Bilde 1 av Øvre Dyrhusbakken 26Bilde 2 av Øvre Dyrhusbakken 26
Digital salgsoppgave
Øvre Dyrhusbakken 26

1390 Vollen • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik, moderne familievilla m høy teknisk standard og godkjent utleiedel - Dbl. garasje - 45 kvm sydvendt terrasse
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
287 m²
Bruksareal (BRA)
337 m²
Bruttoareal (BTA)
371 m²
Kommunale avgifter
kr 1 624 / Mnd
Prisantydning
kr 12 950 000
Omkostninger
kr 331 020
Totalpris
kr 13 281 020
Byggeår
2015
Tomt
Eiet tomt 645 m²
Oppdragsnummer
39210182
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 12 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 315 000,-
  
Totalpris kr 13 281 020
Eiendom
Øvre Dyrhusbakken 26, 1390 Vollen

Matrikkel
Gnr. 63 bnr. 389 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 287 kvm, Bruksareal: 337 kvm, Bruttoareal: 371 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2015

Tomt
Eiet tomt 645 m²

Prisantydning
12 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
12 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
315 000,- (Dokumentavgift)

331 020,- (Omkostninger totalt)

13 281 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 484,64 pr. år

Eier
Kjetil Myhre Marianne Granlund Myhre

Parkering
Boligen har innbygd dobbeltgarasje på ca. 33 kvm, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Øvre Dyrhusbakken 26 har en svært flott beliggenhet tilbaketrukket og rolig i et nyere boligfelt i idylliske Vollen, med nærhet til både sjø og marka. Eiendommen ligger skjermet til med gode solforhold fra tidlig morgen til kveld. Boligen ligger svært barnevennlig til i en blindvei, med stor lekeplass på boligfeltet. Dette er et familievennlig og rolig boligområde i landlige og idylliske omgivelser, med et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Et eldorado for barnefamilier!

Her bor du i et fredelig område med gode oppvekstsvilkår samt gangavstand til flere barnehager, barneskole og ungdomsskole. Området byr på flere fine og barnevennlige strender og badeplasser. I Vollen finner du en stor båtmarina og langs sjøen har du en idylliske kyststi langs Oslofjorden. Det er også meget god kommunikasjon til Oslo med hurtigbåt og ekspressbuss i rushtiden samt buss hvert 15. minutt hele dagen. Dette er en ideell beliggenhet for deg som søker trygge og gode oppvekstrammer, varierte rekreasjonsmuligheter ved sjøen og i marka, kort skolevei samt enkel tilgang til Asker sentrum og Oslo.

Skole og barnehage
Boligen ligger særdeles barnevennlig med flere gode barnehager i nærområdet, slik som Nilsemarka barnehage, Vollen Montessori barnehage, Musikkbarnehage, Kystkulturbarnehage, Vollen familiebarnehage og Bjerkås barnehage. Boligen sokner til Blakstad barneskole som ligger innen gangavstand og for de eldre barna er det også gangavstand til Vollen ungdomsskole, samt idrettshall. Arnestad barneskole ligger også i nærheten. Det finnes også en Montessoriskole i Vollen. I tillegg finnes Smia spesialskole, Asker internasjonale skole som ligger på Drengsrud og Steinerskolen på Nesbru. Det er flere videregående skoler i området.

Fritid og aktiviteter
Gui sportsklubb (tidligere VUL og Heggedal) har mange gode tilbud for små og store, med blant annet innendørshall, kunstgressbaner, ballbinge, frisbeegolf-, og rulleskibane på Arnestad idrettsanlegg, som ligger i gangavstand fra boligen. Det er også kort vei til skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall, alpinanlegg, tennisanlegg og ridesenter. Asker golfbane ligger en kort kjøretur unna boligen.

Offentlig kommunikasjon
Fra boligen er det gangavstand til busstopp i Slemmestadveien, der det går ekspressbusser til Oslo Bussterminal med ca. 15 minutters avganger i rushtiden. Veldig populær er også hurtigbåten, som går til Aker Brygge fra Vollen og tar ca. 25 minutter. Denne går også på vinterstid. I sommerferien går hurtigbåten i helgene, med turer helt til Drøbak. Ellers er det kort vei til både Heggedal togstasjon og Asker togstasjon som er et knutepunkt for både tog- og bussforbindelser. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Asker, 8 min til Holmen, 12 min til Sandvika og 25-30 min til Oslo S.

Handel
Det er et godt utvalg av varierte dagligvarebutikker i nærområdet. Fra boligen har du gangavstand til Vollen sentrum hvor du blant annet har flere serveringsmuligheter slik som sushi restaurant, Vollen bakeri og Vitos restaurant på brygga. Her finner du også Rhomb interiørbutikk.

Rekreasjon
Vollen er kjent for sitt fantastiske friluftsområde. Mot øst har man fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og kystkultursti. Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur. Fra boligen er det kort vei til flere flotte tur- og badeplasser langs kysten. Nærmeste badeplass er populære Sjøvollbukta og Sjøstrand bad som består av to flotte sandstrender og gresslette. Her finnes også nyere betongmolo med stupebrett.

Foruten vakker natur, nærhet til sjøen så finnes et utall stier ivaretatt av entusiastiske Vollen Vel i et historisk og unikt lokalmiljø. Oslofjordmuseet åpnet i 2013, som en avdeling under Akershusmuseet og tar for seg kystkulturen i Indre Oslofjord. Videre kan du gå den berømte Kystkulturstien som strekker seg fra Hurum til Oslo, der deler av stien gjennom Vollen har fått pris for en av Norges vakreste miljøgater.

I nærområdet er det flere båthavner; blant annet Vollen Marina. Asker er et av Norges største samlingsplasser for båtbransjen og Vollen Marina har 220 båtplasser, med varierende bredde fra 3 til 6,5 meter. Her er det gode muligheter for båtplass. Vollen har også utleie av både vannscootere og båter og ikke minst "Varm i Vollen" sjøbadstue som ligger midt i smørøyet i Vollen marina.

Området byr også på kilometervis med preparerte skiløyper og det er kort vei til flotte Eidsletta med lette skiløyper som også passer for de minste.

Vollen
Vollen er handelsstedet med sjel, bestående av særegne butikker. Alle søndagsåpne, de fleste 7 dager i uken. Her finnes flere butikker slik som Rhomb interiørbutikk, Herligheten klesbutikk og Lykkelig klesbutikk, samt både frisørsalonger, kafeer, apotek, restaurant og stor dagligvareforretning. På dette sjarmerende stedet finner en også 3 gallerier, museum, legekontor/helsestasjon og tannleger, flere badestrender og ikke minst populære Vollen marina med mulighet for båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, særlig kjent er skipet til Roald Amundsen "Maud", dette skipet er i disse dager hevet og skal fraktes tilbake til Vollen. Ellers er Vollen kjent for bærdyrking, gartnerier og hagebruk.

Bebyggelse
Området består i hvoedsak av moderne villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 645 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etg. 84 kvm P-rom / 117 kvm BRA: Hall m/trapp, bad/vaskerom, stue, kjøkken og garasjerom.
2. etg. 107 kvm P-rom / BRA: Gang m/trapp, 2 bad, vaskerom, 3 soverom og  stue/soverom.
U. etg. 59 kvm P-rom / 76 kvm BRA: Gang m/trapp, stue og 2 boder.
U. etg. (utleiedel) 37 kvm P-rom / BRA: Stue/kjøkken, bad og soverom.

Det er utgang til terrasse på ca. 45 kvm fra stuen i 1. etasje.

Garasjen er innbygd i bolig og er på ca. 33 kvm.

Byggemåte
Bygning generelt - Enebolig med utleiedel:
Enebolig oppført i 2015. Boligen består av underetasje med uteleiedel, 1. etasje og 2. etasje.

Grunn og fundamenter, generelt:
Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeår. Det er lagt radonsikring mot grunn.

Gulv på grunn:
Støpte gulv mot grunn.

Vegger mot grunn:
Vegger mot grunn av sprøytebetong.

Drenering:
Drenering/fuktsikring fra byggeåret.

Utvendig komplettering, vegg:
Utvendig trekledning. Synlig del av grunnmur med puss.

