler i gulvstøp på bad, entré og vaskerom
- Panelovner montert på vegg
- Peisovn i stue
- Varmepumpe (ny i 2020)

* Eier er usikker på om varmekablene fungerer i entré

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 10 328 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Eier er medlem av Sameiet Leangen Pumpestasjon ang. forpliktelse til felles drift og forpliktelse til å delta i vedlikehold av felles kloakkanlegg. Avgiften til sameiet er kr. 3000 per år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Faste kostnader som kommunale avgifter, forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett og alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 4865192

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 918 759,- Som sekundærbolig Kr. 6 907 533,-

Tekniske installasjoner:
- TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier
- Opplegg til sentralstøvsuger

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
De to store kommodene i hovedsoverommet medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

0/990997-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 52 Bnr: 16 1/6 
 
0/991005-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 52 Bnr: 239 1/6 
 
2017/49429-1/200  Bestemmelse om kloakkledn  
17.01.2017 Bestemmelse om drifts- og vedlikehold av kloakkanlegget.
Med anlegget menes rørledninger, pumpestasjoner mv. til kommunalt nett.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Sameiet Leangveien pumpetasjon
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning. Privat pumpestasjon tilknyttet Sameiet Leangveien Pumpestajson.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
232 500,- (Dokumentavgift)

246 520,- (Omkostninger totalt)

10 196 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.74 400)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar 2 dager (Kr.5 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.42 687)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 709)
Løfting av Finn-annonse (Kr.1 000)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.168 496)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0339

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Leangveien 2B
For mer om objektet
Leangveien 2B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: