Bilde 1 av Moserudveien 19 Bilde 2 av Moserudveien 19
Digital salgsoppgave
Moserudveien 19

3440 Røyken • Asker kommune

Prisantydning

kr 8 390 000

Omkostninger: kr 225 769Totalpris: kr 8 615 769
Tiltalende enebolig fra 2017 med dobbelgarasje og stor, solrik terrasse med flott utsikt. Meget barnevennlig nær marka!
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
214 m²
Bruksareal (BRA)
252 m²
Bruttoareal (BTA)
280 m²
Kommunale avgifter
kr 1 429 / Mnd
Prisantydning
kr 8 390 000
Omkostninger
kr 225 769
Totalpris
kr 8 615 769
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 1007 m²
Oppdragsnummer
39190103
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydning kr 8 390 000,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 390 000,-) kr 209 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 14 650,-
   
Totalpris kr 8 615 769
Eiendom
Moserudveien 19, 3440, Røyken

Matrikkel
Gnr. 212 bnr. 646 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 214 kvm, Bruksareal: 252 kvm, Bruttoareal: 280 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 1007 m²

Prisantydning
8 390 000

Totalpris inkl. omkostninger
8 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
209 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 390 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

225 769,50 (Omkostninger totalt)

8 615 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 147 pr. år
Beløpet er i forhold til selgers forbruk i 2018. Beløpet vil variere etter forbruk og antall i husstanden.

Parkering
Parkering i integrert dobbelgarasje med motoriserte porter.

Eier
Janne Amalie Heggum Kjølstad Rune Kjølstad

Beskrivelse
Velkommen til Moserudveien 19 - en stor og flott utsiktseiendom fra 2017 med god standard og lekkert interiør. Boligen er åpent og fint plassert på en liten høyde og er bygget med en utforming som best ivaretar både solforhold og utsikt. Boligen er meget innholdsrik og inneholder bl.a. tre bad, flere stuer og et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Fem soverom inkludert soverom i suite-løsning med eget bad og walk-in garderobe. Stor, solrik terrasse på ca. 105 kvm. som strekker seg fra vest til syd. Store vindusflater ivaretar den vakre utsikten, gir optimale lysforhold samt en fin romfølelse. Et stilrent og moderne hjem, med delikate detaljer og gjennomtenkte løsninger.

Nyere og barnevennlig boligfelt med supre oppvekstsvilkår og umiddelbar nærhet til flotte turterreng samt flere badevann. Like nedenfor boligen ligger en lekeplass med bl.a. huskestativ og sandkasse, så her har man full oversikt når barna er ute og leker. Bilene kan trygt parkeres i integrert dobbelgarasje eller på den store gårdsplassen.

- Lekker utsiktseiendom fra 2017
- Flere stuer
- Tre delikate bad
- Separat vaskerom
- Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer
- Fem soverom
- Soverom i suite-løsning med eget bad og walk-in garderobe
- Varmefolie i hele 1. etasje foruten om soverom
- Høyt og fritt med meget gode solforhold og flott utsikt
- Høy standard og gjennomtenkte løsninger
- Stor, solrik terrasse på ca. 105 kvm.
- Sydvendt balkong på ca. 5 kvm.
- Integrert dobbelgarasje
- Balansert ventilasjon
- Populært og attraktivt boligområde
- Meget barnevennlig med flere lekeplasser
- Umiddelbar nærhet til flotte turterreng og badevann
- Kort og trygg vei til barnehager og skoler

Beliggenhet
Moserudveien 19 ligger flott til på et nyere boligfelt i et populært og attraktivt boligområde. Landlig og meget barnevennlig ved inngangen til Kjekstadmarka. Attraktivt og hyggelig boligområde med supre oppvekstsvilkår! Her har man umiddelbar nærhet til et mangfoldig og flott turterreng både sommer som vinter. Et eldorado for barna med skogen og dens muligheter så tett på husveggen. Få minutters gange til fin badeplass i Vesledammen. Oppkjørte skiløyper inn i Røykenmarka, 18 hulls golfbane på Kjekstad, badevann og flere opparbeide lekeplasser. Kort og trygg vei til barnehager og skoler.

Fra boligen er det ca. 15 minutters gange til Røyken sentrum med diverse servicetilbud som blant annet kjøpesenter med flere butikker, dagligvareforretninger, apotek og kafé. Herfra går det tog fra Røyken stasjon til Asker, Sandvika og Oslo. For øvrig er det gode bussforbindelser med ekspressavganger retning Oslo og Drammen. Ypperlig for pendlere med jobb i Oslo eller Drammen! Nærhet til det nyåpnede Røykenbadet som kan by på et topp moderne svømmeanlegg og helsehus med bl.a. legekontor, tannlege, fysioterapeut, treningsanlegg og regionens største klatreanlegg.

ROS IL har et aktivt idrettsmiljø med et bredt utvalg av aktiviteter for store og små. De tilbyr blant annet fotball, håndball, friidrett, basket, ski, turn og mye mer. For mer informasjon se deres hjemmesider: www.ilros.no.

Tomt
Eiet tomt, 1007 m²
Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, hekker, beplantning og terrasser. Gode parkeringsmuligheter på asfaltert gårdsplass samt i integrert dobbelgarasje med motoriserte porter. Eiendommen ligger høyt og fritt med meget gode solforhold, flott utsikt og god boltreplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Moserudveien er privat og det etableres i disse dager et veilag. Det forventes en årlig avgift på kr. 2000.

Skole/barnehage
Eiendommen sokner til Midtbygda barneskole og Røyken ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet, bl.a. Kjekstadmarka Kanvas-barnehage, 100-meterskogen barnehage og Røyken barnehage.

Inneholder
Entré/hall:
Hallen har adkomst via et pent opparbeidet og overbygget inngangsparti med downlights og ytterdør med slett overflate og glassfelt. Egen inngangsdør til vaskerom med kodelås på dør. Hallen gir et godt første inntrykk av boligen og bidrar med en liten smakebit på den gjennomgående stilen i boligen. Hallen er åpen og stor med lekre gulvfliser over gulvvarme og lysmalte veggoverflater. En flott trapp med sortmalte heltre trinn fører opp til boligens 2. etasje.

Stue:
Lys og innbydende stue med 1-stavs parkett over varmefolie. Stuen oppleves luftig med lyse, tidløse veggoverflater og store vindusflater med nydelig, langstrakt utsikt. God plass for sofagruppe samt et romslig spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Fra stue og kjøkken er det utgang til en stor og flott  terrasse på totalt ca. 105 kvm. som hovedsakelig strekker seg fra vest til syd. Terrassen blir nærmest som en ekstra stue i sommerhalvåret hvor man kan nyte sol, utsikt og rekreasjon store deler av dagen. Her har man stor fleksibilitet mellom ute- og innerom hvor måltider enkelt kan medbringes ut. God plass til flere sittegrupper, solsenger og grill. Et perfekt sted for lange sommerdager og hyggelige tilstelninger.

Stuen i 2. etasje ligger som en sosial sone utenfor etasjens soverom og kan bidra med ekstra spillerom for alle generasjoner. Stuen passer perfekt om man vil trekke seg tilbake med en god bok eller om barna vil se film. Rommet har 3-stavs parkett på gulv og downlights i himling. Fra stuen er det utgang til en overbygget, sydvendt balkong på ca. 5 kvm. med flott, langstrakt utsikt over nærområde. Høyt og fritt med plass for en liten sittegruppe.

Kjøkken:
Stor kjøkkensone med velutstyrt og funksjonell arbeidssone. Nyere kjøkkeninnredning fra 2017 med hvite fronter, stålkum med ett-greps blandebatteri og overskap. Det er montert komfyrvakt over platetopp og Waterguard under kjøkkenbenk. Rommet har 1-stavs parkett over varmefolie og downlights i himling. Kjøkkenet er lekkert utformer samt praktisk designet med gode oppbevaringsmuligheter og store arbeidsflater. Spisestuen finner sin naturlige plass foran vindusrekken og har plass for mange gjester. Rikelig med lysinnslipp sørger for en luftig atmosfære samt en god romfølelse. Oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, kjøleskap og kjøl/frys er integrert i innredningen.

Bad:
Delikat bad i 1. etasje fra 2017 med varmekabler i gulv og downlighst i himling. Badet er pent flislagt i duse fargetoner med ulike størrelseskombinasjoner. Badet er innredet med vegghengt toalett, baderomsinnredning med stor servant, to stk. ett-greps blandebatterier og speilskap med integrerte lys. Dusjhjørne med fast glassfelt, hyller og regnfallsdusj med hånddusj.

Pent helfliset bad i 2. etasje fra 2017 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, baderomsinnredning, speilskap og dusjhjørne med foldbare glassdører.

Romslig, helfliset bad i 2. etasje fra 2017 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Rommet er tilknyttet hovedsoverommet og har adkomst via en praktisk walk-in garderobe. Badet er innredet med vegghengt toalett, baderomsinnredning, speilskap og dusjhjørne med foldbare glassdører.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom i 1. etasje med flislagt gulv over varmekabler. Rommet har direkte adkomst fra kjøkkenet og har egen inngang med kodelås på dør. Perfekt om man har små barn eller hund. Rommet er innredet med en hvit skapinnredning og arbeidsbenk med nedfelt stålkum. Benkeplaten gir god plass for sortering og bretting av klær. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og kontor:
Familieboligen inneholder tilsammen fem soverom. Et befinner seg i 1. etasje og fire befinner seg i 2. etasje. Stort og fint hovedsoverom i suite-løsning med eget bad og walk-in garderobe med hyller og skap. Soverommet er innredet med en stor skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter. Alle soverommene er lyse og fine med store vindusflater, 3-stavs parkett og lysmalte veggoverflater. Flere er innredet med skyvedørsgarderober. I tillegg inneholder boligen et lite kontor med plass for skrivebord.

Byggemåte
Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser. Støpt såle av betong. Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med stående kledning med omramming av tre. Vinduer fra 2016 utført med 2 og 3-lags isolerglass, karmer av tre. Ytterdører fra 2016 med malt, slett overflate og glassfelt på hoveddør. Kodelås på dør til vaskerom. Balkong/terrassedører fra 2016, utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre. Produksjonsåret er 2016, men montert i 2017. Valmet-takkonstruksjon av tre, tekket med takstein. Takløsning er utført som kompaktløsning med lufting under stein. Innvendig tett trapp, utført med sortmalte heltre trinn, vanger og rekkverk. Sydvendt balkong på ca. 5 kvm. med utgang fra stuen i 2 etasje. Balkongen er belagt med terrassebord og rekkverk av tre med stående spiler. Terrasse på bakkeplan på totalt ca. 105 kvm. med utgang fra kjøkken og stue. Terrassen er belagt med terrassebord og støpt dekke. Det er pipe i bygget, men det er ikke montert peis. For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 214 kvm
2. etasje, 102 kvm: To bad, kontor, stue, omkledningsrom og fire soverom
1. etasje, 112 kvm: Hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 252 kvm
2. etasje, 102 kvm: To bad, kontor, stue, omkledningsrom og fire soverom
1. etasje, 150 kvm: Hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom og garasjerom.
* Garasjerom er inkludert i boligens BRA.

Standard
Pen enebolig over to plan fra 2017 med gjennomført god standard. Boligen ligger fint til på en liten høyde noe som gir en luftig følelse med lite innsyn. Boligen er bygget med såle på grunn og fremstår generelt som godt vedlikeholdt uten spesiell bruksslitasje. Integrert i boligen er en dobbelgarasje med motoriserte porter. Pent opparbeidet tomt med grøntarealer og terrasser. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 07.07.2017.

Oppvarming
- Varmefolie i hele 1. etasje foruten om soverom
- Varmekabler i hall og bad

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 17 147 pr. år
Beløpet er i forhold til selgers forbruk i 2018. Beløpet vil variere etter forbruk og antall i husstanden.

Eiendomsskatt
Røyken kommune har ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Forsikring med polisenummer

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 801 056,- Som sekundærbolig Kr. 6 483 803,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Moserudveien er privat og det etableres i disse dager et veilag. Det forventes en årlig avgift på kr. 2000.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
209 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 390 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

225 769,50 (Omkostninger totalt)

8 615 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 709)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Kveldsbilder (Kr.3 360)
Løfting av Finn annonse (Kr.850)
Løfting av Finn-annonse (Kr.850)
Løfting av Finn-annonse (Kr.850)
Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Markedspakke 3 (Kr.22 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 390 000,-) (Kr.75 510)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.135 879)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-19-0103

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
Eie Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.