Yttervegger:
Bindingsverk.

Vinduer:
Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med isolerglass.

Ytterdører og porter:
Ytterdører i tre. Elektrisk leddet garasjeport.

Innvendige dører:
Innvendige dører er profilerte fyllingsdører. Dør med glass mellom hall og stue i 1. etasje.

Takkonstruksjoner:
Saltakkonstruksjon i tre, utført som fullt isolert takplan. Konstruksjonen er besiktiget fra loft og bakkenivå.

Taktekking og membraner:
Taket er tekket med takstein.

Utvendige beslag:
Utvendig beslag, takrenner og nedløpsrør i lakkert stål.

Trapper og ramper:
Innvendig tretrapp. Tette opptrinn. Eik i trinnene. Utvendig støpt trapp mot kjelleren.

Balkonger, terrasser ol.:
Terrasse ut fra stuen/kjøkken i 1. etasje på ca. 45 kvm. Bjelkelag/tilfarere med terrassebord. Levegger og rekkverk i trevirke. Terrasse er delvis overbygget. Terrassen vender mot syd.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Lecapipe fra byggeåret. Peisovn på stuen i 1. etasje.

Frittbærende dekker:
Trebjelkelag som etasjeskiller.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 287 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 337 kvm

Standard
Inngangsparti | Velkommen inn!
Eiendommen ligger tilbaketrukket til og har et særdeles pent opparbeidet inngangsparti. En romslig gårdsplass med enkel adkomst til dobbeltgarasjen gir gode parkeringsmuligheter. Fra gårdsplassen er det direkte adkomst til både hage med plen og terrassen som strekker seg rundt boligen. Selve gårdsplassen er gruslagt og gir et herskapelig førsteinntrykk. Huset ble malt utvendig våren 2021. Inne i boligen blir man møtt av en stor og innbydende hall med god plass til oppbevaringsmøbler og annet klesoppheng. Det er satt inn et romslig garderobeskap med hhv. speildører og hvite, profilerte fronter. Gulvet er lagt med store fliser som står pent i stil med boligen ellers. Herfra har man adkomst til gjestebad med vaskeromsløsning, stuerommet og trappeadkomst til de øvrige etasjene.

Stue | Lyse, luftige allrom
Stuen i 1. etasje har adkomst gjennom glassdør med sprosser. Her blir man møtt av dagens tv-stue. Stuerommet har en allsidig planløsning med flere naturlige soner for innredning og meget godt lysinnslipp på fire sider av rommet. Rommet er i dag innredet med spisestue i forbindelse med kjøkkenet, tv-stue ved peisen og lesekrok. Peisen er smart plassert på hjørnet slik at den kan nytes fra store deler av stuerommet. I tillegg til å by på peiskos er dette en behagelig ekstra varmekilde på de kaldeste dagene. Rommet har en god flyt mellom de forskjellige sonene og et smakfullt farge- og materialvalg. Gulvet er lagt med eksklusiv enstavs parkett og veggene har et lyst fargevalg som gir en luftig atmosfære. Spisestuen har plass til stort spisebord og mange sitteplasser. Dette er et herlig sted å samles med venner og familie for selskap og høytider. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen med fastmonterte vitrineskap med benk langs spisestuen. Fra stuen er det adkomst til terrassen gjennom doble glassdører.

Stuen i 2. etasje har trappeadkomst fra hallen og byr på mye boltreplass for hele familien. Denne stuen er perfekt som en klassisk loftstue, ekstra tv-stue eller som aktivitetsrom for de minste. Rommet er av en fin størrelse som gir mange bruksmuligheter. Stuen er malt i tidsriktige farger og kan enkelt omgjøres til flere soverom dersom det er behov for det.

I underetasjen ligger den tredje stuen i boligen. Dette er et stort rom med mange bruksmuligheter som hjemmekino, bibliotek, hobbyrom og mye annet. Rommet er utstyrt med et stort antall garderobeskap med speildører og brukes i dag til ballettstue. Downlights i taket gir gode interne lysforhold.

Kjøkken | Velutstyrt og påkostet
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen og har en klassisk og smakfull utførelse. Utformingen er praktisk med innredning langs to vegger og en stor utstikker med spiseplasser. Innredningen er fra 2015 og har profilerte fronter med hvit utførelse og metallhåndtak. Det er rikelig med lagringsplass i under- og høyskap, samt gode arbeidsflater. Benkeplaten er i komposittstein og har en nedfelt stålkum. Over benken er det lagt tapet som gir en delikat kontrast til den hvite innredningen. Kjøkkenet er utstyrt med platetopp med induksjon, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, fritthengende ventilator, kjøleskap og fryseskap.

Uteplass | Herlige utearealer med naturlige soner
Eiendommen har en fantastisk uteplass med terrasse ut fra stuen i 1. etasje. Terrassen er på ca. 45 kvm og ligger på sydsiden av boligen. Her har man solen fra ca. kl. 6 og frem til ca. kl. 18 på sommerstid. Terrassen har gode møbleringsmuligheter med plass til lounge, grillplass, spiseplass, solsenger med mer. Det er satt opp en pergola som gir deilig skygge på de varmeste dagene. På sommerstid kan man åpne de doble glassdørene ut fra stuen og benytte terrassen som en forlengelse av stuerommet. Fra terrassen har man direkte adkomst til plen på egen tomt og felles tomt. Hagen er velstelt med plen og hekk mot naboene.

Soverom | Gode rom for alle aldre
Det er tre gode soverom i boligen, samt ett soverom i utleiedelen. Av disse er hovedsoverommet det største. Her er det rikelig med plass til dobbeltseng med nattbord med mer. Klesoppbevaring finner man i garderobeskapene langs to av veggene. I forbindelse med hovedsoverommet ligger hovedbadet med en suite løsning. De to øvrige soverommene i hovedhuset er begge av god størrelse med mange bruksmuligheter. Rommene er godt egnet som barnerom, kontor, hobbyrom eller gjesteværelse. Det er god plass til både seng og/eller arbeidspult, avhengig av behov. Dersom man har behov for flere soverom kan loftstuen relativt enkelt bygges om til dette.

Bad/vaskerom | Delikate bad, oppgradert i nyere tid
Det er i alt fire bad i boligen med to bad i 2. etg og ett i hver øvrige etasje. Hovedbadet ligger i forbindelse med hovedsoverommet og er pent flislagt gulv og vegger. Flisene holder en lekker, moderne stil med mørke toner som står i pen kontrast mot den hvite innredningen. Selve badet er fra 2015 og fremstår delikat og moderne. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning med underskap, høyskap, dusjhjørne og frittstående badekar. Dusjhjørnet har glassvegg og veggmontert armatur og garnityr. Badet er utstyrt med gulvvarme for en deilig start på dagen - Dette er sammenfallende for alle badene i boligen. Det andre badet i 2. etasje er perfekt for barna i huset og er lett tilgjengelig fra de to soverommene og loftstuen. Dette badet er også fra 2015. Badet er flislagt med sandtoner på gulv og hvite, avlange fliser på veggene. Av utstyr er det her vegghengt toalett, servantinnredning med underskap og et dusjhjørne.

Badet i 1. etasje holder en tilsvarende standard som barnebadet i 2. etasje og er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning med underskap, speil og et dusjhjørne. Det er i tillegg opplegg for vaskemaskin.

Vaskerommet ligger i 2. etasje med adkomst fra mellomgangen. Gulvet er flislagt med mørke fliser og malte flater i ferskentone på vegg. Som med resten av boligen er det innlagt gulvvarme. Vaskerommet er fra byggeår og er utstyrt med benkeskap og benkeplate i slitesterk laminat. Det er installert en praktisk utslagsvask i stål og det er opplegg for vaskemaskin.

Annet | Gode lagringsmuligheter
Boligen har to store boder i underetasjen som byr på rikelig med lagring - Essensielt for barnefamilier! I underetasjen finner du i tillegg trimrom og teknisk rom hvor aggregat for balansert ventilasjon, varmtvannstank med mer er lett tilgjengelig. Treningsapparatene på trimrommet vil medfølge ved salg.

Utleiedel | Romslig og praktisk
Utleiedelen har egen inngang på baksiden av boligen og inneholder vindfang, stue/kjøkken, soverom og bad. Planløsningen gir god utnyttelse av det tilgjengelige arealet og utleiedelen har en god flyt mellom de forskjellige rommene. Badet ligger innerst og er pent flislagt på vegger og gulv. Badet er fra 2015 og er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning med underskap, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Stuen i utleiedelen er av god størrelse med plass til arbeidspult og sofaseksjon med stuebord og annet ønsket møblement. Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen og er utstyrt med innredning langs to av veggene og rikelig med lagringsplass i under- og overskap. Kjøkkenet holder en pen stil med slette fronter. Det er satt av plass til komfyr og oppvaskmaskin. Soverommet i uteleiedelen har god plass til seng og/eller arbeidspult, avhengig av behov.

Overflater på innvendige gulv:
Underetasje med laminat, parkett og fliser.
1. etasje med parkett og fliser.
2. etasje med parkett..

Overflater på innvendige vegger:
Underetasje med malte flater.
1. etasje med malte flater. Tapet på deler av kjøkkenet.
2. etasje med malte flater. Enkelte vegger med tapet.

Overflater på innvendig himling:
Underetasje med malte flater og downlights.
1. etasje med malte flater og downlights.
2. etasje med malte flater og downlights.

Diverse:
- Utvendige bunnledninger for vann og avløp fra byggeåret.
- Innvendige rør for vann - og avløp fra byggeåret.
- Innvendig vannmåler og stoppekran er plassert teknisk rom.
- Det er installert kloakkpumpe og drenspumpe i boligen som styres fra teknisk rom.
- Samlestokk for vannrør er plassert på teknisk rom. Det er sluk i gulvet.
- 300 liter varmtvannsbereder er plassert på teknisk rom.
- 120 liter varmtvannsbereder er plassert på badet i utleiedelen.
- Fordelerskap for vannrør i stuen/kjøkken i utleiedelen.
- Varmekabler i alle gulv i 1. etasje og 2. etasje, inkludert garasje, samt alle våtrom. Varmefolie i alle gulv i 2. etasje.
- Balansert ventilasjon. Aggregatene på teknisk rom og utleiedel på kjøkkenet.
- Automatsikringer. Sikringsskapene er plassert på teknisk rom og i utleiedelen.
- Sentralstøvsuger. Sugebrett ved gulv/sokkel på kjøkken og i hallen i 1. etasje. Enheten er plassert på teknisk rom.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 28.02.2017.

Oppvarming
Hele underetasjen, 1. etasje, samt våtrom i 2. etasje har varmekabler. Resterende rom i 2. etasje har varmefolie.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 19 484,64 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har hatt et strømforbruk på ca. 38 000 kwh inkl. utleiedel foregående år.
Boligen er tilknyttet tv/internett fra Telia til en månedlig kostnad på ca. kr. 2 000,-.
Boligen er foriskret gjennom Fremtind til en årlig kostnad på ca. kr. 8 000,-.
Eiendommen er knyttet til en pumpe for avløp og overvann som har en årlig vedlikeholdskostnad på ca. kr. 7 000,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
DNB Fremtind

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 665 411,- Som sekundærbolig Kr. 9 595 481,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Treningsapparater på trimrommet vil medfølge ved salg.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
2015/451234-1/200 Best. om vann/kloakkledn.
Tinglyst 22.05.2015
:Knr:3025 Gnr:63 Bnr:388
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Andel i realsameie:
2013/785851-1/200 Endring av realsameie
Tinglyst 17.09.2013
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:3025 Gnr:63 Bnr:374 1/7


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
12 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
315 000,- (Dokumentavgift)

331 020,- (Omkostninger totalt)

13 281 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.81 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar 23/8+29/8+12/9+29/9+17/10 (Kr.8 850)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.50 000)
Markedspakke Gull (Kr.15 900)
Ukens bolig på finn * 3 (Kr.7 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 910)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.190 960)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0182

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Øvre Dyrhusbakken 26
For mer om objektet
Øvre Dyrhusbakken 26

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: