Bilde 1 av Søndre Heggum terrasse 4Bilde 2 av Søndre Heggum terrasse 4
Digital salgsoppgave
Søndre Heggum terrasse 4

3440 Røyken • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Romslig og innholdsrik 60-talls familievilla med stort potensiale - Familievennlig planløsning og flotte uteplasser
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
133 m²
Bruksareal (BRA)
184 m²
Bruttoareal (BTA)
210 m²
Kommunale avgifter
kr 1 142 / Mnd
Prisantydning
kr 4 900 000
Omkostninger
kr 95 670
Fellesgjeld
kr 222 335
Totalpris
kr 5 218 005
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 1005 m²
Oppdragsnummer
39210332
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 4 900 000,-
Fellesgjeldkr 222 335,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 81 650,-
  
Totalpris kr 5 218 005
Eiendom
Søndre Heggum terrasse 4, 3440 Røyken

Matrikkel
Gnr. 265 bnr. 44 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 210 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt 1005 kvm

Prisantydning
4 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 900 000,- (Prisantydning)
222 335,- (Andel av fellesgjeld)

5 122 335,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
81 650,- (Dokumentavgift)

95 670,- (Omkostninger totalt)

5 218 005,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 693,40 pr. år

Eier
Kjell Narvesens dødsbo

Parkering
Boligen har en innbygd garasje, samt plass til flere biler i oppkjørselen. Garasjetilbygget ble oppført i 1989.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Søndre Heggum Terrasse 4 ligger flott til i et veletablert boligfelt i et populært og attraktivt boligområde. Landlig og meget barnevennlig i stikkvei omgitt av jorder og kort vei til Kjekstadmarka. Attraktivt og hyggelig boligområde med supre oppvekstsvilkår! Her har man umiddelbar nærhet til et mangfoldig og flott turterreng både sommer som vinter.

Skolene i området er gode og populære, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Midtbygda Barneskole for 1.-7. trinn og Røyken ungdomsskole. Røyken videregående skole ligger lett tilgjengelig, ved siden av Røyken ungdomsskole. Her tilbys det et stort utvalg utdanningsprogrammer med blant annet studiespesialisering, bygg- og anleggsteknikk, informasjonsteknologi og medieproduksjon, og medier og kommunikasjon for å nevne noen. Det er flere barnehager i området, bl.a. Røyken barnehage, Kjekstadmarka Kanvas-Barnehage, 100-Meterskogen barnehage og Heggum barnehage.

Fra boligen er det kort avstand til Røyken sentrum med diverse servicetilbud som blant annet kjøpesenter med flere butikker, dagligvareforretninger, apotek og kafé. Herfra går det tog fra Røyken stasjon til Asker, Sandvika og Oslo. For øvrig er det gode bussforbindelser med ekspressavganger retning Oslo og Drammen. Ypperlig for pendlere med jobb i Oslo eller Drammen! Nærhet til det populære Røykenbadet som kan by på et topp moderne svømmeanlegg og helsehus med bl.a. legekontor, tannlege, fysioterapeut, treningsanlegg og regionens største klatreanlegg.

Nærområdet er rikt på aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Kjekstadmarka ligger i nærhet til boligen, og strekker seg mellom Røyken, Lier, Dikemark og Heggedal. Kjekstadmarka byr på flotte turmuligheter både til fots, på sykkel og på ski. Vesledammen ligger i tilknytning til boligfeltet, og er et populært samlingssted for bading, grilling og andre sosiale sammenkomster.

I forbindelse med Spikkestad ungdomsskole ligger Spikkestad stadion som er hjemmet til Idrettslaget ROS. Idrettslaget ble stiftet i 1919 og har siden den tid vokst til å bli et fullverdig idrettslag med tilbud innen diverse idretter og fritidsaktiviteter for unge. Ved Spikkestad barneskole ligger også en populær lysløype. Kjekstad golfklubb ble stiftet i 1976 og har i dag en 18 hulls skogsbane, en 9 hulls pay & play korthullsbane, treningsområder med driving range, pitching- og putting greens og mye mer - Alt en golfentusiast kan tenke seg! Kort unna, i Røyken ligger blant annet Røykenbadet som åpnet sine dører i 2017. Her finner man 25 meters basseng, stupetårn, vannsklie og terapibasseng med mer.

ROS IL har et aktivt idrettsmiljø med et bredt utvalg av aktiviteter for store og små. De tilbyr blant annet fotball, håndball, friidrett, basket, ski, turn og mye mer. For mer informasjon se deres hjemmesider: www.ilros.no.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1005 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
1. etg. 103 kvm P-rom / 104 kvm BRA: Bad, kjøkken, entré, gang, stue, spisestue, trapperom, 3 soverom, wc og kott.
U. etg. 30 kvm P-rom / 80 kvm BRA: Vaskekjeller, 3 stk. ganger, hobbyrom, stue, trapperom, 2 innredede kjellerrom og 2 boder.

Det medfølger garasje på ca. 41 kvm.

Byggemåte
Bygning generelt - Enebolig:
Frittliggende bolig på ett plan og kjeller, bygget i 1965, og tilbygget i 1981. Boligen har en god planløsning og en normalt standard på flater, innredninger og installasjoner, med referanse til alder. Boligen anses som et rehabiliteringsobjekt, og det må påregnes generelt vedlikehold, oppgradering/ modernisering.

Direkte fundamentering:
Byggegrop består av antatt stabile masser. Byggegrop er gravd ut og antatt kultet opp med pukk. Boligen er fundamentert med betongplate / såle på grunn. Ref. til alder - byggemåte, antatt ikke fuktsikret eller isolert mot grunn. Gulv i kjeller består av betong, og er oppforet/tekket. Kun stedvis synlig betonggulv. Tilbygg fundamentert på søyler av eternitt/betong.

Vegger mot grunn:
Grunnmur består av betong, innvendig kledd med siporex, utvendig pusset-behandlet. Yttervegger i kjeller er under terreng. Vegger / delevegger består av betong / siporex/ tre-reisverk. Enkelte yttervegger er foret inn og kledd med plater / panel.

Drenering:
Drenering er fra byggeår. Det er stedvis synlige eternittplater rundt boligen, montert som fuktsikring av yttervegger under terreng. Det er mest sannsynlig smøremembran / goudron på utvendig grunnmur.

Yttervegger:
Yttervegger er oppført i siporex, innvendig påforet. Utvendig kledd med malt murpuss. Panel montert i gavlspisser.

Vinduer:
Vinduer består av tre med isolerglass byggeår. Vinduer med isolerglass fra 1978, og 1980 i tilbygg i stue. Koblede vinduer på kjøkken og i kjeller.

Ytterdører og porter:
Standard inngangsdør av tre, fra byggeår. Terrassedør av tre med glassfelt, fra 2012.

Innvendige dører:
Innvendige bibolodører. Behandlede/malte dører i kjeller.

Takkonstruksjoner:
Taktypen består av saltak. Takkonstruksjonen består av takstoler. Tilgang til loft via luke i tak. Loft er isolert med mineralull. Konstruksjonen er innvendig luftet i gesims. Gangbart gulv i midtre del av loft.

Taktekking og membraner:
Taket er tekket med flat sementstein, fra byggeår. Undertaket består av rupanel, papp, sløyfer og lekter. Mønepanner benyttet over vindskier.

Utvendige beslag:
Takrenner og nedløp består av sink og plast. Vannet føres i rør og videre til terreng. Beslag montert på vindusbrett, og/heldekkende beslag montert på skorstein. Takstige montert for feier.

Trapper og ramper:
Innvendig behandlet tretrapp. Rekkverk på en side.

Balkonger, terrasser ol.:
Platting på terreng, med adkomst ut fra stue. Består av belegningsstein på terreng, med støttemur av betong. Rekkverk av tre. Rekkverkshøyde er 90 cm.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Skorsteinen består av toløps teglskorstein. Montert vedovn i kjellerstue. Ny peisovn montert i 1.etasje, montert i 2018 av Arne Skarra As. Skorsteinen feies fra tak. Innmurt oljetank i kjeller. Det er skåret hull i tank, og det ligger noe væske i bunnen av tanken. Fremvist dokumentasjon på tømming og rengjøring av oljetank, datert 30.05.2018.

Frittbærende dekker:
Etasjeskiller består av siporexelementer, tekket med plater / bord.

Bygning generelt - Tilbygget garasje:
Garasjen er fundamentert med støpt fundament og ringmur av Leca. Vegger av tre/ bindingsverk, antatt isolert og utvendig kledd med panel, innvendig tekket med malte gipsplater. Saltak, tekket med takstein. Leddport av treverk med aut. åpner. Tredør, og vinduer m/ isolerglass fra 1989. Innlagt strøm.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 133 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 184 kvm

Standard
Inngangsparti | Velkommen inn!
Eiendommen har et pent opparbeidet inngangsparti med romslig innkjørsel og velholdt hage. Hagen strekker seg rundt boligen og har videre adkomst til terrasse og stue. Innkjørselen er steinbelagt og byr på gode parkeringsmuligheter videre adkomst til garasjen. Inngangspartiet er delvis takoverbygd med skjerming mot vær og vind. Inne i boligen blir man møtt av et vindfang med mellomgang som leder videre inn til soverommene, kjøkkenet, badet og stuen.

Stue | Romslig med pent utsyn mot hage
Stuen er av gode størrelse med en praktisk L-formet planløsning som gir flere naturlige soner. Det er gode møbleringsmuligheter med plass til salong, tv-krok og spisestue. Sentralt i stuen er en peisovn fra 2018 med hvit mur på vegg bak. Denne kan nytes fra store deler av stuen. Ytterveggen mot terrassen og hagen har gode vindusflater. Vinduene gir gode interne lysforhold samt behagelig, skjermet utsyn. Spisestuen har plass til stort bord og mange sitteplasser - Her kan man enkelt invitere venner og familie til selskap. Fra spisestuen er det kort vei til kjøkkenet for enkel servering.

Terrasse | Ditt sommerparadis
Terrassen har utgang fra stuen gjennom doble glassdører. Terrassen er romslig og har flere soner for innredning. Det er installert markise for de varmeste dagene. Fra terrassen har man direkte adkomst til hagen hvor barna kan leke mens de voksne slapper av i skyggen. Terrassen vender mot sydvest med meget gode solforhold.

Kjøkken | Romslig med plass til bord
Kjøkkenet ligger i forbindelse med spisestuen og entréen. Kjøkkenet er av eldre dato med slette og profilerte fronter i laminat med tretekstur. Planløsningen er praktisk med plass til frokostbord og innredning langs 2 av veggene. Det er rikelig med lagringsplass i under- og overskap. Benkeplaten er i laminat med nedfelt sinkkum. Over benken er det lagt fliser på vegg som gir enklere vedlikehold. Det er installert ventilator med utkast til luftekanal og det er opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom | Gode rom for alle aldre
Boligen har 3 gode soverom som ligger samlet i en ende av boligen. Hovedsoverommet er det største av disse og har god plass til dobbeltseng med nattbord. Her er det installert integrert garderobe av eldre dato. De øvrige rommene er av god størrelse og er godt egnet som barnerom, gjesteværelse eller kontor, avhengig av behov. Det er plass til seng og/eller arbeidspult.

Bad/wc | Pent og praktisk
Badet ligger med enkel adkomst fra gangen og har slitesterkt belegg på gulv og fliser på veggene. Badet er utstyrt med servant med overskap, speil og frittstående badekar med veggmontert armatur og garnityr. Vegg-i-vegg med badet ligger toalettet som er utstyrt med gulvstående toalett og enkel servant. Vaskerommet ligger i underetasjen og har god plass til diverse klesoppheng, hyller med mer. Det er utslagsvask og opplegg for- og plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Underetasje | Store muligheter
Underetasjen byr på store muligheter enten man ønsker hobby/aktivitetsrom, kjellerstue eller lignende. Det er i dag en stor kjellerstue, vaskerom, hobbyrom og flere boder i denne etasjen. Her kan man enkelt innrede etter ønske.

Diverse:
- Takhøyde i 1.etasje er 2,41 m. Variert takhøyde i kjeller, fra 2,07 m, 2,17 m, og 2,19 m.
- Boligen har naturlig ventilasjon.
- Avløp består av soil og vannrør består av kobber.
- Vannmåler ikke montert.
- Stoppekran er plassert på vaskerom i kjeller
- Stakekum på vaskerom.
- Standard sanitærutstyr i boligen med referanse til byggeår.
- Det er montert en 200 liter varmtvannsbereder fra byggeår, plassert i kjeller.
- Oppvarming består av strøm, og vedfyring. Varme i stuegulv. Varmepumpe montert i stue, fra 2019.
- Åpent elektrisk anlegg.
- Sikringsskap er plassert i skap i gang i kjeller. Sikringer består av automatsikringer. Totalt 14 kurser i henhold til kursfortegnelse, 63A hovedbryter.
- Det er internett i boligen fra Altibox.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for våningshus datert 24.05.1972.

Oppvarming
Oppvarming består av strøm, og vedfyring.
Varme i stuegulv.
Varmepumpe montert i stue, fra 2019.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 13 693,40 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Faste løpende kostnader
Tidligere eier har hatt en årlig strømkostnad på ca. kr. 12 524,-.
Boligen er tilknyttet internett/tv fra Altibox til en månedlig kostnad på kr. 1 199,-.
Boligen er forsikret gjennom Jernbanens Bank og Forsikring til en årlig kostnad på kr. 4 001,-.
Det innbetales ca. kr. 2 000,-/år for brøyting/vedlikehold av vei.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Jernbanens Bank og Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
1961/400257-2/90 Erklæring/avtale
Tinglyst 25.01.1961
Bestemmelse om rensing av kloakkvann før det slippes ut i Skittegga.
Bestemmelse om utgifter til veg mellom gnr.65 bnr.44, 45, 46 og 47.
Rett for eieren av gnr.65 bnr.8 til å klippe hekk.

Rettigheter på 3025-265/8 i eiendomsrett
1961/400257-1/90 Bestemmelse om vannledn.
Tinglyst 25.01.1961
:Knr:3025 Gnr:265 Bnr:44

Rettigheter på 3025-265/45 i eiendomsrett
1961/400259-3/90 Bestemmelse om veg
Tinglyst 25.01.1961
:Knr:3025 Gnr:265 Bnr:8, 44, 46 & 47
Retten gjelder benveg og også for parseller som måtte bli utskilt fra gnr.65 bnr.8.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 900 000,- (Prisantydning)
222 335,- (Andel av fellesgjeld)

5 122 335,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
81 650,- (Dokumentavgift)

95 670,- (Omkostninger totalt)

5 218 005,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 709)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Markedspakke Gull (Kr.15 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 900 000,-) (Kr.49 000)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.96 459)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0332

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Søndre Heggum terrasse 4
For mer om objektet
Søndre Heggum terrasse 4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: