Bilde 1 av Øvre Skaulia 13 og 15Bilde 2 av Øvre Skaulia 13 og 15
Digital salgsoppgave
Øvre Skaulia 13 og 15

3474 Åros • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Idyllisk utsiktseiendom m. stort potensiale - Tilnærmet flat tomt - Flere bygg på tot. 246 kvm BRA - Svært gode solforh.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
111 m²
Bruksareal (BRA)
121 m²
Bruttoareal (BTA)
136 m²
Kommunale avgifter
kr 1 131 / Mnd
Prisantydning
kr 6 250 000
Omkostninger
kr 180 020
Totalpris
kr 6 430 020
Byggeår
1986
Tomt
Eiet tomt 4948 m²
Oppdragsnummer
39210293
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 6 250 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 164 000,-
  
Totalpris kr 6 430 020
Eiendom
Øvre Skaulia 13 og 15, 3474 Åros

Matrikkel
Gnr. 251 bnr. 481 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 136 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1986

Tomt
Eiet tomt 4948 m²

Prisantydning
6 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
164 000,- (Dokumentavgift)

180 020,- (Omkostninger totalt)

6 430 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 564,40 pr. år

Eier
John Alexander Cechanowicz Gjertsen Lisa Gjertsen Westad

Parkering
Det er gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Det er oppført en garasje på eiendommen, men grunnet vanskelig tilkomst benyttes denne primært som verksted og sportsbod.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Øvre Skaulia 13 og 15 har en unik beliggenhet på en høyde, sentralt over Åros. Eiendommen ligger fint til i et populært og idyllisk boligområde. Her er det meget barnevennlig og det er lekeplass på feltet. Eiendommen ligger innerst i blindvei med to store tomter på til sammen nesten 5 mål. Fra eiendommen er det kun ca. 1 km gange til Åros sentrum med diverse forretninger, lege, tannlege, frisør, matbutikk og serveringssted. Det er også gangavstand til fjorden med flotte bade- og fiskemuligheter samt brygge og strand. Det er blant annet en flott kyststi både mot Sætre og Slemmestad. Her kan man nyte late sommerdager i idylliske omgivelser.

Åros og nye Asker byr på et utall skjulte perler, enten man er på utkikk etter naturopplevelser, småbyer eller kystliv. Nevneverdige tettsteder innen en halvtimes kjøring unna inkluderer Sætre, Filtvet, Drøbak, Tofte, Holmsbu og Svelvik, tilgjengelig med ferge. Tettstedene langs Askerkysten er idylliske med innbydende torg, spisesteder med høy kvalitet og en avslappet atmosfære. I Sætre finner du en stor båtmarina og et godt utvalg butikker, spisesteder og fasiliteter. Det er også god kommunikasjon til Oslo med bussavganger én gang i timen. Nye Asker byr på flere strender med fine badeplasser. Dette er en ideell beliggenhet for deg som søker varierte rekreasjonsmuligheter ved sjøen og i marka, et rolig, men aktivt nærmiljø.

Det er enkel tilgang med bil til Asker sentrum, Drammen og Drøbak. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker et utgangspunkt. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, dype daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Asker er et populært næringsområde for mange viktige selskaper, spesielt store selskaper i teknologi- og offshore- bransjen.

Mot øst har man fjorden med båtliv og et mangfold av badeplasser. Mot vest har man marka med vakker natur. Fra eiendommen er det kort vei til flere flotte tur- og badeplasser langs kysten. Her kan man nyte sløve sommerdager på stranden eller farte ut i båt for å oppleve de Askerkysten har å by på. Gode utfartsdestinasjoner inkluderer idylliske Villa Malla i Filtvet, Vollen med sørlandssjarm, Sandspollen med skjermet uthavn, Oscarsborg med historisk festning og restaurant eller Drøbak med et stort utvalg butikker, caféer med mer.

Ønsker du enda større badeplass er Skogsborg kun en kort tur unna. Skogsborg består av flotte sandstrender og en stor gresslette - Perfekt for en dag ved vannet. Kyststien i Asker går forbi badeplassen, og herfra kan man følge kysten ned til for eksempel Sandspollen, Sætre og eller opp hele veien opp til Holmen i gamle Asker.

Det er gode bussforbindelser med bla. ekspressavganger retning Oslo/Drammen fra Åros sentrum. Det tar ca. 10-15 minutter med bil til Røyken togstasjon, og ca. 20 min til Slemmestad brygge med hurtigbåt til Aker brygge i Oslo. Nytt oppvekstsenter med barnehage og barneskole i Åros sentrum.

Område sokner til Frydenlund barneskole og Grytnes ungdomsskole. Det er flere barnehager i område, bl.a. Utsikten familiebarnehage, Spiren barnehage og Frydenlund Kanvas-barnehage. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 Åros.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 4948 m²
Herav:
3025 Asker Gnr: 251 Bnr: 401: 2 804,7 m²
3025 Asker Gnr: 251 Bnr: 481: 2 143,2 m²

Eiendommen har en meget romslig tomt med gode sol- og utsiktsforhold. Det er en dam på tomten hvor vannliljene blomstrer på sensommeren og denne kan brukes som badevann. Dammen er ca. 2,4 meter på det dypeste.

På grunn av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dette innebærer at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.
Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Enebolig:
U. etg. 44 kvm P-rom / 54 kvm BRA: Bad, 2 ganger, soverom, 2 disp. rom, kryperom (ikke måleverdig)
1. etg. 67 kvm P-rom / BRA: Entré, kjøkken, stue, wc, soverom
Loft (Ikke måleverdig grunnet manglende høyde og manglende gangbart gulv.)

Garasje:
1. etg. 29 kvm BRA: Garasjerom

Anneks:
1. etg. 24 kvm P-rom / BRA: Alkove, stue

Atelier:
1. etg. 47 kvm P-rom / BRA: Hobbyrom
Mesanin 25 kvm P-rom / BRA: Mesanin

Det er satt opp et drivhus og en lavvo med vedovn på tomten.

Byggemåte
Stor eiendom fordelt på Bnr 401 og 481 med flott utsikt fra Gråøysundet/Fagerstrand til Drøbak, og over bakkeplan kan en se helt inn til Oslo. Eiendommene har totalt 4 bygninger fordelt som: Hovedhus, anneks, garasje og atelier. Hyggelig dam midt på eiendommen. Bygningene bærer preg av ufaglært egeninnsats og det må forventes vesentlige oppgraderinger på flere av bygningene samt enkelte bygningsdeler. Da eiendommene selges som et dødsbo foreligger det lite vedlikeholdshistorikk og det kan være forhold takstmann ikke har kunnet oppdage. Ellers har eiendommene et stort potensiale. Boligenes alder tilsier at det må aksepteres større skjevheter, mindre isolasjon og utettheter grunnet oppføring etter datidens forskrifter. Generelt må det forventes høyre vedlikeholdskostnader på slike hus.

Enebolig:
Direkte fundamentering:
Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser.

Gulv på grunn:
Støpt såle av betong.

Vegger mot grunn:
I hovedsak lecavegger ut mot grunn, delvis utforet med antatt isolasjon og bindingsverk av tre på innsiden.

Drenering:
Dreneringen er fra byggeår.

Yttervegger:
Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med stående og liggende kledning.

Vinduer:
Vinduer fra 1982 utført med 3-lags isolerglass, karmer av tre. Vindu fra 1985, utført med 2-lags isolerglassruter og karm av tre på wc. Vinduer fra 1980 utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre. Ett av vinduene i 2. etg bærer preg av setningsskade/ skjervhet og kan ikke lukkes.

Ytterdører og porter:
Ytterdører fra 1988, hoveddør med hvitmalt overflate og glassfelt kjeller dør med malt flate. Balkongdør fra 1982 utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre.

Takkonstruksjoner:
Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein fra byggeår. Undertak av panel. Nedløp av plast. Stigetrinn til pipe. Luke til loft, med nedfellbar stige.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Peisovn i stue med fliser på gulv.

Frittbærende dekker:
Etasjeskillere av elementer av porebetong.

Atelier:
Bygning generelt:
En etasjes bygning med mesanin oppført i 1990. Bygningen er brukt i hovedsak som hobbyrom/verksted. Mesaninen er oppført i trekonstruksjoner. Det er innlagt strøm. Innvendig trapp til mesanin.

Direkte fundamentering:
Antatt fundamentert på/til fjell. Støpt såle til grunn.

Yttervegger:
Bygningen er oppført med 1 etasje i lettklinkerblokker med pusset og malt fasade. Ellers bindingsverksvegger, antatt isolert med mineralull. Utvendig kledd med stående kledning.

Vinduer:
Vinduer fra 1988/89/90, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre.

Takkonstruksjoner:
Saltakkonstruksjon, tekket med takstein.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Peisovn i 1 etasje med fliser på gulv. Innvendig stålpipe.

Bygning generelt - Garasje:
Romslig uisolert dobbelgarasje. Saltakkonstruksjon tekket med papp. Enkel, manuell vippeport. Separat inngangsdør. Vinduer fra 2007, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre.

Bygning generelt - Anneks:
Anneks oppført av eier selv. Saltakkonstruksjon tekket med takstein. Nedløp og renner av stål. Bindingsverksvegger antatt isolert med mineralull. Utvendig kledd med stående kledning. Hems over alkove. Innvendige vegger kledd med panel. Flislagt gulv. Peisovn fra ca 2007. Vinduer utført med 2-lags isolerglass fra 2007. Det er innlagt strøm.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 111 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 121 kvm

Standard
Enebolig:
Inngangsparti | Velkommen inn!
Eiendommen har et pent opparbeidet inngangsparti med hellebelagt uteplass og velstelte plantebed. Det er god plass til spise- og grillplass, solsenger, lounge eller lignende. Uteplassen vender mot vest og byr på svært gode solforhold. Fra terrassen har man adkomst til boligen via entréen og stuen. Inne i entréen er det god plass til skoskap, benk, klesoppheng eller lignende. Gulvet er lagt med fliser som gir et slitesterkt underlag - Praktisk for barnefamilier! Fra entréen har man videre adkomst til stuen, soverom, kjøkken og bad.

Stue | Stor og lys stue
Fra entréen kommer man inn i stuen. Rommet har en lys og luftig atmosfære som forsterkes av store vindusflater. Vinduene vender mot syd og øst og byr på fantastisk utsikt over nærområdet med fjorden i det fjerne. Stuerommet har en fin utforming som gir fleksibilitet i innredningen. Det er god plass til tv-stue, salong og spisestue. I midten av stuen er det plassert en delikat peisovn. Plasseringen gjør at man kan nyte denne fra tilnærmet hele stuen, og i tillegg til å by på peiskos er dette en behagelig ekstra varmekilde på de kaldeste månedene. Spisestuen kan eksempelvis plasseres ved kjøkkenet og utgang til terrassen. Her er det plass til et romslig spisebord hvor man enkelt kan samle venner og familie til selskap.

Kjøkken | Romslig med plass til frokostbord
Kjøkkenet har adkomst fra entréen og stuen for enkel servering. Kjøkkenet har en god planløsning med innredning langs to vegger og rikelig med lagringsplass i under- og overskap. Det er plass til et frokostbord ved vinduet. Kjøkkeninnredning er av eldre dato og har slette fronter i lyst treverk. Benkeplaten er i laminat og har innfelt stålkum. Ventilatoren er innbygget i innredningen. Det er satt av plass til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet har i dag bruksslitasje og moderniseringsbehov.

Uteplasser | Fantastiske sol- og utsiktsforhold
I tillegg til uteplassen på forsiden av boligen er det en til hellebelagt uteplass med utgang fra stuen. Uteplassen er delvis takoverbygd og egner seg godt som spiseplass. Herfra er det direkte adkomst til hagen. Denne siden av boligen vender mot syd og byr på flotte solforhold hele dagen.

Soverom | Gode møbleringsmuligheter
Det er et soverom i boligen som er av fin størrelse. Her er det god plass til seng og/eller arbeidspult. Vinduet vender mot øst og byr på flott utsikt.

Bad/wc | Flislagt og lett tilgjengelig
Badet ligger i underetasjen og er flislagt på vegger og gulv. Av utstyr er det her dusjkabinett med massasjefunksjon, servantinnredning med underskap og benkeplate i laminat og overskap med speil på veggen over servant. Badet er av eldre dato, og modernisering må påregnes.

Fra entréen er det adkomst til gjestetoalettet. Rommet er flislagt på gulv og delvis opp på vegger. Av utstyr er det her gulvstående toalett, servantinnreding med underskap og overskap med speil.

Atelier | En kunstners drøm!
Atelieret har et hyggelig inngangsparti som står i stil med hovedhuset. Her er det en hellebelagt uteplass med god plass til ønsket møblering. Atelieret har adkomst via doble glassdører som leder inn til hovedrommet/hobbyrommet. Hobbyrommet er av svært god størrelse med plass til alt en måtte ønske seg av hobbyutstyr. Rommet har vært brukt til kunstmaling og byr på svært god takhøyde for selv de største prosjektene. I tillegg til hovedrommet er det en mesanin som egner seg godt til f.eks. lagring eller som mer arbeidsplass. Rommet er flislagt på gulvet for god slitestyrke og enkelt vedlikehold. Store vinduer sikrer godt arbeidslys og hyggelig utsyn.

Anneks | Perfekt for gjester
Annekset er oppført i 2007 og er av en god størrelse. Annekset har flislagt gulv og peisovn fra byggeår. Peisovnen gir god varme på de kaldeste dagene og byr på mye peiskos. Her er det stuerom, alkove og en liten hems. Annekset har innlagt strøm og det er montert panelovn.

Verksted/Garasje | Mye god lagringsplass
Brukes i dag som verksted og til lagring. Det er noe vanskelig adkomst med bil grunnet vinkelen på garasjeportene. Garasjen byr på mye lagringsplass. Vinduene er fra 2007.

Overflater på innvendige gulv - Enebolig:
Gulvene består hovedsakelig av fliser, teppe og parkett. Malt betong i kjeller samt fliser og teppe.

Overflater på innvendige vegger - Enebolig:
Veggene består hovedsakelig av malte flater, panel og veggpanel med laminert overflate. Malt gips, noe panel og leca i kjeller.

Overflater på innvendig himling - Enebolig:
1. etasje: Takessplater. Romhøyde i stue er ca 2,44 m
Underetasje: Panelte flater og malt lecaplank e.l. Romhøyde i gang er ca 2,34 m.

Overflater på innvendige gulv - Atelier:
Flislagte gulv i 1 etasje og teppe på mesanin.

Overflater på innvendige vegger - Atelier:
Pusset og malt leca e.l. og malte flater.

Overflater på innvendig himling - Atelier:
Panelte himlinger. Delvis åpent areal i 1 etasje. Romhøyde på det høyeste på mesanin er ca 3,05m. (skråtak)

Diverse - Enebolig:
- Varmtvannsbereder fra 1998 på 287L montert i kjeller. Trykkventil koblet til bad. Trykktank i stål plassert på gulv.
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i kjeller. Utslagsvask med 2 greps blandebatteri på vegg.
-Vanntilførsel rundt i boligen er utført med eldre kobberrør.
- Synlige avløpsrør i plast.
- Utvendig stoppekran ligger grunt i terrenget utenfor kjellerdør.
- Elektrisk oppvarming med panelovner montert på vegg. Peisovn i stue.
- Avtrekk på kjøkken og bad. Tilluft via luftespalter i vinduer. Mekanisk avtrekk i vegger i kjeller.
- Sikringsskap med opprinnelige skrusikringer plassert i kjeller. Hovedsikring på 50 AMP.
- Det elektriske anlegget i boligen ligger både skjult i vegger og tak samt åpent.
- Egen strømkurs til drivhus

Diverse - Atelier:
- Varmepumpe på vegg. Peisovn i 1 etasje.
- Luftespalter i vinduer.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest.

Mange tiltak i Asker mangler midlertid brukstillatelse eller ferdigattest. Dette gjelder spesielt for tiltak fra perioden før nye bestemmelser om ansvar og kontroll ble vedtatt i 1997. Kommunen gir ikke ferdigattest på tiltak som er søkt om før 1. januar 1998.

Oppvarming
Enebolig:
Elektrisk oppvarming med panelovner montert på vegg.
Peisovn i stue.

Atelier:
Varmepumpe på vegg.
Peisovn i 1 etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 13 564,40 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Faste løpende kostnader
Det påløper en veiavgift på ca. kr. 1 000,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 90080174

Formuesverdi
Gnr. 251 Bnr. 401:
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 998 990,-
Som sekundærbolig Kr. 3 596 364,-

Gnr. 251 Bnr. 481:
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet.
Det er innlagt Telenor-fiber i atelieret.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Gnr: 251 Bnr: 401:
Heftelser:
1956/403001-2/90 Bestemmelse om veg
Tinglyst 30.10.1956

Rettigheter på 3025-251/1, 3025-251/753
i eiendomsrett
1956/403001-1/90 Bestemmelse om veg
Tinglyst 30.10.1956
:Knr:3025 Gnr:251 Bnr:401
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Overført fra gnr 51 bnr 3
Gjelder denne registerenheten med flere

Gnr: 251 Bnr: 481:
Matrikkelen har ingen heftelser som er av betydning for handelen.

Rettigheter på 3025-251/1, 3025-251/753
i eiendomsrett
1959/401800-1/90 Best. om båt/bryggeplass
Tinglyst 25.06.1959
:Knr:3025 Gnr:251 Bnr:481
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3025-251/1, 3025-251/753
i eiendomsrett
1962/401932-1/90 Best. om båt/bryggeplass
Tinglyst 06.06.1962
:Knr:3025 Gnr:251 Bnr:481
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
På grunn av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
164 000,- (Dokumentavgift)

180 020,- (Omkostninger totalt)

6 430 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (Kr.59 040)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.30 110,40)
Dronefoto 5 stk (Kr.3 190)
Visningshonorar*2 4. og 5. september (Kr.5 900)
Tilleggsinnhenting kommunale opplysninger (Kr.755)
Look + (Kr.3 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 910)
Totalt kr. (Kr.143 290,40)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0293

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Øvre Skaulia 13 og 15
For mer om objektet
Øvre Skaulia 13 og 15

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: