Bilde 1 av Løvhaugen 26ABilde 2 av Løvhaugen 26A
Digital salgsoppgave
Løvhaugen 26A

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Heggedal - Prosjektert enebolig med gode solforhold og standard. Stor terrasse og carport med plass for 2 biler
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Bruksareal (BRA)
139 m²
Prisantydning
kr 6 700 000
Omkostninger
kr 46 840
Totalpris
kr 6 746 840
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 1033 m²
Oppdragsnummer
39200185
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 6 700 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 45 470,-
  
Totalpris kr 6 746 840
Eiendom
Løvhaugen 26A, 1389 Heggedal

Matrikkel
Gnr. 77 bnr. 94 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Medio november 2021.

Selger/Utbygger
Thilde Eiendom AS

Areal
Bruksareal: 139,80 kvm

Antall soverom
3

Tomt
Eiet tomt 1033 m²

Prisantydning
6 700 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
45 470,- (Dokumentavgift)

46 840,- (Omkostninger totalt)

6 746 840,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter etter gjeldende satser, fast avgift renovasjon. Vannavgift stipulert eller etter forbruk dersom det er montert vannmåler. Ettersom boligen er under oppføring er ikke avgiftsgrunnlag for 2020 etablert.

Beskrivelse
Drømmer du om ny bolig? Ønsker du å kjøpe ved siden av venner eller familie? Eller bare etablere noe eget helt fra start. Lekker og praktisk kjedet enebolig med terrasse på ca. 37 kvm. og carport med plass for to biler. Hovedplanet er lag t til 2. etasje slik at man enkelt kan gå fra stue/kjøkken og ut på den solfylte terrassen. Tre fine soverom og et lekkert bad. Det er avsatt plass til et 4. soverom ved siden av kjøkkenet. Stort og praktisk vaskerom samt sportsbod på ca. 6 kvm. Enheten er antatt ferdigstilt medio november 2021.

Innvendig tilbys gjennomtenkte planløsninger som gir flotte oppholdsarealer med store vindusflater og godt med plass til ulike innredninger. Fine lys, sol- og utsiktsforhold samt gode materialvalg på overflater og innredninger. Boligen vil få en romslig og god hovedetasje i øverste plan med stor stue i tilknytning til kjøkken med spisestue. Det leveres et moderne kjøkken fra Strai, type Lyngen i sort utførelse med oppvaskkum fra Franke, type Sirius Carbon Black. Grey Metalstone Laminat Benkeplate. Det leveres badekar fra Bademiljø og innredning til vaskerom fra Alterna, for inntil kr. 20 000,-.

Boligen leveres med en topp moderne peisovn, balansert ventilasjon med varmegjennvinning og sentralstøvsuger fra Villavent. På gulvene blir det lagt lekker 14 mm. 1-stavs eikeparkett fra Boen og veggene sparkles og males i tidsriktige fargetoner fra Jotun. Boligen leveres med gulvvarme på bad og i entré. I stue og kjøkken blir det lagt varmefolie.

Det er lagt vekt på utvikle en moderne og praktisk bolig med gode løsninger, tilpasset mennesker i ulike faser av livet. Fra unge førstegangsetablerere til familier med både en, to og tre barn. Her er det god plass til barn, ungdom og voksne. Byggene er tegnet slik at de best mulig følger terrenget, noe som i sin tur skaper en særegen nærhet til naturen og harmoni med omgivelsene.

Boligen leveres med gjennomgående god standard og overdras nøkkelferdige etter TEK 17. Flotte utearealer i form av hage med gode solforhold samt gruset oppkjørsel og gårdsplass.

Følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig er helt unik. Alt er nytt og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen. Nye boliger som dette har moderne løsninger for både isolasjon, ventilasjon og oppvarming - noe som sikrer et godt inneklima og energibesparende løsninger. Boligen er gjennomarbeidet, moderne og fleksibel med plass nok til å være sammen, og til å være litt for seg selv. Planløsningen er åpen og du kan enkelt tilpasse rommene til det du har mest behov for.

Beliggenhet
Løvhaugen 26 har en idyllisk beliggenhet i et attraktivt og familievennlig boligområde, sentralt mellom Gullhella og Heggedal. Fra eiendommen er det kun en liten spasertur til nærmeste bussholderplass som kjører til bl.a. Heggedal barneskole på ca. fire minutter. En kort sykkeltur tar deg til Gullhella stasjon med bl.a. lokaltog som tar deg til Asker sentrum på ca. fem minutter. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Gjellumvannet med badestrand, flytebrygge og stupebrett. Her bor man landlig til i naturskjønne omgivelser med marka som nærmeste nabo. Flotte turmuligheter innover i Kjekstadmarka og på vinterstid går det skiløyper på jordet like bortenfor eiendommen som strekker seg fra Østenstad til Bødalen.

Det er kun ca. tre minutter med bil til Heggedal sentrum og Heggedal stasjon med gode kommunikasjonstilbud og gratis pendlerparkering. Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafeer, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør og bibliotek. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark. Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett.

Dog den naturskjønne beliggenheten er det kun en 10 minutters kjøretur til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og som kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Fra Gamle Heggedalsvei er det ca. 6 minutters kjøretur til Askers "sørlandsidyll", Vollen sentrum. Her er det restaurant, konditori, kafe, gallerier, blomstergartneri, REMA 1000, interiørbutikk på hele 160 kvadratmeter, klesforretning, legekontor og helsestasjon. På Vollen Marina er det et yrende båtliv, hvor man kan nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke på varme sommerdager. Her er det også mulighet for leie av båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, fruktdyrking og gartneridrift. I dag er det en perle med miljøgate og få minutters gange til flere av fjordens fineste badestrender og båthavn. Matebuss mot Vollen med hurtigbåt til Aker Brygge (overfart ca. 25 min.)

Tomt
Eiet tomt, 1033 m²
Ideell del av felles eiet tomt. Boligene skal seksjoneres og hver enhet vil få sitt "dedikerte" område som naturlig tilhører boenheten. Dette er pr. dags dato ikke avklart, men er under utarbeidelse og vil være ferdig ved overlevering. Anslått areal på bruksrett for utomhusskisse og antall kvm. er foreløpig og anslagsvis og fastsettes nærmere ved endelig deling og seksjonering. Det vil ikke bli målt opp hvor stort fellesarealet er på hver av tomtene.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Område sokner til Heggedal barneskole og Hovedgården ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Barnas Hus Gullhella, Heggedalsskogen barnehage og Gullhella familiebarnehage.

Bruksareal
Bruksareal: 139,8 kvm

Leveransebeskrivelse
Se komplett leveransebeskrivelse som ligger vedlagt i den digitale salgsoppgaven.

Formuesverdi
Ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
2012/570085-1/200  Jordskifte  
12.07.2012 Jordskiftesak 0200-2010-0059 Hagen
Akershus og Oslo jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/367913-1/200  Bestemmelse om vannledning  
26.01.2018 21:00 Kan ikke slettes uten samtykke fra: ASKER KOMMUNE  
Org.nr: 920125298
rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 77 Bnr: 95  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
 
2018/367913-2/200  Bestemmelse om kloakkledning  
26.01.2018 21:00 Kan ikke slettes uten samtykke fra: ASKER KOMMUNE  
Org.nr: 920125298
rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 77 Bnr: 95  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg

Sameiet
Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23.mai 1997 nr.31. Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet.  Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Stipulert overtagelse
Antatt overtagelse er medio november 2021 Det er under forutsetning av byggestart  medio mars 2021. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunktet tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunktet byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Annet
- Boligene er byggesøkt som enebolig med sekundærenhet
- Boligene skal seksjoneres og hver enhet vil få sitt "dedikerte"
   område som naturlig tilhører boenheten.
- Plantegninger og 3D illustrasjoner vedlagt i denne
   salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de
   faktiske forhold

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
45 470,- (Dokumentavgift)

46 840,- (Omkostninger totalt)

6 746 840,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.

Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret to dager før overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke pr. enhet (Kr.10 000)
Oppgjørshonorar pr. enhet (Kr.5 500)
Provisjon pr. enhet (forutsatt salgssum: 0,-) (Kr.62 500)
Tilrettelegging pr. enhet (Kr.8 000)
Totalt kr. (Kr.86 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Tilvalg
Selger vet av erfaring at noen kjøpere ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Prosjektet og dets priser er basert på at arbeidene gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tilvalg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilket tidsrom disse kan bestilles. Kjøper vil få anledning til å gjøre tilvalg innenfor entreprenørens tilvalgsmuligheter mot tillegg i pris. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen mer enn 15%, jf. bustadoppføringslova § 9. Kjøper kan heller ikke forvente å få utført endrings- eller tilleggsarbeider som vil forsinke fremdriften i prosjektet. Alle endrings- eller tilleggsarbeider som kreves av kjøper skal avtales skriftlig mellom partene.

Priser på endrings- eller tilleggsarbeider vil tilkomme et påslag på varer og tjenester. Det vil ikke være anledning for kjøper å bestille egne leveranser før overtakelse fra andre leverandører. Dersom kjøper trekker ut leveranser som er nødvendige for å få midlertidig brukstillatelse, som for eksempel hele kjøkkenet, må selger etablere en minimumsløsning (hybelkjøkken el.) for kjøpers regning. Boligene skal leveres i en slik stand at det kan utstedes midlertidig brukstillatelse.

Selger vil informere om frister for tilvalg. Mottas ikke skriftlig beskjed om ønskede tilvalg innen de oppsatte frister vil standard alternativ automatisk bli levert. I de tilfeller byggearbeidene er påbegynt vil tilvalgs mulighetene være begrenset. Desto lenger i byggeprosessen en har kommet desto mindre tilvalgs muligheter. Det er ikke mulig å gjøre tilvalg etter at tilvalgs fristene har gått ut med mindre selger aksepterer dette. Arbeidet utføres i henhold til utbyggers tegninger og beskrivelse iht. til god håndverksmessig standard. Det kan også forekomme innkassinger på grunn av fremføring av tekniske installasjoner samt stolper til understøttelse av uthengte konstruksjoner. Det gjøres oppmerksom på at 3D illustrasjoner som følger av dette kan avvike fra leveransen.

Ikke med i leveransen, dersom ikke annet er avtalt:
- Utstyr og innredning som er stiplet er ikke med i leveransen,
   bortsett fra unntak som er nevnt spesielt
- Beskrivelse går foran tegning ved eventuelle avvik
- Søppelstativ, markiser, blomsterkasser, platting/
   markterrasse, pergola og levegger
- Lysarmaturer eller annen elektrisk belysning
- Garderobeskap
- Boligvask. Bygget leveres byggrengjort dvs. at kjøper må
   påregne "finvask" før boligen tas i bruk
- Hvitevarer til kjøkken
- Vaskeroms innredning

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Arealangivelser
Arealer er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven
Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Oppdragsnummer
39-20-0185

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
Eie Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Løvhaugen 26A
For mer om objektet
Løvhaugen 26A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: