Bilde 1 av Østliveien 64 Bilde 2 av Østliveien 64
Digital salgsoppgave
Østliveien 64

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tiltalende, oppgradert enebolig med flotte uteområder i barnevennlig og populært område sentralt i Heggedal.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
114 m²
Bruksareal (BRA)
164 m²
Bruttoareal (BTA)
180 m²
Kommunale avgifter
kr 1 301 / Mnd
Prisantydning
kr 5 950 000
Omkostninger
kr 161 519
Totalpris
kr 6 111 519
Byggeår
1961
Tomt
Eiet tomt 736 m²
Oppdragsnummer
39200069
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Hege
Prisantydning kr 5 950 000,-
Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt) kr 12 650,-
Dokumentavgift kr 147 500,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
   
Totalpris kr 6 111 519
Eiendom
Østliveien 64, 1389, Heggedal

Matrikkel
Gnr. 78 bnr. 48 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 114 kvm
Bruksareal: 164 kvm
Bruttoareal: 180 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1961

Tomt
Eiet tomt 736 m²

Prisantydning
5 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))
147 500,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

161 519,50 (Omkostninger totalt)

6 111 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 609 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser.

Parkering
Boligen har en stor gårdsplass med plass til parkering for flere biler.

Beliggenhet
Østliveien 64 ligger attraktivt til like ovenfor Heggedal sentrum i Asker. Meget attraktiv beliggenhet for barnefamilier, med kort vei til topp moderne Heggedal barneskole og flere barnehager. Eiendommen ligger sentralt, med kort vei til butikker, servicetilbud, fritidsaktiviteter, samt buss og Heggedal togstasjon. Nærheten til Gjellumvannet byr på mange hyggelige stunder sommer som vinter, med alt fra bading på fin sandstrand til isfiske. Like i nærheten ligger også den nye sykkelparken, tufteparken og volleyballbane.

Dette er et barnevennlig og rolig boligområde i landlige og idylliske omgivelser, med et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Boligen ligger tilbaketrukket men har likevel en sentral beliggenhet med gangavstand til Heggedal sentrum, togstasjon og flere forretninger. Her bor du i et fredelig område med gode oppvekstsvilkår samt nærhet til fantastiske turstier og uberørt natur. Dette er en ideell beliggenhet for deg som søker trygge og gode oppvekstrammer, varierte rekreasjonsmuligheter i skog og mark, trygg skolevei på gang- og sykkelvei samt nærhet til Asker sentrum.

Noe av det unike med beliggenheten til Østliveien 64 er at dette er et familiefelt i et område med kort vei til marka med flotte ski- og turområder samtidig som det ligger sentralt med rask tilgang til Oslo. Dette er en kvalitet som kombinerer livskvalitet og enkelhet for moderne familier. Her kan du slippe kø i bilen, og heller enkelt spasere til Heggedal togstasjon på ca. 15 minutter. Allikevel tar det bare ca. 3 minutter med bil til Heggedal stasjon, der det også er pendlerparkering. På veien kan du handle i sentrum eller levere og hente barna i den populære miljøbarnehagen. Her er alt tilrettelagt for en enkel, miljøvennlig og tidsbesparende hverdag, der du slipper å tenke på transport i både køkjøring, bytting av trikker, busser og liknende som så mange andre er avhengige av

Skole og barnehage
Her er det trygge oppvekstsvilkår for små og store, med nærhet til skoler og barnehager. For de yngste er det flere barnehager i nærområde, blant annet Heggedalsskogen barnehage, Vikingjordet barnehage og Kistefossdammen barnehage. Fra boligen er det kun 1 km. til Heggedal barneskole. Heggedal skole ble nylig ferdigstilt, og er en topp moderne barneskole med flere fasiliteter. Boligen sokner til Hovedgården ungdomsskole, kun 1,3 km. fra boligen.

Rekreasjon
Boligen ligger i nærhet til marka, og området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter med tur- og skiløyper i nærheten. I umiddelbar nærhet har du tilgang til varierte turmuligheter i skog og mark. Nærområdet byr på en mengde skogsstier og rundløyper. Ikke lange kjøreturen fra boligen har du også milevis med preparerte skiløyper. Fra Skjellestad starter skiløypene som møter resten av løypenettet innover i Kjekstadmarka. Her er det et mangfold av varierte løyper enten man ønsker en kort treningsrunde eller langturer mot Blåfjell og Haukeliåsen. Innover Kjekstadmarka er det også flotte og varierte muligheter for tur på beina og sykkel på sommerstid. Midt i hjertet av Heggedal ligger idylliske Gjellumvannet. Gjellumvannet byr på en mengde fritidsmuligheter både sommer og vinter. Om sommeren har man flotte bademuligheter med opparbeidet badestrand, flytebrygge med stupebrett, volleyballbane og tuftepark. Om vinteren er det muligheter for ski, skøyter og isfiske på vannet. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg.

Fritid
Boligen ligger i nærhet til aktivitetsanlegg med gressbane og lekestativer. Det er også kun en kort sykkeltur til Gjellum Idrettsanlegg. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Heggedal har et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. Heggedal IL tilbyr fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulda kommer. I Heggedal er Trans'matorn sykkelpark, som har blitt et samlingspunkt for store og små sykkelinteresserte i hele kommunen

Handel
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi eller Coop Extra i Heggedal sentrum. I Heggedal sentrum finner man også både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek.

Offentlig kommunikasjon
Boligen ligger meget sentralt like ovenfor Heggedal sentrum. Fra boligen ar du kort gangavstand til nærmeste bussholdeplass, kun 200 meter unna. Fra boligen har du også gangavstand til Heggedal togstasjon med gode kommunikasjonstilbud og pendlerparkering. I rushtiden settes det opp ekstra avganger til Heggedal stasjon, både morgen og ettermiddag. Til Asker togstasjon tar det kun 9 minutter med toget, og fra Asker tar det kun 18 minutter til Nationaltheatret.

Heggedal
Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling kun 7 km unna Asker sentrum. Heggedal er et satsningsområde for nye Asker kommune 2020, med nyetablerte sentrumsområder som er under sterk utvikling. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek. I tillegg skal det i løpet av de neste 4-5 årene bygges ut videre med næringsvirksomhet, leiligheter, butikker, restauranter og kommunale tjenester. Heggedal skal bli et naturlig knutepunktsområde for nye Asker kommune 2020.

Tomt
Eiet tomt, 736 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré
Den flotte boligen har et pent opparbeidet inngangsparti. En lys og romslig entré ønsker deg velkommen inn. Entréen er pusset opp i senere tid med nytt slitesterkt laminatgulv og gulvvarme som er gjennomgående for hele 1. etasje. Entréen har to garderobeskap, med rikelig av plass for yttertøy og sko.

Stue og spisestue
Fra entréen kommer du inn i den topp moderne stuen. Stuen er også pusset opp i senere tid og fremstår som topp moderne. Det er lagt nytt gulv med gulvvarme, veggoverflatene er malt i moderne fargetoner og det er downlights i himling. Stuen har en moderne åpen løsning mot spisestuen som gir et stort og sosialt oppholdsrom. Stuens store vindusflater gir optimale lysforhold og en behagelig atmosfære. Stuen har en meget god planløsning som gir rom for gode møbleringsmuligheter til både sofagruppe og mediemøblement. I spisestuen er det god plass til et stort spisebord. Her har du en ypperlig plass til å invitere venner og famille til hyggelige måltider. Plassert mellom stuen og spisestuen finner du også en peisovn som både gir ekstra varme og hygge. Fra stuen har du utgang til den flotte terrassen og hagen.

Terrasse og hage
Fra stuen er det utgang til en flott, skjermet og stor terrasse. Terrassen måler hele 59 kvm. så her kan du enkelt møblere og skape flere soner for å nyte late dager i solen eller ha venne- og familiebesøk. Terrassen ligger sørvendt, noe som gir svært gode solforhold, og selger opplyser at man har solen i opptil 12-13 timer på terrassen. På terrassen er det også montert en markise for effektiv solskjerming av stuen og for muligheten til å sette seg i skyggen.

Fra terrassen er det videre adkomst til hagen. Hagen er pent opparbeidet med skjermende busker og diverse beplantning. Hagen har godt av plass til både lek og moro for de minste, samt selskap og grillfester med venner og bekjente. Her har man masse boltreplass for både store og små. Hagen er tilnærmet flat og består for det meste av lettstelte plenarealer. Plenen er en ypperlig lekeplass til å spille cricket eller badminton en fin sommerdag. Det er også god plass til trampoline i hagen. I hagen finner du også en praktisk utebod, perfekt for hageredskapene eller putene til utemøblementet.

Kjøkken
Boligen har et stilrent og pent kjøkken som var nytt i 2013. Kjøkkenet har tidløse profilerte fronter i hvitt med benkeplate av tre. Kjøkkeninnredningen har en funksjonell og praktisk utforming som kan by på effektive arbeidsflater og rikelig med skap-, skuff- og benkeplass. Kjøkkenet har store vinduer samt utstrakt bruk av downlights som gir optimale arbeidsforhold, for deg som liker å stå på kjøkkenet. Over benkeplaten er det flislagt med tidsriktige og moderne subway-fliser. Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøleskap og integrert oppvaskmaskin, platetopp, og stekeovn. På kjøkkenet finner du også en stemningsfull peisinnsats som gir både varme og hygge.

Soverom
Den attraktive boligen har til sammen 3 soverom, alle i 2. etasje. Soverommene er i likhet med resten av boligen pusset opp i senere tid. Veggene er malt i moderne og tidsriktige fargetoner og på gulvet finner du sjarmerende malt heltre gulv. Hovedsoverommet har fått et moderne og behagelig gulvteppe. Hovedsoverommet er av god størrelse, og her kan du enkelt møblere med dobbeltseng, nattbord og kommode. Hovedsoverommet ligger østvendt, noe som gjør det svalt og behagelig. På hovedsoverommet finner du også et stort garderobeskap med rikelig av oppbevaringsplass.

De 2 andre soverommene er noe mindre, og gjør seg fint som barnerom. Her er det god plass til seng, nattbord, skrivepult og garderobeløsning. Ett av soverommene har et stort garderobeskap med skyvedører.

Bad
Boligen har et lekkert og delikat bad som ble pusset opp i 2017. Her får du virkelig spa-følelsen! Badet er delikat innredet med dobbel servant på en moderne baderomsinnredning, overskap med speil og belysning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk. Badet har en lekkert dusjnisje med glassvegger og regnsfallsarmatur for ekstra komfort. Vegger og gulv er flislagt, det er varmekabler i gulvet og downlights i himling.

Toalettrom
Boligen har også et pent toalettrom, praktisk plassert i tilknytning til entréen i 1. etasje. Toalettrommet er innredet med vegghengt toalett og servant.

Kjelleretasje
Det er også gode lagrings- og oppbevaringsmuligheter i boligen. Boligen har en stor kjeller med flere boder og god lagerplass. Her finner du også en praktisk verktøybod.

Loft
I tillegg til god lagringsplass i kjelleretasjen har boligen også et stort loft. Loftet er tørt og har god takhøyde på midten. I gulvflate måler loftet ca. 30 kcm. så her har du gode lagringsmuligheter. Loftet har adkomst via takluke i trappegangen i 2. etasje. 

Byggemåte
Enebolig over 2 etasjer samt kjeller og loft. Boligen har grunnmur av betong, fundamentert på støpt såle på ukjent byggegrunn. Yttervegger av bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med liggende panel. Takkonstruksjon av saltakskonstruksjon belagt med takstein. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Boligen har vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra 2019. Vindu på soverom 1 med tre-lags glass fra 2013. Vinduer i kjeller fra ukjent årstall. Terrassedør med to-lags glass fra 2019. Stoppekraner for vann er plassert på fordelerstammer i teknisk rom i kjeller. Vannrør med rør-i-rør system og synlig avløpsrør i plast.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 114 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 164 kvm

Standard
Følgende har fått tilstandsgrad 2 eller 3 i tilstandsrapporten.

TG2:
- Toalettrom - Sanitærutstyr / innredning: Det er ikke anordning slik at eventuell lekkasjevann fra innebygget klosett kan oppdages tidlig uten fare for at det oppstår bygningsskader / fuktskader inne i konstruksjonen.

- Innvendige trapper: Rekkverk/håndløper på trapp mellom 1 og 2. Etasje oppfyller ikke dagens forskrift. Trapp til kjeller mangler rekkverk.

- Konstruksjon og fasader (ink. kledning): Tg2 gjelder restrerende kledning på 3 vegger. Panelen har alder og malingslitasje.

- Tekking - (undertak, lekter og yttertekking): Undertak vurdert til å være fra byggeår. Yttertekking fra ukjent årstall. Tilstandsgrad er gitt grunnet alder

- Trapp fra terrasse til hage mangler rekkverk. - Drenering og fuktsikring: Dreneringens tilstand har påvirkning på kjellerens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut fra alderen på drenssystemet. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Det viser at det ikke er en enkel vurdering og mange forhold kan ha innvirkning. Det avhenger blant annet av byggegrunnens beskaffenhet. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men deneringen i denne bygningen vurderes være passert anbefalt brukstid. Dette gjelder også øvrige tilsvarende boliger og ikke spesielt for dette tilfelle. Det er således noe en kjøper må forholde seg til også i liknende aldersbetingede bygninger/boliger.
TG3: Ingen

Oppvarming
Oppvarming med elektrisk gulvvarme i 1. Etasje. Peisovn på kjøkken og stue samt elektriske panelovner. Naturlig ventilasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 15 609 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser.

Forsikring med polisenummer
Codan Forsikring Polisenummer: 751199874

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 288 059,- Som sekundærbolig Kr. 4 637 012,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
1923/910557-1/100 Rettigheter iflg. skjøte
17.08.1923
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vannrett

1961/2887-1/100 Best. om vann/kloakkledn.
08.07.1961
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1981/2202-1/100 Elektriske kraftlinjer
03.02.1981
Bestemmelse vedr erstatning v/ev.skade m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/2375-1/100 Best. om vann/kloakkledn.
26.01.2000
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser

Grunndata:
1923/900247-1/100 Registrering av grunn
01.06.1923
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:78 Bnr:46

1958/909907-2/100 Sammenslåing
22.03.1958
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0220 Gnr:78 Bnr:71

1959/3835-1/100 Registrering av grunn
30.10.1959
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3025 Gnr:78 Bnr:165

1988/39045-1/100 Registrering av grunn
14.11.1988
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3025 Gnr:78 Bnr:430

1991/26178-1/100 Målebrev
21.10.1991
Areal 736,5 m2

2020/814297-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2020 00:00

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 01.12.1962.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei via privat stikkvei.
Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning og omkostninger
5 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt)) 147 500,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 161 519,50 (Omkostninger totalt) 6 111 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.53 100)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Dronefoto (Kr.3 100)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.36 467)
Markedspakke Gull (Kr.15 900)
Visningshonorar * 2 (Kr.5 900)
Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 910)
Totalt kr. (Kr.141 277)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0069

Internett
www.eie.no

Eier
Nina Tangvik Bård Edvin Ellingsen

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Kine Sætre

Saksbehandlere
Hege Jøldal
Eie Asker
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

Eie Asker
/

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Kine Sætre
Mobil: 95 11 54 47
E-post: ks@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.