Bilde 1 av Ulfs vei 30Bilde 2 av Ulfs vei 30
Digital salgsoppgave
Ulfs vei 30

1386 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 8 250 000

Omkostninger: kr 222 270Totalpris: kr 8 472 270
Stor og velholdt enebolig med utleiedel. Stor solrik tomt, grensende til skiløype/friområde.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
222 m²
Bruksareal (BRA)
242 m²
Bruttoareal (BTA)
269 m²
Kommunale avgifter
kr 2 203 / Mnd
Prisantydning
kr 8 250 000
Omkostninger
kr 222 270
Totalpris
kr 8 472 270
Byggeår
1974
Tomt
Eiet tomt 1348 m²
Oppdragsnummer
39200238
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Visninger
Mandag 18. jan.
18:00 - 19:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 8 250 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 250 000,-)kr 206 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 8 472 270
Eiendom
Ulfs vei 30, 1386 Asker

Matrikkel
Gnr. 62 bnr. 8 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 222 kvm, Bruksareal: 242 kvm, Bruttoareal: 269 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1974

Tomt
Eiet tomt 1348 m²

Prisantydning
8 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
8 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
206 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 250 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

222 270,- (Omkostninger totalt)

8 472 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 26 429 pr. år

Eier
Trine Andersen Strømsnes John-Inge Strømsnes

Beskrivelse
Velkommen til Ulfs vei 30 - en stor og vedholdt enebolig med utleiedel på Gullhella i Asker. Boligen har en fin og naturskjønn beliggenhet, grensende til marka med preparerte skiløyper rett utenfor inngangsdøren. Området er meget barnevennlig med hyggelig naboskap samt en rekke tur, sykkel- og skimuligheter i umiddelbar nærhet. Det er kun to minutters gange til bussholdeplass og Rema 1000 Gullhella. Blakstad barneskole ligger kun ca. 700 meter fra eiendommen.

Boligen er godt vedlikeholdt og jevnlig oppgradert. Åpen og praktisk planløsning med gjennomgående lys samt stor og fin romfølelse. Bad 1. etasje fra 2004 og nytt Tvis-kjøkken fra 2006 med hvitevarer fra Siemens. I 2011 ble det skiftet yttertak og i 2014 ble det laget ny, stor inngangstrapp med sitteløsning. Diverse overflater er malt opp i tidsrommet 2006-2012.

Boligen strekker seg over to plan og inneholder tilsammen fire soverom, to bad, gjestetoalett og vaskerom. Flotte oppholdsrom med tiltalende standard og fin utsikt mot åker og skog. Utvendig kan eiendommen by på flotte hage- og terrasseområder med gode solforhold. Stor tomt på ca. 1348 kvm. og solrik balkong med utgang fra stue, kjøkken og hovedsoverom. Stor hage med platting på ca. 22 kvm. Utleiedel i underetasje med egen inngang. 

- Totalt fire soverom
- Totalt to bad + gjestetoalett
- Vaskerom
- Stort og velutstyrt Tvis-kjøkken med hvitevarer fra Siemens
- Lys og luftig stue med fin utsikt
- Peisovn i stue og i utleiedel
- Meget gode lys- og utsynsforhold
- Nibe varmepumpe
- Luft til luft varmepumpe fra ca. 2013 i underetasje/utleiedel
- Sydøstvendt balkong på ca. 24 kvm
- Hage med fine uteplasser og gode solforhold
- Overflater er malt opp i tidsrommet 2006-2012
- Huset ble malt utvendig i 2020
- Tak skiftet i 2011
- Trivelig og veletablert nabolag
- Preparerte skiløyper rett utenfor døren
- Gangavstand til Vardåsen skisenter
- Gode terrengmuligheter i skogen for sykkel og løping
- Kort vei til sjøen
- Umiddelbar nærhet til barnehage, butikk og skole
- God og nær tilgang til buss og tog

Parkering
Utvendig parkering på egen tomt.

Beliggenhet
Ulfs vei 30 har en fin, solrik og idyllisk beliggenhet, grensende til marka i et attraktivt og hyggelig villaområde på Gullhella i Asker. Området er meget barnevennlig med umiddelbar nærhet til fine turmuligheter året rundt. På vinterstid er det preparerte skiløyper rett utenfor inngangsdøren som strekker seg over jordene mot Sydskogen eller over Vardåsen og inn i Vestmarka. Kort gangavstand til Eidsletta skianlegg, et skileikområde med kunstsnø som sikrer gode løyper. Det er også gode terrengmuligheter i skogen for både sykkel og løping.

Fra eiendommen er det kun to minutters gange til Rema 1000 Gullhella og busstopp i Jørgens vei med linjene 285, 290 og 296. Det er ca. 15 minutters gange til Gullhella togstasjon og en kort kjøretur til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Herfra går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Området sokner til Blakstad barneskole og Hovedgården ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet, bl.a. Barnas Hus Gullhella (3-5 år), Gullhella familiebarnehage (1-3 år) og Gullhella barnehage (1-5 år). Det er også kort vei ned til sjøen ved Blakstadbukta og Vollen med fine badeplasser.

Med marka som nærmeste nabo har du en rekke turmuligheter og fritidsaktiviteter i nærheten. Vardåsen skisenter, en rekke turløyper, Stall Blakstad, seilforening i Blakstadbukta og Risenga med svømmehall, kunstisbane, tennisanlegg, ishockey og fotballbaner. Vardåsen er et eldorado for den turglade med en rekke stier som fører til deg topps. En av de populære utgangsstedene er fra Gullhella stasjon.

Fra eiendommen er det kun ca. 5 minutter med bil til Asker sentrum som har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur med rekke fine strender og badeplasser. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere og eldre småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1348 m²
Delvis skrående tomt med tilnærmet flat nedside. Tomten er opparbeidet med grøntarealer, beplantning, terrasse og parkeringsareal.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré / gang:
Boligen har adkomst fra en stor inngangstrapp i tre med sitteløsning. Inngangstrappen ble bygget ny i 2014. Entré med flislagt gulv og lysmalte veggoverflater. Varmekabler i gulv tørker effektivt opp etter våte klær og sko. Ytterdør fra 2010 med sort overflate og sidefelt av glass. Fra entreen er det adkomst til gjestetoalett og gang/hall.

Stue:
Stor og tiltalende stue i 1. etasje med original, åpen murt peis. Pene overflater av stavparkett, malte veggoverflater og himling med downlights. Flere overflater er malt opp i tidsrommet 2006-2012. Store vindusflater sikrer god romfølelse, fine lysforhold og naturskjønn utsikt mot åker, skog og skiløyper. Stuen er av god størrelse med flere soner og avdelinger, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. God plass til sofagruppe samt en romslig spisegruppe foran vindusrekken. Fra stuen er det adkomst til kjøkken via skyvedører i glass.

Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt balkong på ca. 24 kvm. med fin utsikt og trappeadkomst ned til hage. Balkongen har utebelysning, stikkontakt og markise for solskjerming. I 2014 ble det montert ny trapp samt rekkverk. På balkongen er det god plass til å innrede med utemøbelement. Stor, pent opparbeidet hage med grøntarealer, beplantning og en skjermet platting på ca. 22 kvm. Her kan barna leke trygt og fritt i usjenerte omgivelser. Et eldorado for en barnefamilie med mye plass å boltre seg på. I hagen kan man kan nyte sol og rekreasjon store deler av dagen og ha fin fleksibilitet mellom ute- og innerom.

Tv-stue i underetasje med furuplank på gulv og malte veggoverflater. Stuen kan bidra med ekstra spillerom for alle generasjoner, og er et fint sted å trekke seg tilbake. Stuen har trappeadkomst fra hall i 1. etasje.

Kjøkken:
Stor, flott og velutstyrt kjøkkensone i delvis åpen løsning mot stue. Furuplank på gulv, downlights i himling samt glassplate mellom overskap og benkeplate. Kjøkkeninnredning fra Tvis med hvite, glatte fronter og benkeplate av heltre og stein. Hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenet ble pusset opp i 2006 og har et pent interiør med store arbeidsflater samt rikelig med oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Stor kjøkkenøy med kokesone, fritthengende ventilator og ytterligere oppbevaringsplass. Frokostbenken foran vindusposten legger til rette for å kombinere matlaging med sosialt samvær. Store vindusflater, gode lysforhold og fin romfølelse. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong. Oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, dampovn og kjøleskap er integrert og medfølger i innredningen.

Bad og wc:
Helfliset bad i 1. etasje fra 2004 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjkabinett samt baderomsinnredning med tilhørende overskap og sideskap. Håndkletørkeren er kombinert elektrisk og koblet til varmesystemet.

Gjestetoalett i 1. etasje med flislagt gulv og malte veggoverflater. Rommet er innredet med gulvstående toalett og servantskap med ett-greps blandebatteri.

Eldre, helfliset bad i underetasje. Badet er innredet med gulvstående toalett og dusjkabinett. Nyere og moderne baderomsinnredning og lysspeil. På badet er det opplegg for vaskemaskin. Varme via radiator og reflektorovn på vegg.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom i underetasje med malte murvegger og epoxy e.l. på gulv. Rommet er innredet med en frittstående utslagsvask i stål og veggmontert overskap. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Boligen inneholder tilsammen fire soverom. Tre befinner seg i boligens hoveddel og et befinner deg i utleiedelen. Stort hovedsoverom i 1. etasje med fin utsikt og utgang til balkong. Gode møbleringsmuligheter samt oppbevaringsmuligheter i stort garderobeskap. Hoveddelens øvrige soverom er lyse og fine, og egner seg utmerket som f.eks. barnerom, gjesteværelse eller kontor.

Utleiedel:
Utleiedel i underetasje med egen inngang. Utleiedelen inneholder en stue med stavpakett, peis, store vindusflater og utgang til hage. Romslig kjøkken med parkettgulv og fin utsikt. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og stålhåndtak. Oppvaskmaskin, komfyr og løst kjøl/frys medfølger innredningen. Soverom med garderobeskap.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Roestad:

Grunn og fundamenter: Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser og/ellers fjell. Støpt såle av betong.
Yttervegger: Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med liggende og stående kledning.
Takkonstruksjoner: Saltakkonstruksjon av tre, tekket med stålpanner fra 2011.
Gulvsystemer: Etasjeskillere av tre.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt i den digitale salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 222 kvm
1. etasje, 126 kvm: Entré, gang, bad, stue/kjøkken, tre soverom og wc
Underetasje, 38 kvm: Bad, vaskerom, gang og stue
Hybel: 58 kvm: Entré, stue/kjøkken og soverom

Bruksareal
Bruksareal: 242 kvm
1. etasje, 126 kvm: Entré, gang, bad, stue/kjøkken, tre soverom og wc
Underetasje, 58 kvm: Bad, vaskerom, gang, stue. tre boder og teknisk rom
Hybel: 58 kvm: Entré, stue/kjøkken og soverom

Boder
Tre innvendige boder og teknisk rom.

Standard
Enebolig over to plan oppført i ca. 1974. Huset fremstår som pent brukt med en noe eldre standard. Boligen er vesentlig oppgradert i senere tid.
Boligens alder tilsier at det må aksepteres større skjevheter, mindre isolasjon og utettheter grunnet oppføring etter datidens forskrifter.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i den digitale salgsoppgaven:

Drenering:
Alder på dreneringen er grunnlaget for tilstandsgraden.

Vegger mot terreng:
I henhold til levetidstabellen i byggforskserien (BKS 700.320) vegger mot terreng sier at normal tid før utbedringer av sår og overflatebehandling, samt etablere kapillærbrytende sjikt sammen med drenering er 20-60 år. Sett sammen med alderen på dreneringen, saltutslag og at eldre utforede vegger anses som risikokonstruksjon vurderes det til TG2. Noe avskallingen sees på innervegger av mur. Det kan skyldes at fuktighet fra grunnen suges opp i konstruksjonen. Hvite skjolder (kalkutslag) på murvegger er et tegn på fuktvandring i veggene.

Den opprinnelige taktekkingen:
Den underliggende taktekkingen er ikke skiftet og er trolig fra byggeår, og er med det utløpt på normal levetid. Tettesjiktet er derfor vurdert til TG2.

Overflater innvendige gulv:
Gulvene bærer preg av noe bruksslitasje, overflatebehandling/sliping må forventes. Gulvet har ellers ikke avdekket større feil eller mangler og fungerer i dag. Normal tid før vedlikehold av tregulv, parkett, lakkert er 4 - 6 år. Normal tid før sliping og oljing av tregulv, parkett, lakkert er 10 - 20 år.

Innvendig trapp:
Trappen har noe overflateslitasje. Dette er hovedsakelig kosmetisk, men overflatebehandling bør vurderes og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Vinduer:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne over tid. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra vinduene. Stikkprøvekontroller av faste karmer og funksjonskontroll av vinduer har ellers ikke avdekket feil og mangler og fungerer med dagens bruk.

Ytterdør:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder (med unntak av hoveddør). Generelt vil eldre glass miste isolasjonsevne over tid. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra glassene.

Overflater på gulv:
Gulvene bærer preg av noe bruksslitasje, overflatebehandling/sliping må forventes. Gulvet har ellers ikke avdekket større feil eller mangler og fungerer i dag. Normal tid før vedlikehold av tregulv, parkett, lakkert er 4 - 6 år. Normal tid før sliping og oljing av tregulv, parkett, lakkert er 10 - 20 år.

Rekkverk på balkong:
Rekkverket er noe lavt iht. dagens forskrifter, men normalt på det opprinnelige oppføringstidspunktet. Krav til rekkverk : Byggdetalj 536.112. Høyden på rekkverket skal være 1m. Det anbefales at det heves av sikkerhetsmessige årsaker og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Vann og avløp:
Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber. Disse har en teknisk levetid på 25-100 år og en anbefalt brukstid på 30-50 år, iht. byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder. Eldre avløpsrør i plast disse har en anbefalt brukstid på 30-50 år, iht. byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder. Takstmann har ikke vurdert VVS-tekniske installasjoner utover alder da dette er utenfor hans kompetanseområde. For ytterligere vurdering, kontakt en autorisert rørlegger.

Overflater gulv på bad 1. etasje:
Fallforholdet anses som lite og er grunnlaget for tilstandsgraden. Det benyttes i dag dusjkabinett, noe som begrenser vannsølet på gulvet og med det reduserer risikoen. Det er ikke anbefalt å fjerne kabinettet for å dusje rett på flis.

Tilluft til bad 1 etasje:
Det mangler tilluft inn til badet. Manglende tilluft kan føre til dårlig avtrekk av fuktig luft på badet. Det vil føre til kondensering på kalde overflater som f.eks. flislagte vegger og speil. Dette kan med enkelhet utbedres via f. eks. en luftespalte under dør.

Bad i underetasje, helhetsvurdering:
Iht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er av eldre type og levetiden er utløpt. Badets helhet er vurdert til TG 2. Dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden. På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner. Endret bruk/økt belastning vil kunne redusere gjenværende holdbarhet. Dette punktet er en helhetsvurdering. Det er derfor ikke satt noen tilstandsgrad på underliggende punkter og er eneste punktet som medtas i oppsummeringen.

Sluk og ventilasjon på vaskerom:
Ingen synlig tettesjikt / mansjett i sluk. Dersom sluket går tett er det risiko for at vann kan trekke ned i gulvstøpen/konstruksjon. Støpejernssluk har en teknisk levetid på 25-75 år og en anbefalt brukstid på 50 år, iht. Byggforsk detaljeblad 700.330 Levetider for sanitærinstallasjoner. Anbefalt brukstid er oppbrukt og sluket bør byttes ved rehabilitering. Dersom sluk/avløp går tett er det risiko for at vann kan trekke innunder membran og videre ned i gulvstøpen/konstruksjonen. Det er viktig at sluket renses jevnlig for å unngå at sluket tilstoppes/går tett. Det mangler tilluft inn til rommet. Manglende tilluft kan føre til dårlig avtrekk av fuktig luft på rommet. Det vil føre til kondensering på kalde overflater som f.eks. flislagte vegger og speil. Dette kan med enkelhet utbedres via f. eks. en luftespalte under dør.

TG 3: Ingen

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 18.10.1976 som omhandler "Nybygg togenetasj. bolig".

Oppvarming
- Meget energieffektiv løsning med originale radiatorer tilknyttet jordvarme/varmepumpe.
- Varmekabler i gulvstøp på bad i 1. etasje og i entré.
- Peisovn i stue og i hybel.
- Luft til luft varmepumpe fra ca. 2013 i underetasje/hybel.

* Eier opplyser at det er i dag serviceavtale på varmepumpen og luft til luft varmepumpen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 26 429 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Nåværende eiers strømforbruk siste år er totalt 21241 kwh. Utleiedelen har stått tom siden mars og utgjør 771 kWh. Hovedboligen har brukt 20470 kWh.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: 0903894

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 114 053,- Som sekundærbolig Kr. 7 610 590,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie
0/991103-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 62 Bnr: 24 1/7

1973/8135-2/100  Bestemmelse om vannledn.  
05.06.1973

Utleie
Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
206 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 250 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

222 270,- (Omkostninger totalt)

8 472 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Visningshonorar - Det faktureres kun én visning (Kr.2 950)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 709)
Markedspakke Premium (Kr.26 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 250 000,-) (Kr.82 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.140 959)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0238

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Ulfs vei 30
For mer om objektet
Ulfs vei 30

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: