Bilde 1 av Nyhuslia 5Bilde 2 av Nyhuslia 5
Digital salgsoppgave
Nyhuslia 5

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Unik utsiktseiendom med panoramautsikt, sol fra morgen til sen kveld og 1717 kvm tomt med gangavstand til sentrum/tog
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
175 m²
Bruksareal (BRA)
191 m²
Bruttoareal (BTA)
211 m²
Kommunale avgifter
kr 794 / Mnd
Prisantydning
kr 6 850 000
Omkostninger
kr 186 520
Totalpris
kr 7 036 520
Byggeår
1954
Tomt
Eiet tomt 1717 m²
Oppdragsnummer
39200197
card-default

Kine Sætre

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Kine
Prisantydningkr 6 850 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Dokumentavgiftkr 172 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 7 036 520
Eiendom
Nyhuslia 5, 1389 Heggedal

Matrikkel
Gnr. 78 bnr. 50 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 211 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1954

Tomt
Eiet tomt 1717 m²

Prisantydning
6 850 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
172 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

186 520,- (Omkostninger totalt)

7 036 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 527 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann, slam, renovasjon og feiing.

Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Asker kommune ønsker å skifte til elektroniske vannmålere. Dette har selger fått utsatt og må påregnes montert og bekostet av kjøper.

Parkering
Parkering i dobbel garasje og på innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Eier
Hege Løvås Mona Løvås

Beliggenhet
Nyhuslia 5 har en særdeles flott beliggenhet i et etablert og attraktivt boligområde, sentralt i Heggedal i Asker. Eiendommen ligger særdeles attraktivt til i en barnevennlig blindvei, tilbaketrukket men likevel sentralt like utenfor Heggedal sentrum, i Asker. Boligen har en rolig og landlig beliggenhet, på en høyde i boligfeltet og har helt fantastiske sol- og utsiktsforhold. Fra boligen kan du nyte fantastisk vidstrakt utsikt over Gjellumvannet og Vardåsen samt solen til sent på kveld. Eiendommen har en stor tomt på hele 1 717,3 kvm. med store grønt- og uteområder. Meget attraktiv beliggenhet for barnefamilier, med kort vei til alt en familie kan ønske seg; topp moderne Heggedal barneskole og flere barnehager, butikker, servicetilbud, fritidsaktiviteter, samt buss og Heggedal togstasjon. Nærmeste lekeplass ligger som nærmeste nabo og det er kort vei til Gjellumvannet som kan by på alt fra bading og ballspill til ski og skøyter.

Skole og barnehage
I Nyhuslia er det trygge oppvekstsvilkår for små og store, med nærhet til både skoler og barnehager. For de yngste er det flere barnehager i nærområde, og kun 700 meter til Heggedalsskogen barnehage. Kort og trygg skolevei til Heggedal barneskole, på knapt 800 meter. Heggedal barneskole ble nylig ferdigstilt, og er en topp moderne barneskole med flere fasiliteter. Boligen sokner til Hovedgården ungdomsskole, kun en kort sykkeltur fra boligen.

Fritid
Boligen ligger i umiddelbar nærhet til lekeplass og har kort vei til aktivitetsanlegg med gressbane og lekestativer. I tillegg er det kort vei til Trans'matorn sykkelpark, som har blitt et samlingspunkt for store og små sykkelinteresserte i hele kommunen. I nærheten ligger også den nye tufteparken og volleyballbane. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Heggedal har et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. Gui SK tilbyr fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulda kommer.

Rekreasjon
Boligen ligger i umiddelbar nærhet til både marka og Gjellumvannet. Gjellumvannet byr på badestrand, fiskemuligheter samt skøytemuligheter om vinteren. Området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter med tur- og skiløyper like i nærheten. På vinteren er det flotte brøytede skiløyper for store og små. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg. Ikke lange kjøreturen fra boligen har du også milevis med preparerte skiløyper. Fra Skjellestad starter skiløypene som møter resten av løypenettet innover i Kjekstadmarka. Her er det et mangfold av varierte løyper enten man ønsker en kort treningsrunde eller langturer mot Blåfjell og Haukeliåsen. Innover Kjekstadmarka er det også flotte og varierte muligheter for tur på beina og sykkel på sommerstid.

Det er også kort vei til Askers sørlandsidyll Vollen. Vollen er handelsstedet med sjel, bestående av særegne butikker. Alle søndagsåpne, de fleste 7 dager i uken. Her finnes flere idylliske badestrender og ikke minst populære Vollen marina samt den berømte Kystkulturstien som strekker seg fra Hurum til Oslo, der deler av stien gjennom Vollen har fått pris for en av Norges vakreste miljøgater.

Handel
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi i Heggedal sentrum, kun 700 meter fra boligen eller på Extra Heggedal. I Heggedal sentrum finner man også både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek.

Offentlig kommunikasjon
Boligen ligger meget sentralt i Heggedal, og like over gaten ligger det også bussholdeplass hvor det går hyppige avganger til Asker sentrum.  Fra boligen har du også kort gangavstand til Heggedal togstasjon med gode kommunikasjonstilbud og pendlerparkering. Til Asker togstasjon tar det kun 9 minutter med toget, og fra Asker tar det kun 18 minutter til Nationaltheatret.

Veldig populær er også hurtigbåten, som går til Aker Brygge fra Vollen og tar ca. 25 minutter. Denne går også på vinterstid. Sommertid går også hurtigbåten i helgene til Drøbak.

Heggedal
Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling kun 7 km unna Asker sentrum. Heggedal er et satsningsområde for nye Asker kommune 2020, med nyetablerte sentrumsområder som er under sterk utvikling. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek. I tillegg skal det i løpet av de neste 4-5 årene bygges ut videre med næringsvirksomhet, leiligheter, butikker, restauranter og kommunale tjenester. Heggedal skal bli et naturlig knutepunktsområde for nye Asker kommune 2020.

Tomt
Eiet tomt, 1717 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré
Boligen har adkomst via egen innkjørsel, til et overbygget inngangsparti. Boligen har integrert garasje samt gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

Stue
Boligen har 2 store stuer, én i 1. etasje og én i 2. etasje. Stuene har store vindusflater med gode lysforhold og flott utsikt mot Gjellumvannet og Vardåsen.

Kjøkken
Boligen har 2 kjøkken. Kjøkkenet i 1. etasje er uinnredet. Kjøkkenet i 2. etasje har gulvflater med tregulv, (stedvis revet etter sanering av tidligere skade). Det er tapetserte og malte overflater på vegger. Stedvis kjøkkeninnredning med profilerte fronter, overskap med belysning under, ventilator og benkeplate av laminat. Det er fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg samt 2 doble stikkontakter under overskap. Fra kjøkkenet er det utgang til nordvendt balkong på ca. 14,5 kvm. med flott utsikt og kveldssol.

Soverom
Boligen har 3 soverom hvor ett ligger i 1. etasje og 2 ligger i 2. etasje.

Bad
Boligen har 2 bad samt et vaskerom. Badet i 1. etasje er fra ca. 1984 og har behov for oppgradering. Gulvflater med gulvbelegg og våtromstapet på vegger. Badet er innredet med servant i innredning, toalett og dusjhjørne. Det er overskap, speil og belysning med stikkontakt på vegg samt opplegg til vaskemaskin.

Badet i 2. etasje er fra byggeår og må påregnes oppgradert. Badet har flislagt gulv og flislagte vegger, og er innredet med toalett, servant i innredning, overskap med speil og dusjkabinett. Stråleovn er montert på vegg, over dør.

Vaskerom
Vaskerommet i underetasjen er fra byggeår. Her er det gulvflater med gulvbelegg og flislagte vegger. Vaskerommet er innredet med utslagsvask, speil og belysning på vegg. Rommet må oppgraderes.

Byggemåte
Boligen fra ukjent byggeår ble tilbygget i 1968. Gulvflater i kjeller av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med malt trepanel. Takkonstruksjon av tre i valmet taks form utvendig tekket med betongtakstein fra tilbygningsår. Oppvarming med elektrisitet, kombinert med peisovn/parafin i 2. etasje. Parkering i dobbel garasje og på innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 175 kvm

Underetasje: 15 kvm.
Gang/trapperom og vaskerom.

1. etasje: 80 kvm.
Vindfang, hall, bad, kjøkken, stue og soverom.

2. etasje: 80 kvm.
Gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 191 kvm

Underetasje: 31 kvm.
Gang/trapperom, vaskerom og 2 innvendige boder.

1. etasje: 80 kvm.
Vindfang, hall, bad, kjøkken, stue og soverom.

2. etasje: 80 kvm.
Gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Standard
Følgende har fått tilstandsgrad 2 eller 3 i tilstandsrapporten.

TG2:
Bad A:
- Ventilasjon: Kun naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Overflater vegger: Våtromstapet har stedvis slitasje og manglende vedheft.
- Overflater himling: Det ble observert riss/sprekker i himlingens overflatebehandling, over servant.
- Overflater gulv: Gulvoverflatens materiale er aldringspreget. Det ble observert rørgjennomføring i baderommets membransjikt (guvlbelegget), noe som er uheldig.
- Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) inkl. rørgjennomføringer: Det er ikke observert synlige skader, men gulvbelegg som danner membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid.
- Fallforhold: Høydeforskjell fra topp sluk til topp overflate ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjellen ble målt til 6 mm fra gulv ved dør til gulv ved sluk.

Bad B:
- Ventilasjon Kun naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. TG 2 er valgt på grunn av at elementet/materialet har en brukstid som tilsier at det er hensiktsmessig å holde det under en viss oppsikt. Det betyr at strakstiltak ikke vurderes å være påkrevd, men at det innen rimelig tid bør vurderes å planlegge tiltak.
- Overflater vegger: TG 2 er valgt på grunn av at elementet/materialet ha en brukstid som tilsier at det er hensiktsmessig å holde det under en viss oppsikt. Det betyr at strakstiltak ikke vurderes å være påkrevd, men at det innen rimelig tid bør vurderes å planlegge tiltak.
- Overflater gulv: Det ble observert større felter med "bom" i fliser. Dette innebærer at fliser har manglende vedheft til underlaget.
- Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) inkl. rørgjennomføringer: Sluk av typen støpejern har ikke klemring og er derfor spesielt utsatt for fuktskader/lekkasjer.
- Fallforhold: Høydeforskjell fra topp sluk til topp overflate ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjellen ble målt til 8 mm fra gulv ved dør til gulv ved sluk.
- Avløp:: Avløp (inkl. sluk) og vannrør Henviser til punktet vannrør under teknisk anlegg.

Vaskerom:
- Ventilasjon: Kun naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Vannrør: Henviser til punktet vannrør under teknisk anlegg.
- Overflater vegger: Det ble observert større felter med "bom" i fliser. Dette innebærer at fliser har manglende vedheft til underlaget.
- Overflater gulv: Gulvoverflatens materiale er slitt/aldringspreget og mangler stedvis vedheft til underlaget.
- Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) inkl. rørgjennomføringer: Sluk av typen støpejern har ikke klemring og er derfor spesielt utsatt for fuktskader/lekkasjer.
- Avløp: Avløp (inkl. sluk) Henviser til punktet vannrør under teknisk anlegg.

Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Klaffventiler stedvis i vegg. Usikker tilluftløsning. Anbefaler mer kontrollerbar ventilering.

Overflater vegger: Synlige fuktmerker på yttervegger som indikerer utilsiktet fuktighet. Skjulte eller bakenforliggende skader kan ikke utelukkes.

Pipe: Utvendig tettesjikt/beslag rundt pipe har ikke tilfredsstillende tetting. Dagslys er stedvis synlig fra loft, spesielt på venstre side av pipe.

Innvendige trapper: Rekkverk/håndløper oppfyller ikke dagens forskrift. Mellomrom mellom spiler i rekkverk har for stor avstand (maksimum 100 mm). Håndrekke skal monteres på begge sider av trappeløp.

Vannrør: Hovedrør for vann og avløp har en alder som tilsier at mer enn 50% av anbefalt brukstid er passert. Det tilsier at gjenværende restlevetid er usikker.

Fasader inkludert kledning: TG 2 gjelder kun stedvis råteskader på utvendig kledning, spesielt i overgang bolig/garasje, på sydvestvendt fasade.

Vinduer: Vinduer er av eldre type og har ikke den tetthet og isolerende funksjon som dagens vinduer har. Gjenværende restlevetid anses derfor å være redusert/usikker.

Dører: Dører er av eldre type og har ikke den tetthet og isolerende funksjon som dagens dører har. Gjenværende restlevetid anses derfor å være redusert/usikker.

Yttertak:
- Utstyr på tak: Stigetrinn for feiing av pipe, er ikke etablert.
- Tekking - (undertak, lekter og yttertekking): Slitasjegraden på tekkingen (inkl. undertak og lekter) er slik at det vurderes at tekkingen har passert mer enn 50 % av anbefalt brukstid. Dette begrunnes med taktekkingens alder. Restlevetiden er derfor usikker.
- Skorsteiner over tak: Tettesjikt/beslag rundt skorstein har synlige slitasjesymptomer. Restlevetiden er derfor usikker. Dagslys er stedvis synlig fra loftsrom, spesielt på venstre side av pipe (sett fra loft).
- Renner, nedløp og beslag: Renner, nedløp og beslag har høy slitasjegrad, og funksjonaliteten er derfor redusert.

Balkong 2. etasje: Overflatebehandlingen er slitt og trenger til fornying.

Grunnmur: Pussavskalling er tilfelle på grunnmuren, spesielt på bakside av bolig. Utbedrende tiltak anbefales.

Drenering og fuktsikring: Dreneringens tilstand har påvirkning på kjellerens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut fra alderen på drenssystemet. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Det viser at det ikke er en enkel vurdering og mange forhold kan ha innvirkning. Det avhenger blant annet av byggegrunnens beskaffenhet. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men dreneringen i denne bygningen vurderes være passert med mer enn 50% av anbefalt brukstid. Det er således noe en kjøper må forholde seg til også i liknende aldersbetingede bygninger/boliger.

Vann- og avløpsledninger (inkl. stikkledninger): Vann og avløpsledninger i grunnen har en alder som tilsier at mer enn 50% av anbefalt brukstid er passert. Det tilsier at gjenværende restlevetid er usikker.

Oljetanker: Oljetank er nedgravd. Ingen dokumentasjon som viser materiale, type, alder og om kontroll er foretatt. Av denne grunn hefter det en stor usikkerhet mht. tilstand. Oljetank må kontrolleres, eventuelt tømmes/saneres.

Garasje: Det er foretatt en forenklet og overordnet vurdering av tilstanden og det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.

TG3:
Septiktank: Septiktank på eiendommen. Ukjent alder, ingen dokumentasjon på materiale, type eller tilstand. Det foreligger pålegg om tilkobling til kommunal ledning.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, kombinert med peisovn/parafinbrenner i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 9 527 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann, slam, renovasjon og feiing.

Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Asker kommune ønsker å skifte til elektroniske vannmålere. Dette har selger fått utsatt og må påregnes montert og bekostet av kjøper.

Forsikring med polisenummer
Water Circles Forsikring Polisenummer: 100414288

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 847 888,- Som sekundærbolig Kr. 2 826 292,-

Tekniske installasjoner:
Det er lagt fiber inn til tomtegrensen.
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Lampene i vinduet i stuen i 1. etasje medfølger ikke.
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Det er utført flyttevask i forkant av visning og vil ikke bli ytterligere vasket til overtagelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
1951/5513-1/100  Bestemmelse om veg  
05.09.1951 
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
 
1966/2459-1/100  Erklæring/avtale  
04.05.1966 
Bestemmelse vedr felles privat vann- og kloakkledninger
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommune
 
1966/3004-1/100  Bestemmelse om vannledn.  
31.05.1966 
under riksveg 167
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1975/11957-2/100  Livsvarig borett  
13.08.1975 
Rettighetshaver: Evensen Karsten og Anny

Rettighetshavere for tinglyst livsvarig borett er døde og servitutten er i prosess for sletting

2017/590167-1/200  Erklæring/avtale  
06.06.2017 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker kommune  
Org.nr: 920125298
Bestemmelse om tilknytningsplikt
Gjelder i 5 år

Grunndata:
1923/900266-1/100  Registrering av grunn  
08.06.1923 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:78 Bnr:1
 
2020/1837835-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3025-78/14/0/1,2

Rettigheter i eiendomsrett
1954/1343-1/100  Bestemmelse om veg  
11.02.1954
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:78 Bnr:50  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:78 Bnr:129
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på tilbygg til boligen, datert 13.01.1969. Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for den opprinnelige eneboligen på denne eiendommen i kommunens arkiver.

Mange tiltak i Asker mangler imidlertid brukstillatelse eller ferdigattest. Dette gjelder spesielt for tiltak fra perioden før nye bestemmelser om ansvar og kontroll ble vedtatt i 1997.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei.
Offentlig vann via privat stikkledning.

Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig avløp og kjøper er forpliktet til å knytte boligen til offentlig eller privat kloakkledning når eiendommen skifter eier, ref. tinglyst erklæring om utsettelse av tilknytningsplikt fra Asker kommune. Kostnader til tilknytning, graving, arbeider og ellers alle andre kostander til dette må påregnes og dekkes av kjøper. Tinglyst erklæring er vedlagt salgsoppgaven. Ved eventuelle spørsmål vennligst konferer megler.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning og omkostninger
6 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172 500,- (Dokumentavgift) 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 186 520,- (Omkostninger totalt) 7 036 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.55 200)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.5 900)
Betalingsutsettelse (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.40 597)
Grunnpakke (Kr.3 910)
Markedspakke Gull (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.144 407)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0197

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Kine Sætre

Saksbehandlere
Kine Sætre
Eie Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 11 54 47 / E-post: ks@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Nyhuslia 5
For mer om objektet
Nyhuslia 5

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.