Bilde 1 av Øvre Dyrhusbakken 42Bilde 2 av Øvre Dyrhusbakken 42
Digital salgsoppgave
Øvre Dyrhusbakken 42

1390 Vollen • Asker kommune

Prisantydning

kr 10 650 000

Omkostninger: kr 280 270Totalpris: kr 10 930 270
Innholdsrik og smakfull familievilla fra 2008 i attraktivt boligområde. Flotte solforh. - Garasje - Nær sjøen og marka
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
210 m²
Bruksareal (BRA)
217 m²
Bruttoareal (BTA)
240 m²
Kommunale avgifter
kr 2 065 / Mnd
Prisantydning
kr 10 650 000
Omkostninger
kr 280 270
Totalpris
kr 10 930 270
Byggeår
2008
Tomt
Eiet tomt 654 m²
Oppdragsnummer
39200183
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Hege
Prisantydningkr 10 650 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 650 000,-)kr 266 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 10 930 270
Eiendom
Øvre Dyrhusbakken 42, 1390 Vollen

Matrikkel
Gnr. 63 bnr. 355 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 210 kvm
Bruksareal: 217 kvm
Bruttoareal: 240 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
2008

Tomt
Eiet tomt 654 m²

Prisantydning
10 650 000

Totalpris inkl. omkostninger
10 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
266 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 650 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

280 270,- (Omkostninger totalt)

10 930 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 24 772 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Parkering
Boligen har parkering i dobbelgarasje med montert elbil-lader (11,7 kWh) samt parkering på egen gårdsplass.

Eier
Knut Hellerud Liv Wisløff Hellerud

Beliggenhet
Øvre Dyrhusbakken 42 har en svært flott beliggenhet tilbaketrukket og rolig i et nyere boligfelt i idylliske Vollen, med nærhet til både sjø og marka. Eiendommen ligger høyt og fritt med fantastiske solforhold fra tidlig morgen til sen kveld og har vidstrakt utsikt mot Vardåsen, Skaugumsåsen, Kolsåstoppen og videre inn mot Holmenkollen og mot Oslofjorden. Boligen ligger svært barnevennlig til i en blindvei, med stor lekeplass på boligfeltet. Dette er et familievennlig og rolig boligområde i landlige og idylliske omgivelser, med et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Et eldorado for barnefamilier!

Her bor du i et fredelig område med gode oppvekstsvilkår samt gangavstand til flere barnehager, barneskole og ungdomsskole. Området byr på flere fine og barnevennlige strender og badeplasser. I Vollen finner du en stor båtmarina og langs sjøen har du en idylliske kyststi langs Oslofjorden. Det er også meget god kommunikasjon til Oslo med hurtigbåt og ekspressbuss i rushtiden samt buss hvert 15. minutt hele dagen. Dette er en ideell beliggenhet for deg som søker trygge og gode oppvekstrammer, varierte rekreasjonsmuligheter ved sjøen og i marka, kort skolevei samt enkel tilgang til Asker sentrum og Oslo.

Skole og barnehage
Boligen ligger særdeles barnevennlig med flere gode barnehager i nærområdet, slik som Nilsemarka barnehage, Vollen Montessori barnehage, Musikkbarnehage, Kystkulturbarnehage, Vollen familiebarnehage og Bjerkås barnehage. Boligen sokner til Blakstad barneskole som ligger innen gangavstand og for de eldre barna er det også gangavstand til Vollen ungdomsskole, samt idrettshall. Arnestad barneskole ligger også i nærheten. Det finnes også en Montessoriskole i Vollen. I tillegg finnes Smia spesialskole, Asker internasjonale skole som ligger på Drengsrud og Steinerskolen på Nesbru. Det er flere videregående skoler i området.

Fritid og aktiviteter
Gui sportsklubb (tidligere VUL og Heggedal) har mange gode tilbud for små og store, med blant annet innendørshall, kunstgressbaner, ballbinge, frisbeegolf-, og rulleskibane på Arnestad idrettsanlegg, som ligger i gangavstand fra boligen. Det er også kort vei til skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall, alpinanlegg, tennisanlegg og ridesenter. Asker golfbane ligger en kort kjøretur unna boligen.

Offentlig kommunikasjon
Fra boligen er det gangavstand til busstopp i Slemmestadveien, der det går ekspressbusser til Oslo Bussterminal med ca. 15 minutters avganger i rushtiden. Veldig populær er også hurtigbåten, som går til Aker Brygge fra Vollen og tar ca. 25 minutter. Denne går også på vinterstid. I sommerferien går hurtigbåten i helgene, med turer helt til Drøbak. Ellers er det kort vei til både Heggedal togstasjon og Asker togstasjon som er et knutepunkt for både tog- og bussforbindelser. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Asker, 8 min til Holmen, 12 min til Sandvika og 25-30 min til Oslo S.

Handel
Det er et godt utvalg av varierte dagligvarebutikker i nærområdet. Fra boligen har du gangavstand til Vollen sentrum hvor du blant annet har flere serveringsmuligheter slik som sushi restaurant, Vollen bakeri og Vitos restaurant på brygga. Her finner du også Rhomb interiørbutikk.

Rekreasjon
Vollen er kjent for sitt fantastiske friluftsområde. Mot øst har man fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og kystkultursti. Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur. Fra boligen er det kort vei til flere flotte tur- og badeplasser langs kysten. Nærmeste badeplass er populære Sjøvollbukta og Sjøstrand bad som består av to flotte sandstrender og gresslette. Her finnes også nyere betongmolo med stupebrett.

Foruten vakker natur, nærhet til sjøen så finnes et utall stier ivaretatt av entusiastiske Vollen Vel i et historisk og unikt lokalmiljø. Oslofjordmuseet åpnet i 2013, som en avdeling under Akershusmuseet og tar for seg kystkulturen i Indre Oslofjord. Videre kan du gå den berømte Kystkulturstien som strekker seg fra Hurum til Oslo, der deler av stien gjennom Vollen har fått pris for en av Norges vakreste miljøgater.

I nærområdet er det flere båthavner; blant annet Vollen Marina. Asker er et av Norges største samlingsplasser for båtbransjen og Vollen Marina har 220 båtplasser, med varierende bredde fra 3 til 6,5 meter. Her er det gode muligheter for båtplass. Vollen har også utleie av både vannscootere og båter og ikke minst "Varm i Vollen" sjøbadstue som ligger midt i smørøyet i Vollen marina.

Området byr også på kilometervis med preparerte skiløyper og det er kort vei til flotte Eidsletta med lette skiløyper som også passer for de minste.

Vollen
Vollen er handelsstedet med sjel, bestående av særegne butikker. Alle søndagsåpne, de fleste 7 dager i uken. Her finnes flere butikker slik som Rhomb interiørbutikk, Herligheten klesbutikk og Lykkelig klesbutikk, samt både frisørsalonger, kafeer, apotek, restaurant og stor dagligvareforretning. På dette sjarmerende stedet finner en også 3 gallerier, museum, legekontor/helsestasjon og tannleger, flere badestrender og ikke minst populære Vollen marina med mulighet for båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, særlig kjent er skipet til Roald Amundsen "Maud", dette skipet er i disse dager hevet og skal fraktes tilbake til Vollen. Ellers er Vollen kjent for bærdyrking, gartnerier og hagebruk.

Tomt
Eiet tomt, 654 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Inngangsparti med uteplass
Øvre Dyrhusbakken 42 har enkel adkomst via egen gårdsplass til et pent opparbeidet inngangsparti. Inngangspartiet er praktisk overbygget, og har en stor og hyggelig uteplass. Uteplassen ligger nordvest-vendt og måler ca. 45 kvm. Her er det god plass til utemøblement og grill hvor du kan nyte flotte solforhold med sen kveldssol og vidstrakt utsikt mot Vardåsen, Skaugumsåsen og Kolsås og videre inn mot Holmenkollen.

Entré
I underetasjen kommer du inn i en lys og romslig entré. Her er det flislagt gulv med gulvvarme, som er perfekt for våte sko når barn kommer løpende inn døren. Entréen er meget romslig, så her er det god plass for garderobemøblement og oppbevaring av yttertøy og sko. Både i entréen og gangen innenfor er det dimbare downlights i himling med bevegelsessensor.

Stue og spisestue
Den åpne trappen med eike-trinn tar deg opp til stuen. Stuen og spisestuen preges av store vindusflater som gir helt optimale lys og utsiktsforhold. Boligen har en moderne og tiltalende stue, med en lekker peisovn plassert perfekt mellom stuen og spisestuen. Sammen blir dette fort boligens sosiale samlingspunkt. Peisovnen og vannbåren gulvvarme i alle gulv bidrar til en lun og god romfølelse. Stuen er av god størrelse og har en effektiv rominndeling som gir rom for gode møbleringsmuligheter. Her kan du enkelt skape ulike soner med lounge, sofahjørne med media-sone samt spisestue. I himling er det dimbare donwlights i de ulike sonene. Spisestuen finner sin naturlige plass i tilknytning til kjøkkenet. Her er det god plass til et stort spisebord, og rom for mange gjester.

Veranda
Fra spisestuen er det utgang til en hyggelig, overbygget veranda med god plass for sittemøblement. Verandaen ligger nordvestvendt som til gjengjeld gir flotte solforhold på ettermiddag til sen kveld når den går ned bak Vardåsen. Midt på sommeren er det kveldssol til ca. kl. 23.00 ifølge selger. Verandaen måler ca. 8 kvm.

Kjøkken
Boligen har et lyst og stilrent kjøkken. Kjøkkeninnredningen fra Norema har slette, lyse fronter med tidløse håndtak av stål samt delikat benkeplate i komposittstein. Det er rikelig med skap-, skuff og benkeplass som gir optimale arbeidsforhold samtidig som takhøye skap sørger for ekstra plass. Innredningen ligger i en funksjonell vinkelform og byr på effektive arbeidsflater og god oppbevaringsplass i både skuffer og skap. Videre er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Kjøkkenet har store vinduer samt utstrakt bruk av dimbare downlights både i himling og under overskap, som gir optimale arbeidsforhold, for deg som liker å stå på kjøkkenet. Det ermulighet for et lite kjøkkenbord under de store vinduene, hvor du kan nyte vidstrakt, flott utsikt mot Vardåsen.

Terrasser og uteområder
Fra stuen er det utgang til en flott, skjermet terrasseplatting samt hagen. Terrassen måler ca. 34 kvm. og blir fort en forlengelse av stuen. Terrassen lar seg enkelt møblere med både sittemøblement og grill. Her kan du nyte flotte solforhold hele dagen. Hagen er flott opparbeidet med bedd, busker og blant annet rips-, blåbær- og solbærbusker. Hagen er avskjermet og et trygt sted hvor barn kan leke og utfolde seg med god plass til både lek og moro for de minste, samt selskap og grillfester med venner og bekjente. Her har man masse boltringsplass for både store og små.

På ettermiddagen og kvelden kan du forflytte deg til terrassen som ligger ved inngangspartiet. Med den unike beliggenheten kombineres fantastiske solforhold og naturskjønn utsikt over de grønne nærområdene, Vardåsen og Skaugumsåsen. Her har du supre solforhold på ettermiddagen til sen kveld når solen forsvinner bak Vardåsen. På terrassen finner du også en plassbygget vinkelsofa som medfølger.

Loftstue
I tillegg har boligen også en stue i 2. etasje. Rommet passer perfekt når barna har venner på besøk, eller når man vil trekke seg helt tilbake å nyte fred og ro. Stuen er også perfekt for hjemmekontor eller tv-stue, da det er montert tv-uttak her. De flotte takvinduene sørger for optimale lysforhold.

Soverom
Den attraktive boligen har til sammen 5 soverom, hvor 3 ligger i underetasjen og 2 ligger i 2. etasje. Soverommene er malt i lyse og delikate farger og har parkett på gulvene.

Hovedsoverommet er av god størrelse, og her kan du enkelt møblere med dobbeltseng, nattbord og kommode. Her er det også montert tv-uttak. Hovedsoverommet ligger i suite-løsning med direkte adkomst til et eget bad. Soverommet er svalt og behagelig.

De 4 andre soverommene gjør seg fint som barnerom, gjesterom, kontor eller hobbyrom. Soverommene er meget romslige og her er det god plass til seng, nattbord, skrivepult og garderobeløsning.

Garderobe
I tilknytning til hallen i underetasjen finner du også et praktisk garderoberom. Rommet har generøs innredning med heng, hyller og skap. Her er det rikelig med oppbevaringsmuligheter. I tillegg finnes det også en stor skyvedørsgarderobe i gangen.

Bad
Boligen har 2 romslige og lyse bad. Det første badet ligger i 1. etasje i tilknytning til hallen. Badet er delikat innredet med flislagte overflater, varme i gulvet og downlights i himling. Badet har en romslig baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning samt vegghengt toalett. Badet har et dusjhjørne med foldedører i glass og har opplegg for vaskemaskin.

Det andre badet ligger i suite-løsning med hovedsoverommet. Badet er delikat innredet med mørke gulvfliser og lyse veggfliser. Badet har en lys baderomsinnredning med heldekkende servant, veggskap og speil med belysning. I himling er det downlights og det er varme i gulvet. Badet er innredet med både badekar samt dusjhjørne. Dusjhjørnet har foldedører i glass, for optimal utnyttelse av gulvarealet.

Vaskerom
Vaskerommet ligger meget praktisk med egen inngang fra hagen, slik at du enkelt lose både to- og firbeinte inn på vaskerommet uten å måtte gå igjennom resten av boligen. Vaskerommet er innredet med stor varmtvannbeholder, benkeskap, utslagskum og god benkeplass. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. På vaskerommert er det jordvarmeanlegg som forsyner hele huset med vannbåren varme i all gulv.

Toalettrom
I tillegg til de 2 badene har boligen også et praktisk toalettrom. Toalettrommet har adkomst fra vaskerommet og er innredet med en servant og toalett. Her er det fliser på gulvet med gulvvarme mens veggoverflatene er malte.

Teknisk rom
Boligen har et eget teknisk rom med sentralstøvsuger, sikringsboks, fiberkabel med skjult ledningsnett til hovedsoverom, stue og loftstue.

Lagringsplass
Det er mye god lagringsplass i boligen med blant annet smarte og romslige kneloft i 2. etasje. I tillegg er det god plass til lagring i garasjen.

Dobbelgarasje
Bilene parkeres enkelt i boligens dobbelgarasje med montert elbil-lader eller i den store gårdsplassen. Dobbelgarasjen har innlagt strøm og leddport med automatisk portåpner. Det er også gode oppbevaringsmuligheter i garasjen.

Byggemåte
Boligen er oppført på såle og grunnmur av betong. Etasjeskillere av tre. Yttervegger av bindingsverk med stående kledning av tre. Taket er tekket med takstein. Taket er kun besiktiget fra bakkeplan. Boligen har to-fløyet inngangsdør med glassfelt. Produsert av Swedoor, byggeår. Ukjent brann- og lydklasse. Balkongdører med to-lags glass fra byggeår. Vinduer med to-lags glass fra byggeår. Boligen varmes opp med vannbåren varme til alle gulv, levert med jordvarme, og peisovn i stuen (2. etasje). Ventilasjon basert på naturlig tilluft og sentralt mekanisk avtrekk.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 210 kvm

1. etasje: 74 kvm.
Entré, gang, 2 bad og 3 soverom.

2. etasje: 85 kvm.
Stue, kjøkken, vaskerom og toalettrom.

Loftsetasje: 51 kvm.
Gang, loftstue og 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 217 kvm

1. etasje: 74 kvm.
Entré, gang, 2 bad, 3 soverom, bod og garderoberom.

2. etasje: 85 kvm.
Stue, kjøkken, vaskerom og toalettrom.

Loftsetasje: 51 kvm.
Gang, loftstue og 3 soverom.

Oppgraderinger
2013: Belegningsstein foran garasje
2013: Stenmur ved vei foran huset
2013: Beplanting i skråning foran hus
2013: Stentrapp ute
2013: Satt opp vegg mot loftstue med glassdør
2014: Montert peis i stue
2015: Montert spotter i tak i stue
2018: Montert rekkverk utetrapp
2019: Laget nytt stort soverom og "walk-in closet"
2020: Montert elbil lader i garasje (lader hele 11,7 kWh)
2020: Malt hele huset
2020: Membran tak utbedret (preventivt tiltak)

Standard
Følgende har fått tilstandsgrad 2 eller 3 i tilstandsrapporten.

TG2:
Bad 1. etasje:
- Sanitærutstyr og innredning: Innredningen har stedvise merker etter fuktinntrenging. Innebygget toalettsisterne har ikke avrenning til rom med sluk, eller tilsvarende sikring mot fuktskader.
- Overflater gulv: Det er stedvis sprekk i gulvflis (dusjnisje). Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser under toalett, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

Bad 1. etasje med badekar:
- Sanitærutstyr og innredning: Innebygget toalettsisterne har ikke avrenning til rom med sluk, eller tilsvarende sikring mot fuktskader. Innredningen har stedvise merker etter fuktinntrenging.

Kjøkken:
- Overflater gulv: Parkettgulv har slitt overflate.
- Innredning: Stedvise skader på innredningen.

Rom under terreng: Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig er innredede rom under terreng å betrakte som risikokonstruksjoner vedrørende fukt. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Innvendige trapper: Trappetrinn har slitt overflate.

Utstyr på tak: Snøfangerutstyr ikke etablert.

Terrasseplatting på terreng 1. etasje: Stedvis bevegelse i belegningsstein når den trås på. Kan indikere manglende fundamentering av belegningsstein.

Terrasseplatting på terreng 2. etasje: Terrassebord trenger overflatebehandling.

TG3: Ingen

Oppvarming
Boligen varmes opp med vannbåren varme til alle gulv, levert med jordvarme, og peisovn i stuen (2. etasje). Ventilasjon basert på naturlig tilluft og sentralt mekanisk avtrekk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 24 772 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 510 320,- Som sekundærbolig Kr. 9 037 153,-

Tekniske installasjoner:
Det er lagt fiberkabel inn i huset, det er skjult kabelopplegg for TV-uttak i stue, loftstue og på hovedsoverom.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie:
2006/159764-2/200  Opprettelse av realsameie  
10.03.2006 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:63 Bnr:375  1/21 
 
2006/159798-1/200  Opprettelse av realsameie  
10.03.2006 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:63 Bnr:378  1/40 
 
Heftelser:
Ingen

Grunndata:
2006/159489-1/200  Registrering av grunn  
10.03.2006 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:63 Bnr:131
 
2006/159489-2/200  Grensejustering  
10.03.2006 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/1646792-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 15.01.2008.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei.
Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning og omkostninger
10 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 266 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 650 000,-)) 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 280 270,- (Omkostninger totalt) 10 930 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.14 900)
Dronefoto 5 stk. (Kr.3 100)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 910)
Markedspakke Gull (Kr.15 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 10 650 000,-) (Kr.69 225)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.112 535)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0183

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
Eie Asker
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

Eie Asker

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Øvre Dyrhusbakken 42
For mer om objektet
Øvre Dyrhusbakken 42

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.